کد خبر: ۱۱۲۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶
گاهی برخی ملاحظات، باعث بد گمانی می‌شود؛ رئیس جمهوری باید افکار عمومی را بر ملاحظات مقدم بدارد و شفاف و صریح به مردم موانع را بگوید تا مسئولیتش به دوش دولت نیفتد.
  رسول منتجب‌نیا قائم‌مقام حزب اعتماد ملی با روزنامه ایران گفتگو کرد.

بخشهایی از این گفتگو به شرح ذیل است:

-توافقی که باهنر و جریان اصولگرا از روحانی می‌خواهد، این است که دست از شعارهایش بکشد و مسیرش را عوض کند؛ در حالی که خواسته ما از رئیس جمهوری پایبندی هر چه بیشتر به شعارهایش است. ما می‌گوییم شعارهایی که در ایام تبلیغات مطرح شد، محقق شود. برخلاف اصولگراها که می‌گویند آقای روحانی باید قلب ماهیت کرده و شعارهایی که داده را پس بگیرد.

-ما معتقدیم دولت باید هم در تحقق شعارها و هم به‌کارگیری نیروها با جریان اصلاح‌طلب به تفاهم برسد. لازم نیست این تفاهم در بوق و کرنا شود. پیشنهاد ما این است کارگروهی از دو طرف تعیین شده و روی مسائل بحث کرده و به یک توافق منطقی برسند.

-اصلاح‌طلبان بعد از 92 دچار مشکل شدند؛ از یک طرف خودمان را ملزم به حمایت از دولت دیدیم و از طرف دیگر در انتصاب‌ها کمترین توجه به اصلاح‌طلبان شد. اصلاح‌طلبان ناراحتند؛ در استان‌ها مشکل دارند و ناراضی هستند. از یک طرف می‌دانند نمی‌شود پشت رئیس جمهوری را خالی گذاشت و از طرف دیگر نارضایتی‌هایی وجود دارد. ما در این مفاهمه می‌خواهیم رئیس جمهوری به شعارهایش عمل کند.
-برخی اصلاح‌طلبان هم معتقد هستند برخی شعارها و برنامه‌های اعلامی از سوی روحانی در ایام انتخابات محقق نشده است، اما اذعان دارند که حل برخی مسائل در حیطه اختیارات وی نبوده است.

-من معتقدم برخی شعارهای رئیس جمهوری عملی و شدنی است که باید در فرصت باقی مانده اجرایی شود. بخشی از آنها نیز در اختیار رئیس جمهوری نیست. بنده ایشان را آدم شجاع و باشهامتی می‌دانم و معتقدم این توان را دارند که برای نمونه با گروه فشار مقابله کنند. درست است که موضوع هایی در اختیار ایشان نیست، اما مردم هنوز نمی‌دانند وی در فلان موضوع کاری انجام داده است یا نه؟ باید با مردم شفاف صحبت کرد و هزینه‌اش را هم پرداخت.

-گاهی برخی ملاحظات، باعث بد گمانی می‌شود؛ رئیس جمهوری باید افکار عمومی را بر ملاحظات مقدم بدارد و شفاف و صریح به مردم موانع را بگوید تا مسئولیتش به دوش دولت نیفتد.

متأسفانه الان رئیس جمهوری در سیبل است و می‌بینیم نامه‌های اعتراضی خطاب به رئیس جمهوری نوشته می‌شود. در حالی که باید واقعیت‌ها را به مردم بگویند. بگوید منِ رئیس جمهوری هم کنار شما هستم اما نشده است.

-غیرمنطقی است که یک نفر بگوید اهل مفاهمه نیستم. آقای روحانی اهل تدبیر، اندیشه و تفاهم است؛ وی دچار این توهم نیست که به حمایت نیاز ندارد. بنابراین دلیلی ندارد وارد مفاهمه نشود. لازم نیست به صورت علنی بحث‌هایی را مطرح کند. کارگروه‌هایی بحث می‌کنند و خود ایشان با شخصیت‌هایی که در شأن ایشان هستند، گفت‌وگو می‌کنند و به نتیجه می‌رسند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین