|
|
امروز: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۴
کد خبر: ۱۱۷۱۱۷
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۰
وزیر آموزش وپرورش گفت: هدف دولت برنامه ریزی برای دستیابی کشور به رشد اقتصادی هشت درصدی در پایان سال 99 است.
 وزیر آموزش وپرورش گفت: هدف دولت برنامه ریزی برای دستیابی کشور به رشد اقتصادی هشت درصدی در پایان سال 99 است.

علی اصغر فانی در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته ایلام اظهار کرد: وضعیت اقتصادی کشور در سال های 91 و 92 دارای رشد منفی اقتصادی 6 درصد و رکود تورمی 40 درصد بود که اکنون هر چند منکر وجود مشکل های اقتصادی نیستیم اما نرخ تورم در کشور به زیر 10 درصد رسیده و رشد اقتصادی هم مثبت است.

وی افزود: با کاهش رشد قیمت ها و مهار تورم آرامش نسبی در کشور در مقایسه با سال های 91 و 92 حکمفرما شده؛ ولی تلاش دولت پایین تر آوردن نرخ تورم و رکود تا پایان امسال به حدود پنج درصد است.

فانی به موضوع اشتغال در دولت یازدهم هم اشاره کرد و گفت: کاهش نرخ بیکاری و افزایش شرایط اشتغال در کشور تنها با رشد اقتصادی امکان پذیر است که البته با برنامه های اجرا شده در دولت یازدهم وضعیت اشتغال جوانان در مقایسه با سال های گذشته رشد مثبت چهار درصدی داشته است.

وی به موفقیت دولت در حوزه های سیاسی، بهداشت و درمان، کشاورزی، ثبات و امنیت داخلی اشاره کرد و یادآور شد: میزان امید به آینده و نشاط در مردم به خاطر وجود آرامش و امنیت افزایش یافته است.

وی به اعتراف کشورهای دنیا به نقش تعیین کننده ایران اسلامی در معادلات منطقه ای و جهانی هم اشاره کرد و افزود: این موضوع نشانه اقتدار ایران اسلامی است.

فانی اضافه کرد: با توطئه و دسیسه های دشمنان قیمت نفت به پایین ترین سطح خود یعنی بشکه ای 30 دلار رسید که هر چند این موضوع فشارهای اقتصادی زیادی به کشور وارد کرد اما دولت به لطف خدا و همراهی مردم از این بحران سربلند بیرون آمد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برخی فعالیت های این وزارتخانه گفت: شرایط لازم را برای شروع سال تحصیلی جدید فراهم کردیم تا 13 میلیون دانش آموز مقاطع مختلف تحصیلی از مهرماه در 105 هزار مدرسه و 750 منطقه آموزشی با یک میلیون کادر آموزشی سال جدید را آغاز کنند.

فانی خاطرنشان کرد: 130 میلیون جلد کتاب مقاطع و پایه های مختلف برای سال تحصیلی جدید آماده شده که تعداد زیادی از این کتاب ها اکنون آماده توزیع در بین دانش آموزان در سراسر کشور است.

وی یادآور شد: سال گذشته با هدف برقراری عدالت آموزشی 110 مدرسه در کشور با دارا بودن یک دانش آموز و با یک معلم فعالیت داشتند و 800 مدرسه هم دارای کمتر از پنج نفر دانش آموز بود.

به گفته وی، هر چند از لحاظ اقتصادی این موضوع برای آموزش و پرورش به صرفه نیست اما برای برقراری عدالت آموزشی این روند در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد.

وی به فعالیت تعداد زیادی مدارس شبانه روزی در مناطق روستایی و دورافتاده هم اشاره کرد و گفت: پارسال 400 هزار دانش آموز در این گونه مدارس مشغول تحصیل بودند که هزینه اسکان، امکانات رفاهی و تغذیه این افراد توسط دولت، اولیای دانش آموزان و خیران تامین و پرداخت شد.

وزیر آموزش وپرورش افزود: سال گذشته یک میلیون و 580 هزار مترمربع مدرسه با کمک و همکاری خیران در کشور احداث شد و افراد خیر حدود هشت هزار میلیارد ریال برای این امر هزینه کردند اما با این وجود هنوز کشور در زمینه فضاهای آموزشی با مشکلات زیادی مواجه است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین