|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴
کد خبر: ۱۱۶۲۷۴
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۸
وي با بيان اينكه این صنعت مي تواند در تحقق توسعه صادرات غیرنفتی بسيار موثر باشد تصريح كرد: حمايت از توليد و صادرات صنايع مبلمان مي تواند ضمن افزايش ارز آوری به كشوردولت را در رفع مهمترین مشکل كشوریعنی بیکاری،كمك كند.
  صنعت مبلمان ایران بالاترین بازده اشتغالزایی را نسبت به میزان و مدت زمان سرمایه‌گذاری دارد اما در بازار های جهانی ناشناخته مانده است.

 عضو اتحاديه تولیدکنندگان و صادرکننده مبلمان با انتقاد از عدم استفاده از ابزارهاي اطلاع رساني مناسب در بازار هاي داخلي و جهاني براي معرفي محصولات توليدكنندگان ايراني گفت: با توجه به وجود پتانسیل‌های زیاد در صنعت مبلمان ایران، متاسفانه این صنعت چه در داخل و چه در بازار هاي جهاني ناشناخته است.

رامين حسين پور با بيان اينكه بايد به صنایعی که ضمن تضمین دستیابی به ارزش افزوده مناسب در کوتاه مدت، بالاترین بازده اشتغالزایی را به نسبت میزان و مدت زمان سرمایه‌گذاری موجب ميشود توجه ويژه اي داشت گفت: صنعت مبلمان یا تولید مصنوعات چوبی از دهه‌های گذشته همواره به عنوان یکی از مصادیق صنایع زنجیره‌ای زود بازده که می‌تواند منجر به توسعه اقتصادی کشورها شود، از سوی نهادهای اقتصادی بين المللي به کشورهای درحال توسعه پیشنهاد شده است.

حسين پور افزود: امروزه باید دولتمردان با توجه به اهميت تحقق سند چشم انداز و اجرايي كردن سياست هاي اقتصاد مقاومتي فراموش نکنند که صنعت چوب و مبلمان ایران با دارا بودن دهها هزار واحد صنعتی و کارگاهی که از نظر تعداد و نه از نظر بازده تولید با واحدهای مشابه در کشور چین برابری می‌کند، می‌تواند با تولید مبلمان با کیفیت و قیمت قابل رقابت دربازارهای جهانی این کالا، به بازارهای چند میلیارد دلاری خارجی دست یابد.

وي با بيان اينكه این صنعت مي تواند در تحقق توسعه صادرات غیرنفتی بسيار موثر باشد تصريح كرد: حمايت از توليد و صادرات صنايع مبلمان مي تواند ضمن افزايش ارز آوری به كشوردولت را در رفع مهمترین مشکل كشوریعنی بیکاری،كمك كند.

مدیر عامل مجموعه تولیدی سكويا با انتقاد از عدم استفاده از ابزارهاي اطلاع رساني مناسب در بازار هاي داخلي و جهاني براي معرفي محصولات توليدكنندگان ايراني گفت: با توجه به وجود پتانسیل‌های زیاد در صنعت مبلمان ایران، متاسفانه این صنعت چه در داخل و چه در بازار هاي جهاني ناشناخته است.

حسين پور ادامه داد: صنعت مبلمان ايران با توجه به حضور جوانان خلاق و پر تلاش ايراني آينده روشني دارد اما اين مهم با حمايت همه دستگاه ها و تغيير نگاه مسوولان دولتي و صنفي به اين صنعت بستگي دارد.

وي با اشاره برخي مشكلات صنعت مبلمان افزود: عدم تامین مواد اولیه با کیفیت با وجود تعرفه بالا، حضور قدرتمند رقبا‌ و تأثیر مالیات بر ارزش افزوده در قیمت تمام شده کالا از جمله موانع در مسیر توسعه صادرات صنعت مبل است.

عضو اتحاديه تولیدکنندگان و صادرکنندگان مبلمان با تاكيد بر حمایت از تولیدات داخلي تصريح كرد: صنعت مبلمان کشور از مزیت‌های نسبتا مطلوبی برخوردار است که با برنامه ‌ریزی نظام‌مند و استراتژی تشکیلاتی تولیدکنندگان و صادرکنندگان این صنف صنعت مبلمان کشور می‌تواند نه تنها بازارهای مبل منطقه بلکه بازارهای اتحادیه‌ای اروپا را هم در دست بگیرد.

 


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین