کد خبر: ۱۱۶۲۱۴
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۰۳
کاروان ایران در المپیک ۲۰۱۶ ریو موفق به کسب هشت مدال شد و نتوانست تعداد مدال های خود در المپیک ۲۰۱۲ لندن را تکرار کند.
 کاروان ایران در المپیک ۲۰۱۶ ریو موفق به کسب هشت مدال شد و نتوانست تعداد مدال های خود در المپیک ۲۰۱۲ لندن را تکرار کند.

به گزارش ایسنا، کاروان ورزشی ایران با نام امام رضا (ع) در المپیک ۲۰۱۶  ریودوژانیرو در ۱۴ رشته کشتی آزاد و فرنگی، وزنه‌برداری، تکواندو، بوکس، تیراندازی، تیر و کمان، قایقرانی، تنیس روی میز، دوچرخه‌سواری، دوومیدانی، شمشیربازی، والیبال، جودو و شنا شرکت کرد.

وزنه‌برداری، تکواندو، کشتی آزاد و فرنگی و تکواندو رشته هایی بودند که موفق شدند هشت مدال (۳ طلا، یک نقره و ۴ برنز) را برای ایران به دست بیاورند.

کیانوش رستمی و سهراب مرادی در وزنه‌برداری و حسن یزدانی در کشتی آزاد سه طلایی کاروان ایران در ریو بودند.

کمیل قاسمی نیز تنها مدال‌آور نقره ایران در المپیک ریو بود.

سعید عبدولی و قاسم رضایی در کشتی فرنگی، حسن رحیمی در کشتی آزاد و کیمیا علیزاده در تکواندو توانستند ایران را صاحب ۴ مدال برنز کنند.

ایران در المپیک لندن صاحب ۴ مدال طلا، ۶ نقره و ۲ برنز شد (با احتساب تغییر رنگ مدال کیانوش رستمی) اما در این دوره نتوانست حتی تعداد مدال طلای خود را به عدد چهار برساند.

در این دوره اتفاقات قابل توجهی هم برای کاروان ایران رخ داد از جمله ناکامی بسیاری از چهره‌های شاخص ورزش ایران از جمله احسان حدادی در دوومیدانی، حمید سوریان و امید نوروزی در کشتی فرنگی و بهداد سلیمی در وزنه‌برداری بود.

تیم های ملی کشتی آزاد و وزنه برداری از نظر کیفیت مدال و همچنین نتیجه گرفتن عملکرد بهتری نسبت به دوره پیش داشتند اما تکواندو، کشتی فرنگی و دوومیدانی ناکام های کاروان ایران بودند.

کشتی فرنگی در ۲۰۱۲ لندن سه طلا را به دست آورد اما در این دوره تنها دو برنز را کسب کرد تا افت شدیدی داشته باشد.

تکواندو نیز در بخش مردان برخلاف دوره‌های قبلی المپیک نتوانست مدال‌آور باشد و از المپیک سیدنی(اولین دوره برگزاری تکواندو در المپیک) تاکنون این نخستین دوره‌ای است که ایران در بخش مردان مدالی کسب نکرده است.

در دوره گذشته تکواندوکاران توسط باقری معتمد یک نقره را به دست آوردند اما در این دوره تمام مردان ایران که شانس طلا بودند به هیچ مدالی نرسیدند.

در مقابل، کیمیا علیزاده توانست اولین مدال المپیک را در تاریخ ورزش بانوان ایران به دست آورد و همچنین تکواندوی بانوان را صاحب مدال کند.

در دوومیدانی نیز از نظر مدالی شرایط ایران خوب نبود. احسان حدادی تنها شانس ایران در المپیک نتوانست مدال آوری خود را در المپیک تکرار کند و حتی به فینال هم نرسید.

اما حسن تفتیان موفق شد برای نخستین بار راهی نیمه نهایی دوی ۱۰۰ متر شود تا از این نظر نتیجه خوبی برای کاروان دوومیدانی ایران ثبت شود هرچند دیگر نفرات تیم ملی دوومیدانی در المپیک دور از انتظار ظاهر شدند.

در شمشیربازی سابر نیز مجتبی عابدینی تا پای کسب مدال پیش رفت که در نهایت موفق نشد اما مقام چهارمی او پیشرفتی برای این رشته ورزشی محسوب می‌شود. این برای نخستین بار بود که شمشیربازی از ایران موفق شده بود به چنین سطحی از المپیک برسد.

اما تیراندازی نیز در حالی که در المپیک لندن یک فینالیست داشت(ششمی الهه احمدی)، در بازیهای ریو دو فینالیست داشت که در نهایت الهه احمدی و نجمه خدمتی به ترتیب ششم و هشتم شدند.

والیبال نیز که برای اولین بار سهمیه المپیک گرفته بود، در مرحله یک چهارم نهایی از دور رقابتها کنار رفت.

سایر رشته ها نیز نتایج چشمگیری نداشتند.


نتایج ایران بعد از انقلاب اسلامی در بازی های المپیک:

۱۹۸۸ سئول: یک نقره

۱۹۹۲ بارسلون: یک نقره ودو برنز

۱۹۹۶ آتلانتا: یک طلا، یک نقره و یک برنز

۲۰۰۰ سیدنی: ۳طلا و یک برنز

۲۰۰۴ آتن: ۲طلا، ۲ نقره و ۲ برنز

۲۰۰۸ پکن: یک طلا و یک برنز

۲۰۱۲ لندن: ۴ طلا، ۶ نقره و ۲ برنز

۲۰۱۶ ریو: ۳ طلا، یک نقره و ۴ برنز
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین