این خبرگزاری در ادامه نوشت، اما تضمینی وجود ندارد که توافق هستهیی با ایران حاصل شود.
یک دیپلمات عالیرتبه غربی گفت: دفعه قبل پیشرفت زیادی حاصل شد، ولی شکافهای قابل توجهی باقی ماند و ما باید این شکافها را تنگتر (کاهش دهیم) کنیم. برخی مسائل باید واقعا شفافسازی شوند. من تعهدی واقعی را در دو طرف احساس کردم، آیا این اتفاق خواهد افتاد؟ باید منتظر بمانیم و ببینیم. اما همانطور که میدانید جزییات اهمیت زیادی دارند. مذاکرهکنندگان دو طرف در تلاشند که به توافقی دست یابند که برای هر دو طرف قابل قبول باشد و در ازای توقف بخشی از فعالیتهای هستهیی ایران برخی تحریمهای را علیه ایران لغو کند.
برخی دیپلماتهای حاضر در مذاکرات میگویند که مذاکرهکنندگان ایرانی آشکارا گفتهاند که بیشتر از هر چیزی به از سرگیری فروش نفت و لغو محدودیتها علیه تعاملات مالی و بانکداری ایران علاقهمندند.
دیپلماتها میگویند که با وجود حضور نمایندگان شش کشور در مذاکرات، در نهایت این ایران و آمریکا هستند که میتوانند موجب تحقق یک توافق شوند و یا همه چیز را برهم بزنند.
یک عضو هیات ایرانی که خواست نامش فاش نشود گفت که تهران میداند که تحریمها علیه نفت و تعاملات بانکی ایران نمیتواند یک شبه برداشته شود ولی غنیسازی یک خط قرمز است و «ما باید پاراگرافی درباره آن داشته باشیم، اگر این موضوع مطرح نشود، توافقی صورت نخواهد گرفت.»
مذاکرات امروز (پنجشنبه) با نشستی بین محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون، رییس سیاست خارجی اتحادیه اروپا آغاز شد و مایکل مان، سخنگوی اشتون این دیدار را «بسیار اساسی و تفصیلی به من توصیف کرد.»
یک دیپلمات عالیرتبه فرانسوی گفت: من نمیگویم که توافق صورت خواهد گرفت ولی ما درگیر پروسهای هستیم و در حال پرداختن به محور اصلی مذاکرات هستیم. مشکل اکنون رسیدن به مصالحه برسر خطوط قرمز هر دو طرف است.