|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۴
کد خبر: ۱۱۵۹۸۳
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۵
بزرگان نظام و برخی اساتید حوزه که برای جامعه نقش الگو را دارند باید قبل از اینکه کار به ورود دستگاه قضایی و مدعی‌العموم کشیده شود، توصیه‌ها و رهنمودهایی را بدهند تا شاهد مسائلی از قبیل توهین به رئیس‌جمهور نباشیم.
 بزرگان نظام و برخی اساتید حوزه که برای جامعه نقش الگو را دارند باید قبل از اینکه کار به ورود دستگاه قضایی و مدعی‌العموم کشیده شود، توصیه‌ها و رهنمودهایی را بدهند تا شاهد مسائلی از قبیل توهین به رئیس‌جمهور نباشیم.

محسن مهرعلیزاده با اشاره به توهین‌های اخیر به رییس‌جمهور عنوان کرد: ما باید در همه امور از جمله در رقابت‌های سیاسی اخلاق اسلامی را رعایت کنیم. رقابت در همه جوامع وجود دارد؛ منتها جوامعی پیشرفته هستند که اصول اجتماعی و حرمت دیگران را رعایت کنند.

او افزود: همه ما باید در اظهارنظرهای خود مراقب گفتار و رفتارمان باشیم؛ این هم به نفع جامعه است و هم به سود افرادی که در آن زندگی می‌کنند. سیاسیون هم نباید فراموش کنند که برای جامعه الگو هستند. با توجه به اینکه تا انتخابات زمان زیادی نمانده، برخی رقابت‌های سیاسی خود را به شکل زودهنگام در رفتارها و گفتارهای سیاسی نشان می‌دهد به‌گونه‌ای که مشاهده می‌کنیم برخی الفاظ را به رییس‌جمهور نسبت می‌دهند و مطالبی را خلاف شأن عنوان می‌کنند که کاملا با هدف سست کردن جایگاه دولت یازدهم صورت می‌گیرد و مصرف انتخاباتی دارد.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب یادآور شد: از همین الان تلاش‌ها برای کاهش مقبولیت دولت و آقای روحانی برای انتخابات سال ۹۶ آغاز شده است. البته تاریخ نشان داده که مردم ما قضاوت‌کنندگان خوبی هستند و فریب این جوسازی‌ها را نخواهند خورد.

او در پاسخ به این سوال که چقدر ضرورت دارد دستگاه قضایی به مسائلی همچون توهین به رییس‌جمهور ورود پیدا کند، گفت: بزرگان نظام و برخی اساتید حوزه که برای جامعه نقش الگو را دارند باید قبل از اینکه کار به ورود دستگاه قضایی و مدعی‌العموم کشیده شود، توصیه‌ها و رهنمودهایی را بدهند تا شاهد این مسائل نباشیم. امروز جامعه ما بیش از هر زمان دیگری به وحدت و همسویی نیاز دارد. وحدت این است که همه در جهت منافع ملی و رشد فرهنگ عمومی و سیاسی کشور گام برداریم. فکر می‌کنم پیش از هر گونه برخورد قضایی با این مسائل، برخوردهای ناصحانه افرادی که در جامعه نفوذ کلام دارند، می‌تواند موثر باشد.

او همچنین در پایان گفت‌وگو با اشاره به فعالیت‌های شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان برای انتخابات سال آینده تاکید کرد: تاکنون صحبت شده که ادامه حرکتی که در سال ۹۲ صورت گرفت را در سال ۹۶ هم داشته باشیم. در همین راستا چهارچوب‌ها هم تعریف شده است همه اصلاح‌طلبان در همسویی با دولت سعی می‌کنند مواضع خود در سال ۹۲ را ادامه دهند.

قوه قضاییه به‌موضوع توهین به رییس جمهور ورود کند

پروانه سلحشوری، رییس فراکسیون زنان مجلس نیز در واکنش به اهانت‌های اخیر به رییس‌جمهور خاطرنشان کرد: عمده تفاوت جامعه ما با دیگر جوامع تاکید ویژه‌ای است که بر اخلاق و اصول اسلامی است و در آداب مسلمانی، رعایت اخلاق اهمیت ویژه‌ای دارد.

سلحشوری ادامه داد: همان‌طور که اهانت به ریاست جمهوری اقدامی نادرست، غیرقانونی و دور از شأن جامعه اسلامی است، اتهامی که نشریه یالثارات به هنرمندان و اهالی فرهنگ وارد می‌کند و توهینِ مجری تلویزیون به یک بانوی قهرمان ورزشی، اعمالی دور از شأن جامعه اسلامی و اخلاقی است و باید حساسیت جامعه نسبت به این رفتارها بالا برود.

نماینده اصلاح‌طلب مردم تهران تصریح کرد: قطعاً انتقاد از رییس‌جمهور و دولت و همچنین نقد هنرمندان و اهالی فرهنگ هیچ اشکالی ندارد، اما تخریب و توهین نه جایگاهی دینی دارد، نه جایگاهی اخلاقی، و نه قانونی.

به گزارش ایلنا، سلحشوری در پایان با تاکید بر این‌که برخورد با رفتارها و بی‌اخلاقی‌های این‌چنینی وظیفه قوه قضاییه و دادستانی است، گفت: انتظار می‌رود که قوه قضاییه علاوه بر ورود به موضوع توهین به رییس‌جمهور، درخصوص اهانت‌هایی که توسط نشریه یالثارات و مجری تلویزیون به اهالی فرهنگ و یک بانوی ورزشکار انجام گرفته، ورود کند و فارغ از آن، فکر می‌کنم درصورتی که حساسیت جامعه در قبال این برخوردها بالاتر برود و رسانه‌ها نسبت به چنین اتفاق‌هایی واکنش به‌موقع نشان دهند، قوه قضاییه و دیگر نهادهای مسئول نیز با جدیت بیشتری ورود می‌کنند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین