|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۲
کد خبر: ۱۱۶۵۲۰
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۷
پزشکان آمریکایی مطالعات جدید با هدف بررسی دقیق‌ترِ تاثیر مصرف تخم مرغ بر پیشگیری از ضعف حافظه و کاهش خطر زوال عقل را آغاز کردند.
 پزشکان آمریکایی مطالعات جدید با هدف بررسی دقیق‌ترِ تاثیر مصرف تخم مرغ بر پیشگیری از ضعف حافظه و کاهش خطر زوال عقل را آغاز کردند.

 بر اساس گفته این پزشکان، در این آزمایش نیمی از شرکت‌کنندگان در مطالعه روزانه دو تخم مرغ مصرف می‌کنند و نیمی دیگر از خوردن این ماده غذایی منع می‌شوند. همچنین وضعیت قدرت حافظه، تعقل و تمرکز در این افراد ارزیابی خواهد شد. ضعف و ناتوانی در هر یک از این مهارت‌ها نشان‌دهنده افزایش خطر ابتلا به زوال عقل و اختلال مشاعر است.

تخم مرغ یکی از منابع غنی از دو نوع آنتی‌اکسیدان موسوم به «لوتئین» و «زئاکسانتین» است که در مطالعات پیشین تاثیر آنها بر بهبود عملکرد ادراکی مغز بررسی شد و پزشکان در این مطالعه قصد دارند به نتایج قطعی‌تری در این زمینه دست یابند.

به نقل از روزنامه دیلی‌میل، ‌متخصصان علوم پزشکی در آمریکا معتقدند که مصرف تخم مرغ می‌تواند در بهبود عملکرد ذهنی افراد نقش قابل توجهی داشته باشد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین