|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۸
کد خبر: ۱۱۱۵۳۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۴۰
از ضبط شبانه محتویات انبار تا تعطیلی واحدها در روز/ فقط گوشی‌های علاء‌الدین قاچاق بود؟
شب گذشته گوشی‌های موجود در انبار برخی واحدهای پاساژ علاء‌الدین تخلیه و ضبط شده و به دنبال این موضوع شنیده شد برخی کسبه این پاساژ صبح امروز به نشانه اعتراض برای ساعاتی از بازکردن واحدهای خود خودداری کردند، اما درنهایت فعالیت واحدهای این مجتع پیش از ظهر از سر گرفته شد.

به گزارش ایسنا، پس از گذشت چندین روز از طرح بحث اجرای رجیستری موبایل و مبارزه با واردات قاچاق ظاهرا شامگاه گذشته گوشی‌های موجود در انبار برخی کسبه پاساژ علاء‌الدین ضبط شد. حال این موضوع این سوال را ایجاد می‌کند که در شرایط فعلی که سال‌هاست بسیاری از مسوولان کشور تاکید می‌کنند بیش از ۹۰ درصد واردات موبایل ایران از طریق مبادی غیررسمی و قاچاق وارد می‌شوند، به یکباره چه اتفاقی می‌افتد که تنها یکی از پاساژهای فعال در این زمینه هدف قرار می‌گیرد!؟

افشار فروتن – رییس انجمن فروشندگان گوشی‌های موبایل، سیم‌کارت و تجهیزات جانبی – در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: مبارزه با کالای قاچاق طی روزهای گذشته با جدیت بیشتری دنبال شده و این بحث مربوط به موبایل نبوده و در مواردی مانند کوچه مروی هم رخ داده است.

وی با بیان این‌که در بحث مبارزه با قاچاق کالا هیچ فرد و واحدی نمی‌تواند به اعتراض بپردازد، گفت:با این وجود اکنون شرایط بازار برای کسبه علاء‌الدین شرایط مناسبی نیست و این موضوع برای کسبه‌ای که اکثر آنها جوان هستند حالت استیصال ایجاد کرده است، اما این موضوع جای سوال دارد که چرا تنها به این پاساژ مراجعه شده و آیا واقعا در سایر مراکز چنین مشکلی وجود نداشته است؟

رییس انجمن فروشندگان گوشی‌های موبایل، سیم‌کارت و تجهیزات جانبی با یادآوری این‌که کسبه علاء‌الدین ماهانه اجاره‌های بالایی را متقبل می‌شوند، ادامه داد: اگر برخورد با کالای قاچاق حالت کلی و عمومی دارد نباید در مبارزه با آن استثنا قائل شد. اکنون این اقدام هزینه‌های متعددی را بربازار کار و مردم تحمیل کرده است. البته قطعا این اتفاق براساس حکم‌های قانونی رخ داده و از طریق مجاری قانونی دنبال شده است.

فروتن در عین حال تصریح کرد: به هرحال با این اقدامات بازار موبایل به شدت تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد و مشتریانی که به دنبال ایجاد ثبات در شرایط هستند همچنان خرید خود را به زمانی دیگر موکول خواهند کرد که این مساله باعث می‌شود رکودی که طی ماه‌های گذشته به آن دچار بوده‌ایم سنگین‌تر و گسترده‌تر شود.

رییس انجمن فروشندگان گوشی‌های موبایل، سیم‌کارت و تجهیزات جانبی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اهمیت مشاوره با اصناف در خصوص این نوع موضوعات متذکر شد: کاش اقدامات اصلاحی پیش از این صورت می‌گرفت تا شاهد این اتفاقات نباشیم. ما طی سال‌های گذشته بارها در ارتباط با بحث قاچاق موبایل به صحبت پرداخته و در این خصوص از ابتدای کار هشدارهایی را مطرح کردیم، اما کاش در هنگام برخورد با این پدیده حداقل از فعالان صنفی هم نظرات کارشناسی گرفته می‌شد تا شرایط به شکل بهتری پیش رود.

اما به دنبال این اتفاق روابط عمومی ستاد مبارزه با قاچاق ارز و کالا به ایسنا اعلام کرده است که از نظر قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مجاز به مقابله اینگونه با واحدهای متخلف نیست و اتفاقاتی که در خصوص پاساژ علاء الدین رخ داده از سوی سازمان تعزیرات بوده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین