|
|
امروز: جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۷
کد خبر: ۱۱۲۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۲:۴۱
اینکه آقای روحانی بر خلاف رویه رئیس دولت پیشین با «بگم‌ بگم»‌ها جامعه را به التهاب نکشانده و مجددا در همین برنامه گفت‌وگوی مستقیم با مردم تاکید می‌کند:«گاهی اوقات وقتی می‌خواهیم کسی را متهم کنیم، می‌گوییم «شنیده شده است».
  ابتکار در یادداشتی به قلم رضا دهکی نوشت:شامگاه سه‌شنبه رئیس جمهوری به مناسبت آغاز چهارمین سال دولت تدبیر و امید، در یک برنامه زنده تلویزیونی به پرسش‌هایی که دو مجری از او می‌پرسیدند پاسخ داد.آخرین سوال که مجری مرد برنامه از آقای روحانی پرسید درباره وعده‌های رئیس ‌جمهوری بود و اینکه برخی از آنها از جمله اخلاق در زمره وعده‌های محقق‌نشده ایشان قرار می‌گیرد.

شنیدن این مطلب برای من مخاطب و اینکه مصداقی که برای وعده‌های محقق نشده یک رئیس‌جمهوری از سوی پرسش‌گر بیان شد، بسیار تعجب‌آور بود و پس از آن ساعتهای متمادی فکر میکردم که بر چه مبنایی اخلاق و اخلاق‌گرایی را جزو وعده‌های محقق‌نشده دکتر روحانی ارزیابی کرده‌اند! اینکه رئیس دولت و مدیرانش اگر متوجه خطا و اشتباهی شده‌اند،‌عذرخواهی کرده‌اند، نماد پایبندی به اخلاق نیست؟ آنهم در شرایطی که «عذرخواهی » مسئولان برای گوش شهروندان ایرانی عبارت ناآشنا و بسیار غریبی بود. ینکه رئیس دولت یازدهم ، فقط قانون و نه افراد را خط قرمز خود تعریف کرده است و به همین خاطر، سر فیش‌های حقوقی دستور برخورد و عزل تعداد اندک مدیران خطاکار حوزه تحت مسئولیتش را صادر می‌کند؛‌اگر نماد اخلاق‌مندی نیست، پس نشانه چیست؟ آنهم در شرایطی که می‌توانست با پیش کشیدن برخی فیش‌های حقوقی مشابه در برخی دستگاه‌های دیگر، سوژه مخالفان و منتقدانش را تبدیل به ضد سوژه کند و بدین ترتیب نگاه‌ها را از سمت دولت به سوی دیگر بکشاند و بدین ترتیب توپ را به زمین رقبا بیندازد؛‌ اما دیدیم که رئیس دولت یازدهم حتی در همین برنامه زنده تلویزیونی که بسیار انتظار داشتند به این مساله اشاره کند، این کار را نکرد و نه تنها فقط درباره مجموعه تحت مدیریت خود سخن گفت بلکه از طرح این موضوع نیز سپاسگزاری کرد.

اینکه آقای روحانی بر خلاف رویه رئیس دولت پیشین با «بگم‌ بگم»‌ها جامعه را به التهاب نکشانده و مجددا در همین برنامه گفت‌وگوی مستقیم با مردم تاکید می‌کند:«گاهی اوقات وقتی می‌خواهیم کسی را متهم کنیم، می‌گوییم «شنیده شده است»، این کلمات مجهول هیچ از بار گناه و فساد اخلاقی کم نمی‌کند» براستی اگر احیای اخلاق در جامعه نیست، پس چه عنوانی را می‌توان برایش در نظر گرفت؟

اینکه در سه سال گذشته، دولت و رئیس آن بر خلاف رویه‌ای که هشت سال بر کشور وجود داشت، مسیر متفاوتی را در حوزه اخلاق و در تمام عرصه‌های داخلی و بین‌المللی در پیش گرفته‌اند، و باور دارند که اگر می‌خواهیم به پیشرفت برسیم حتما باید در سایه اخلاق و احترام به یکدیگر پیش برویم و آبروی مردم را به تاراج نگذاریم؛ از نظر آقای مرتضی حیدری که شامگاه سه‌شنبه به عنوان پرسشگر مدعی محقق‌نشدن وعده دولت در بحث اخلاق بود، چه معنی شده و تفسیری دارد؟ شاید پاسخ ایشان باعث آشنایی دیگران با تعریف جدیدی درخصوص مفهوم اخلاق شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین