|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۲
کد خبر: ۱۱۱۳۸۶
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۸
همچنین حسن روحانی، رئیس‌جمهوری، در جلسه شامگاه یکشنبه هیأت دولت، به پدیده ناگوار ایجاد فضای وحشت و ترور به نام اسلام در برخی از کشورها اشاره و ابراز امیدواری کرد، بتوان از این فرصت برای تبیین اعتدال و معرفی تمدن و عرفان و فرهنگ اسلامی به جهان بهره گرفت.
پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری: «حسن روحانی»، رئیس‌‌جمهوری، روز گذشته و در جلسه ستاد مبارزه با مواد مخدر، با اشاره به «لزوم هماهنگی قوا، دستگاه‌ها و نهادهای مسئول در امر مبارزه با مواد مخدر از مرحله پیشگیری و درمان تا صیانت اجتماعی»، تصریح کرد: «توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در عرصه‌های اطلاعاتی و عملیاتی برای مقابله مؤثر با توزیع و ترانزیت مواد مخدر ضروری است». او مبارزه همه‌جانبه با مواد مخدر را برای آرامش و پیشرفت جامعه لازم دانست و بر ارزیابی روش‌های گذشته در برخورد عملی و مؤثر با پدیده شوم اعتیاد تأکید کرد. رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر، بهره‌گیری از تجربیات جهانی، توجه ویژه به کنترل ورود پیش‌سازها و مبارزه با تولید مواد مخدر صنعتی و شیمیایی، تجهیز فنی گمرکات، مقابله قاطع با توزیع‌کنندگان و خرده‌فروشان به‌ویژه در مدارس، دانشگاه‌ها و اماکن عمومی و همچنین جمع‌آوری و ساماندهی متجاهران را در فرایند مبارزه با آسیب‌های اجتماعی و مظاهر عمومی آن دارای اولویت دانست. روحانی نقش دستگاه‌های تبلیغی، رسانه‌ها و به‌ویژه صداوسیما را در همه مراحل، از جمله پیشگیری و آموزش عمومی مهم ارزیابی کرد و افزود: «پاک‌سازی محیط اجتماعی از مظاهر اعتیاد برای کاهش نگرانی جامعه و خانواده‌ها مسئولیتی ملی و همگانی است». عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزیر کشور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر، نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد ستاد مبارزه با مواد مخدر و دستگاه‌های تابعه در سال ٩٤ و سه‌ماهه اول سال ٩٥ در حوزه پیشگیری و درمان ارائه کرد. بر اساس این گزارش، در سال ٩٤ بیش از ٧٠٠ هزار نفر از معتادان به مواد مخدر در هفت‌هزار و ٥٠٠ مرکز مورد درمان قرار گرفته و ٢٢ هزار نفر هم با مراجعه به مراکز درمانی خیابانی (ماده ١٦) درمان شدند. همچنین در این نشست طرح توانمندسازی پیشگیری اولیه از اعتیاد در وزارت آموزش‌وپرورش (در اجرای بند ٤ سیاست‌های کلی مبارزه با مواد مخدر) مورد تصویب قرار گرفت. براین‌اساس وزارت آموزش‌وپرورش موظف شد با همکاری صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، اقدامات مربوط به پیشگیری را در مدارس ١١ استان به صورت عمومی اجرائی کند. همچنین در این جلسه مقرر شد اعتبار موردنیاز برای تقویت و استحکام بیشتر مستحدثات مرزی و یگان‌های عملیاتی نیروی انتظامی به منظور افزایش توان مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر تأمین و در
دو سال اجرائی شود.در حوزه افزایش توانمندی‌ها نیز وزارتخانه‌های کار، تعاون و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف شدند در راستای ایجاد، راه‌اندازی و توسعه مراکز کاهش آسیب، نگهداری و درمان معتادان اقدامات لازم را انجام داده و خدمات مورد نیاز را به این قشر ارائه کنند. در این جلسه مقرر شد که موضوع پیشگیری به‌عنوان اولویت در چهار استان سیستان‌و‌بلوچستان، کرمان، هرمزگان و آذربایجان‌غربی مورد تمرکز بیشتر ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار گیرد.
دستورات رئیس‌جمهوری برای معرفی هرچه‌بهتر مشهد به دنیای اسلام
همچنین حسن روحانی، رئیس‌جمهوری، در جلسه شامگاه یکشنبه هیأت دولت، به پدیده ناگوار ایجاد فضای وحشت و ترور به نام اسلام در برخی از کشورها اشاره و ابراز امیدواری کرد، بتوان از این فرصت برای تبیین اعتدال و معرفی تمدن و عرفان و فرهنگ اسلامی به جهان بهره گرفت. رئیس‌جمهوری ضمن توصیه به دستگاه‌های ملی و استانی برای تلاش بیشتر در راستای توسعه فرهنگی، عمرانی و حمل‌ونقل شهر مشهد، تصریح کرد: «با توجه به مرکزیت خراسان و مشهد در میان مردم منطقه، باید برای توسعه زبان فارسی، ارتباط بیشتر با فارسی‌زبانان و دنیای اسلام استفاده شود». روحانی همچنین صداوسیما را به بهره‌گیری از همه شبکه‌های داخلی و خارجی برای معرفی هرچه بیشتر این شهر توصیه کرد. در این جلسه گزارش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استانداری خراسان‌رضوی درخصوص «انتخاب شهر مشهد به‌عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی توسط مؤسسه علمی، آموزشی و فرهنگی سازمان کنفرانس اسلامی (آیسسکو)» به هیأت وزیران ارائه شد. بر پایه گزارش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و استاندار خراسان‌رضوی، انتخاب شهر مقدس مشهد به‌عنوان پایتخت فرهنگ اسلامی سال ٢٠١٧ فرصت مغتنمی برای رشد و توسعه گردشگری مذهبی، بهینه‌سازی و ارتقای ظرفیت‌های شهری و زیرساخت‌های میزبانی، جهش کمی و کیفی ارتباطات و تعاملات بین‌المللی و کارآمدسازی و آزمودن ظرفیت‌های مدیریتی و اجرائی و در نهایت معرفی گنجینه غنی فرهنگی و مفاخر تاریخی آن خواهد بود. در این راستا همچنین هیأت دولت مصوب کرد شورای سیاست‌گذاری رویداد «مشهد، پایتخت فرهنگ اسلامی» تشکیل شود. این شورا مکلف است با رویکرد فرهنگی نسبت به تعیین سیاست‌ها و تدوین برنامه‌های فرهنگی – اجتماعی اقدام کند. سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز به منظور حفاظت از شأن و جایگاه حرم مطهر امام رضا(ع) در سیمای شهری مکلف شد تا نیمه اول سال ٢٠١٧ نسبت به تعیین حریم منظری حرم مطهر رضوی و ابنیه تاریخی وابسته به آن و همچنین امکان‌سنجی نسبت به ثبت جهانی محدوده حرم امام رضا(ع) اقدام کند.

منبع: شرق
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین