|
|
امروز: پنجشنبه ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۹
کد خبر: ۱۱۷۷۱۲
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۷
وی با اشاره به مراکز مشاوره‌ای گفت: 43 هزار و 588 نفر در مراکز دولتی خدمات گرفته‌اند و 9 مرکز مشاوره تلفنی غیردولتی وجود دارد و 14 هزار نفر از مراکز مشاوره حضوری غیردولتی خدمات گرفته‌اند.
سرپرست بهزیستی استان تهران، وضعیت معتادان، معلولان، کودکان تحت پوشش و زنان سرپرست خانوار را تشریح کرد و گفت: 60 درصد کودکان خیابانی خارجی هستند

اصغر باقری، سرپرست بهزیستی استان تهران در نشست خبری به مناسبت هفته دولت به عملکرد یکساله بهزیستی تهران اشاره کرد و گفت: در زمینه پیشگیری از معلولیت‌ها باید همگرایی بین دستگاه‌های موازی ایجاد شود. مشاوره قبل از ازدواج فقط در مورد بیماری تالاسمی صورت می‌گیرد در حالی که بسیاری از معلولیت‌ها از آزمایش خون مشخص نمی‌شود و باید مشاوره ژنتیک حتما صورت گیرد.

وی به به بیماران اوتیسم اشاره کرد و گفت: بیماران اوتیسم به دلیل هزینه‌های سنگین نیاز به اهتمام جدی داردند زیرا زندگی خانواده‌های آنان به دلیل هزینه‌های سنگین مختل شده است. همچنین مناسب‌سازی عبور و مرور معلولان، استفاده برابر از فرصت‌های شغلی از دیگر موضوعاتی است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.معلولان در شهر تهران تقصیری ندارند زیرا بسیاری از آزمایشگاه‌ها، دستگاه‌های خودپرداز پله‌ها بسیار و پر شیبی دارند که استفاده از آنها برای افراد سالم هم با دشواری‌های بسیاری همراه است.

رعایت استانداردهای لازم در مهدکودک‌های تهران

باقری به اخبار انتشار یافته در مورد تخلفات مهدکودک‌ها اشاره کرد و گفت: در کشور ما نسبت به مهدکودک‌ها کم لطفی می‌شود در حالی که طبق شاخص‌های توسعه فرهنگی، مهد کودک‌ها 70 درصد فرصت‌ها را برای کودکان فراهم می‌کنند که این امر در کشور ما بسیار پایین است.

وی با بیان اینکه بهزیستی حافظ حقوق کودکان است، افزود: استانداردهای لازم در مهدکودک‌های کشور ما رعایت می‌شود اما در صورتی که یک مهدکودک از قوانین سرپیچی و تخلف کند به صورت قانونی با آن مهدکودک برخورد می‌کنیم همچنین بهزیستی تحت هیچ شرایطی اجازه انحراف از قانون نمی‌دهد.

سرپرست بهزیستی استان تهران ادامه داد: در حال حاضر 11 هزار و 37 زن سرپرست خانوار حمایت می‌شوند که 62 کلینیک مددکاری، 15 گروه همیار وجود داشته و 4 هزار و 360 زن سرپرست خانوار بیمه بازنشستگی دریافت می‌کنند.

آمار شناسایی کودکان خیابانی و معتادان متجاهر

باقری یادآور شد: تاکنون 1408 کودک خیابانی شناسایی شده که 60 درصد آنها بیگانه هستند همچنین از تعداد معتادان متجاهر شناسایی شده 12 هزار نفر مرد و 3 هزار نفر زن هستند و بهزیستی به تعهدات خود عمل کرده و به سمت ساماندهی ماده 15 رفته اما مراکز ماده 16 بیشتر وظایفش معطل مانده به همین دلیل وزیر رفاه به موضوع ورود کرد و چون این مراکز در حیطه کار ما نبود باید دستورالعمل و آیین‌نامه‌اش هم می‌بود تا وارد عمل شویم.

سرپرست بهزیستی استان تهران گفت: 137 مرکز درمان سرپایی معتادان وجود دارد که 2 هزار و 377 نفر خدمات گرفتند و در 5 مرکز بستری غیر دولتی 276 نفر خدمات گرفته‌اند.

وی با اشاره به مراکز مشاوره‌ای گفت: 43 هزار و 588 نفر در مراکز دولتی خدمات گرفته‌اند و 9 مرکز مشاوره تلفنی غیردولتی وجود دارد و 14 هزار نفر از مراکز مشاوره حضوری غیردولتی خدمات گرفته‌اند.

باقری با اشاره به اینکه 61 مرکز سالمندی در تهران داریم، افزود: 6 هزار و 32 سالمند در آنها نگهداری می‌شوند همچنین افراد مجهول الهویه 1898 نفر است و تعداد نابینایان حدود 8 هزار و ناشنوایان حدود 15 هزار نفر هستند.

سرپرست بهزیستی استان تهران افزود: 1100 معلول در مراکز جسمی وجود دارند، 225 بیمار ضایعه نخاعی، 300 بیمار در مرکز مراقبت در منزل هستند، 100 نفر اختلال دهان بلع دارند، 555 معلول ذهنی و 3 هزار و 336 بیمار مزمن روانی نگهداری می‌شوند

منبع: آنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین