کد خبر: ۱۱۱۴۸۸
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۲
آقای حکیمی پور عضو اصلاح‌طلب ناظر بر شورای شهر هستند و بارها تذکر داده اند و اعلام کرده اند که اصولگرایان در شورا همراهی لازم را برای نظارت بر نحوه اداره روزنامه همشهری ندارند
مرور عملکرد یک ماه گذشته روزنامه همشهری نشان می‌دهد این رسانه به جای انعکاس فعالیت شهرداری تهران به تخریب دولت روحانی پرداخته است.

پس از شکست سنگین سرهنگ از حقوقدان مدبر، روزنامه ارگان خدمات شهری تهران تبدیل به مکانی برای تسویه‌حساب‌های سیاسی محمدباقر قالیباف با حسن روحانی شد. مرور اجمالی صفحات نخست این روزنامه نمایانگر آن است که در گذر زمان و با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری 96 این هجمه‌ها فزونی یافته است.

سرهنگ عملیات گازانبری، این روزها با بهره گیری از ابزارآلات مدرنی چون ریکوردر خبرنگاری و لپ‌تاپ، رقبایش را تخریب می‌کند و عملیاتش را از کوی و برزن به تحریریه روزنامه متبوعش انتقال داده است. پس از شکست سنگین جناب سرهنگ از حقوقدان مدبر، روزنامه ارگان خدمات شهری تهران تبدیل به مکانی برای تسویه‌حساب‌های سیاسی محمدباقر قالیباف با حسن روحانی شد و او به تلافی باخت در انتخابات ریاست جمهوری 92، سیاست‌های دولت یازدهم را از طریق روزنامه همشهری، در معرض آماج حملات خود قرار داد. مرور اجمالی صفحات نخست این روزنامه نمایانگر آن است که در گذر زمان و با نزدیک‌شدن به انتخابات ریاست جمهوری 96 این هجمه‌ها فزونی یافته است. از همین روی بعید نیست همشهریِ قالیباف در بحبوحه انتخابات سال آتی به بولتنی تبلیغاتی برای او و به شبنامه‌ای علیه رئیس دولت تدبیر و امید تبدیل شود.

خشنودی سرهنگ از انتشار فیش‌های حقوقی

روزنامه همشهری نشریه‌ای است که از منابع دولتی تغذیه می‌کند. از ابتدای انتشارش بنا بود، به دور از موضع‌گیری‌های سیاسی تنها به بازتاب اقدامات شهرداری و بعداً شورای شهر تهران بپردازد اما این روزها تبدیل به پایگاهی برای انعکاس افکار ضددولتی محمدباقر قالیباف شده و در پی یافتن نقطه ضعفی از کابینه تدبیر و امید بوده است. این مهم را می‌توان با مروری بر تیترهای این نشریه دریافت، به خصوص در یک ماه گذشته که همشهری در حمله به دولت حتی از نشریات مرسوم دلواپس نیز پیشی گرفت چراکه صفحات نخست این روزنامه در مدت 4 هفته، انعکاس دهنده خشنودی و شعف سرهنگ از افشای فیش‌های حقوقی نجومی برخی مدیران دولتی بود. به نحوی که احتمالا شهردار پایتخت‌نشینان کل تحریریه چند صد نفره روزنامه همشهری را بسیج کرد تا به صورت گازانبری به دولت حمله کنند و از گروه سیاسی این روزنامه گرفته تا سایر حوزه‌ها را جملگی مجاب کرد تا به نحوی به موضوع فیش‌های حقوقی بپردازند آن هم با زدن تیتر هایی چون «حراست و بازرسی بانک‌ها کجا بودند؟، شناسایی 950 مدیر دولتی با حقوق‌های نجومی، اگر فیش‌ها فاش نمی‌شد ماجرای حقوق‌های نجومی به کجا می‌رسید؟، مجوزهای خاص برای حقوق‌های نجومی، پایان معامله‌های پنهان دولتی با ورود مجلس ، حقوق بالای 10میلیون تومان ممنوع، برکناری مدیران متخلف کافی نیست». بعد هم که پای حقوق‌های نجومی سایر نهادها به میان کشیده شد و جناب سرهنگ عزم راسخ دولت در مقابله با مدیران متخلف دولتی را مشاهده کرد، تمرکز خود را بر روی موضوع دیگری معطوف کرد. از قرار معلوم چند روزی است قالیباف دستور حمله به وزارت راه و شهرسازی را داده است. تیترهای اخیر همشهری شاهدان این ماجراهستند: «جاده‌ها بوی خون می‌دهند» و « سناریو تکراری پس از حوادث جاده‌ای؛ کسی عذرخواهی نمی‌کند.»

همشهری؛ مرتکب سیاسی کاری

اینکه چطور یک روزنامه عمومی با ماهیت مشخص و با برخورداری از تمامی امکاناتی که نشریات خصوصی در حسرت آن به سر می‌برند بتواند تبدیل به مقری برای تسویه حساب‌های سیاسی شود و هیچ ساز‌و‌کاری برای کنترل رفتار آن وجود نداشته باشد، سوال بر انگیز است. درباره اینکه آیا روزنامه همشهری مجاز به موضع گیری سیاسی است یا خیر، محمد سالاری، عضو فراکسیون اصلاح طلبان شورای شهرتهران ، به خبرنگار « آفتاب یزد» گفت: روزنامه همشهری نباید مرتکب سیاسی کاری شود. ما در شورای شهر بارها متذکر شده ایم که روزنامه همشهری در اصل ارگان شورای اسلامی شهر تهران و شهرداری تهران است و با فلسفه پیشبرد ماموریت های مدیریت شهری و مصوبات شورای اسلامی شهر تهران و یا اقدامات اجرایی که شهرداری تهران دارد و همچنین کمک به بهبود وضعیت مدیریت شهری و در راستای مصلحت شهروندان تهران ایجاد شده است.

همشهری در حال تقابل با دولت است

وی افزود: هر چند که به هر حال در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و حوزه هایی که مربوط به تشکل های مردم نهاد می شود، فعالیت کند و اخبار و نظرات دیده بان های شهری و متخصصین و صاحب نظران حوزه مدیریت شهری را درج نماید و به انعکاس اخبار و نظراتی که در راستای نقد و انتقاد جدی از شهرداری یا شورا هستند، بپردازد ولی ما متاسفانه شاهد آن هستیم که اخیرا به خصوص در سال آخر شورا در حال تبدیل شدن به یک روزنامه با رویکرد سیاسی آن هم در تقابل دولت است. به هیچ عنوان این رویکرد همشهری قابل پذیرش برای اعضای شورای شهر تهران نیست.

ورود همشهری به موضوعات سیاسی؛ ممنوع

این عضو فراکسیون اصلاح طلبان شورای شهر تهران با بیان اینکه تصمیم داشتم در صحن علنی شورای شهر هم این موضوع را تذکر دهم، اظهار داشت: این که آمده‌اند و انرژی خود را در راستای تقابل با دولت و ایجاد یک تضاد و شکاف میان دولت و شهرداری گذاشته‌اند، جزء برنامه‌ها و چشم انداز روزنامه همشهری نبوده است. سالاری ادامه داد: روزنامه همشهری اساسا نباید ورود کند به موضوعاتی که ایجاد شائبه های سیاسی می‌کند و به نوعی که رویکردش حداقل در ماه های اخیر این‌گونه بوده که روزنامه شخصی شهردار تهران تنها به موضوعات ضددولتی می‌پردازد و این امر اساسا مورد پذیرش نیست و ما امیدواریم اعضایی از شورای شهر تهران که به عنوان نماینده شورا انتخاب شده‌اند تا بر رویکرد اداره روزنامه همشهری نظارت‌کنند، به شورای شهر تهران گزارش ارائه کنند که چرا مدیریت روزنامه همشهری این‌گونه عمل می‌کند؛ به جای تقویت شورا و تقویت مدیریت شهری و اینکه فعالیت‌هایش مبتنی بر تحقق ماموریت‌های مصوب 5 ساله اخیر باشد.

اصولگرایان مانع نظارت بر فعالیت همشهری

وی خاطر نشان کرد: آقای حکیمی پور عضو اصلاح‌طلب ناظر بر شورای شهر هستند و بارها تذکر داده اند و اعلام کرده اند که اصولگرایان در شورا همراهی لازم را برای نظارت بر نحوه اداره روزنامه همشهری ندارند. دوستان اصولگرای شورا، از همان ابتدا هم مخالف نظارت شورا و تعیین کمیته برای بررسی عملکرد همشهری بودند ولی به هر حال با اصرار دوستان اصلاح‌طلب مجبور شدند به تشکیل کمیته نظارت بر روزنامه همشهری رضایت دهند. آقای حکیمی‌پور بارها گفته است که علیرغم در خواست او از اعضای کمیته نظارت بر روزنامه همشهری برای رسیدگی به رفتار این روزنامه، آنها مطالبه اش را جدی نگرفته‌اند.

منبع: آفتاب یزد
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین