کد خبر: ۱۱۳۶۷۰
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۰
یک عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه هنوز یک نفر از مجروحان حادثه سقوط اتوبوس حامل سربازان به جاده نی‌ریز در کما است گفت که تعدادی از مجروحان این حادثه برای بهبود وضعیت جسمانی‌شان نیاز به عمل جراحی دارند.
  یک عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه هنوز یک نفر از مجروحان حادثه سقوط اتوبوس حامل سربازان به جاده نی‌ریز در کما است گفت که تعدادی از مجروحان این حادثه برای بهبود وضعیت جسمانی‌شان نیاز به عمل جراحی دارند.

محمدجواد جمالی در گفت‌وگو با ایسنا در توضیح آخرین وضعیت مجروحان حادثه سقوط اتوبوس سربازان به دره نی‌ریز گفت: طبق اطلاع کسب شده هنوز یک نفر از این سربازان در بیمارستانی در شیراز در ICU‌ است. وضعیت هوشیاری این سربازی بسیار پایین است و این فرد در کمای عمیق به سر می‌برد.

وی افزود: سایر سربازان مجروح شده نیز با جراحاتی همچون شکستگی مهره کمر، ران و ساق و آسیب به چشم مواجه شده‌اند که این سربازان نیز برای بهبود وضعیت جسمانی‌شان و بازگشت به شرایط اولیه باید عمل شوند که قرار است بیمه‌ها هزینه درمان آن‌ها را تامین کنند.

جمالی در توضیح تمهیدات اندیشیده شده برای ادامه خدمت این سربازان گفت: با توجه به اینکه این سربازان دوران آموزشی خود را در پادگان کرمان تمام کرده بودند و قصد ادامه خدمت داشتند باید در وهله اول خود را معرفی کنند تا کمیسیون پزشکی تشکیل شود و در مورد وضعیت آن‌ها تصمیم گیری صورت گیرد.

این عضو هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس توضیح داد: حتی اگر سربازی به دلیل جراحات وارده روی ویلچر هم باشد باید ابتدا خود را به کمیسیون پزشکی معرفی کند تا کمیسیون پزشکی تصمیمات لازم را اتخاذ کند. طبیعتا آن‌هایی که مصدومیت جدی دارند از ادامه سربازی معاف شده و برخی دیگر براساس وضعیت جسمی‌شان معاف از رزم شوند یا اینکه برخی از آن‌ها مشمول خدمت در محل زندگی‌شان خواهند شد. روندی که به دلایل طی شدن پروسه بروکراسی زمان‌بر است ولی در نهایت فرمانده ارتش به ما قول مساعد دادند تا این روال تسهیل یابد و وضعیت این سربازان برای ادامه خدمت در نظر گرفته شود.

وی در ادامه با یادآوری اتفاق رخ داده برای این سربازان گفت: حدود یک ماه و نیم پیش اتوبوسی حامل سربازان از داخل پادگان کرمان به سمت محل زندگی آن‌ها حرکت می کند که طبق توضیحات نیروی زمینی ارتش تهیه اتوبوس برای سربازان بعد از اتمام دوران آموزشی روالی از گذشته بوده است بدین دلیل که آن‌هایی که قصد رفتن به محل زندگی‌شان را دارند برای تهیه وسیله نقلیه در سطح شهر با مشکل مواجه نشوند.

وی افزود: اتوبوس 42 نفر ظرفیت داشت منتها با 45 نفر حرکت می کند که در همین‌جا این سوال از سازمان راهداری مطرح است چرا اجازه حرکت اتوبوس با ظرفیت مازاد را دادند. این اتوبوس در راه تعدادی سرنشین دیگر نیز سوار می کند که در هنگام سقوط به دره 57 سرنشین داشته است. این بدان معناست که اتوبوس 15 نفر بیشتر از ظرفیت اصلی‌اش را سوار کرده است.

نماینده مردم فسا همچنین گفت: راننده اتوبوس دارای دفترچه قرمز یعنی دارای سابقه اعتیاد بوده است و فردی 65 ساله که جثه و بنیه ضعیفی داشته و نتوانسته اتوبوسی دارای ظرفیت مازاد مسافر را کنترل کند که این تصادف در نهایت 20 نفر کشته داشت و خود راننده نیز فوت کرد.

به گفته وی، از 57 سرنشین اتوبوس 13 سرباز شهید شدند  و بقیه سرنشینان اتوبوس نیز در درجات مختلف مجروح شدند. امیدواریم سرباز باقیمانده در ICU نیز بهبود یابد.

منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین