کد خبر: ۱۱۷۸۴۸
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۹
این شاکی در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود اطلاع از سابقه‌ای که از فرد کلاهبردار می‌دانست، باز هم حاضر شد پولش را در اختیار او بگذارد، می‌گوید: «او به من وعده سود خوب داد و من هم از سر نادانی و اشتباه فریب خوردم.
مال‌باختگانی که می‌گویند سرمایه خود را در یک ماجرای کلاهبرداری با عنوان سرمایه‌گذاری در واردات خودرو از دست داده‌اند، در تلاش‌ هستند برای بازگرداندن فرد کلاهبردار به ایران و دریافت ‌میلیاردها تومان پول خود از اینترپل کمک بگیرند.

یکی از مال‌باختگان که یک‌میلیاردو ٣٠٠‌ میلیون تومان از دارایی‌اش را از دست داده است، دراین‌باره گفت: «این کلاهبردار در کار واردات اتومبیل بود و با چرب‌زبانی اعتماد مردم را به خود جلب می‌کرد و با توجه به اینکه او دو نمایشگاه فروش خودرو داشت، معمولا افراد به او اعتماد کردند و پول خود را که در بسیاری از موارد همه سرمایه و دارایی زندگی‌شان بود، به او دادند. او هم درنهایت پس از اینکه بین ٨٠ تا ٩٠‌ میلیارد تومان از مردم گرفت، به آلمان فرار کرد». این مال‌باخته درباره نحوه کلاهبرداری از خودش توضیح داد: «تا چند سال پیش واردکننده اتومبیل بودم اما به علت شرایط نامناسب بازار پس از مدتی که واردات خودرو از رونق افتاد، به کار واردات پتروشیمی رفتم.

در این بین متهم که او را از قبل می‌شناختم سراغم آمد و از سود بالای واردات اتومبیل و رونق دوباره کار صحبت کرد و با چرب‌زبانی گفت الان واردات خودرو منفعت دارد. من هم پس از مدتی حرف‌های او را باور کردم و حدود یک ‌سال پیش بیش از دو ‌میلیارد تومان به او دادم تا در واردات اتومبیل با او سهیم شوم. وقتی هم از او تضمین خواستم چند فقره چک به من داد اما او هیچ‌وقت خودروها را وارد نکرد و به بهانه‌های مختلف ماجرا را به تأخیر می‌انداخت. در آخر هم گفت پولم را پس می‌دهد اما در پس‌دادن پول نیز تعلل کرد و سرانجام مقداری از پول را به من پس داد و باز هم یک‌میلیاردو ٣٠٠ میلیون تومان از پول من را هم برداشت و رفت. الان ما حدود ٤٠ نفر هستیم که شکایت کرده‌ و حکم جلب و ممنوع‌الخروجی او را گرفته‌ایم اما قبل از اینکه برای ممنوع‌الخروجی اقدام کنیم، او از کشور فرار کرد و درنهایت تا جایی‌که ما می‌دانیم الان در فرانکفورت است و قصد دارد با پول‌هایی که در ایران کلاهبرداری کرده، در آلمان نمایشگاه ماشین راه بیندازد».

به گفته این مال‌باخته متهم چند سال پیش نیز اقدامی مشابه انجام داد و سپس با این ادعا که توان پرداخت بدهی‌هایش را ندارد، درصد کمی از پول را به شکات پس داد و رضایت آنها را جلب کرد.

این شاکی در پاسخ به این سؤال که چرا با وجود اطلاع از سابقه‌ای که از فرد کلاهبردار می‌دانست، باز هم حاضر شد پولش را در اختیار او بگذارد، می‌گوید: «او به من وعده سود خوب داد و من هم از سر نادانی و اشتباه فریب خوردم.

من حتی چندباری که برای گرفتن طلبم رفته بودم، دوباره به او پول دادم مثلا یک‌ بار گفت مادرم مریض است و برایش ١٠‌ میلیون کارت کشیدم، یک دفعه هم گفت همسرم مریض است، دوباره ٢٥‌ میلیون برایش ریختم و بعد شنیدم او برای قمار به موناکو رفته است. البته من تنها فردی نبودم که فریب او را خوردم و در فهرست ٤٠ تا٥٠ نفره که او از آنها کلاهبرداری کرده، از قدیمی‌های بازار هم هستند. او حتی سر یک آژانس مسافرتی هم کلاه گذاشت و ٥٠٠ ‌میلیون هم از او کلاهبرداری کرد.
او دائم با پروازهای فرست‌کلاس به اروپا می‌رفت و هر بار هم پرداخت پول بلیت را به بعد موکول می‌کرد».

این شاکی همچنین گفت: «الان متهم بیش از ٤٠ شاکی دارد و حدود ١٠ نفر هم به‌زودی با عنوان کیفری کلاهبرداری از او شکایت خواهیم کرد و امیدواریم با توجه به همکاری خوب اتاق بازرگانی ایران و پلیس بین‌الملل بتوانیم او را برگردانیم و علاوه بر محاکمه او و رسیدن به پولمان مانع ادامه این روند شویم که افرادی با کلاهبرداری از هموطنان خود سرمایه ملی را از کشور خارج کنند و اروپا هم برایشان مکان امن باشد».

بنا بر این گزارش این پرونده درحال‌حاضر در جریان است و تحقیقات دراین‌باره ادامه دارد.

منبع: شرق
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین