کد خبر: ۱۱۱۳۷۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۹
آن طور كه داوري ادعا كرده، به علت اينكه دولت مجوز دانشگاه ايرانيان كه منتسب به نزديكان محمود احمدي‌نژاد است را لغو كرده، در نتيجه دولت از تدريس احمدي‌نژاد دردانشگاه نيز جلوگيري كرده است؛
باز هم يك سناريو جديد و باز هم نام احمدي‌نژاد! اين‌بار موضوع ديگر جلسات خصوصي يا سفر براي سخنراني نيست، يك مساله علمي و آموزشي است و اين‌بار هم احمدي‌نژاد خودش نيست، بلكه باز هم اطرافيانش هستند كه موضوعاتي را نقل می‌كنند و باز تكذيب می‌شود! سياستمداران تاثيرگذار در هر زمان، هر مكان و درباره هر موضوعي سخن بگويند، بدون شك سخنان شان بازتاب‌هاي گوناگوني در رسانه‌ها خواهد داشت. لزوما شهرت براي تاثيرگذاران درامور مختلف امر مطلوبي نيست، حتي جايگاه تاثيرگذاران در اجتماع باعث می‌شود كه اين دسته از افراد با محدوديت‌هاي فراواني روبه‌رو شوند. درمقابل افرادي وجود دارند كه به دنبال شهرت هستند و براي مشهور شدن، در راس اخبار رسانه‌ها قرار گرفتن و رسيدن به اهداف‌شان دست به هر اقدامي می‌زنند حتي ممكن است سخني بگويند كه بر خلاف مشي فكري آنها است و بعد از بازتاب يافتن آن سخنان، مجبور به تكذيب آن شوند يا به نوعي مقصود خود را از آن سخن باز تفسير كنند.

ادعاي محروميت احمدي‌نژاد از تدريس

عبدالرضا داوري از مشاوران رسانه‌اي احمدي‌نژاد است كه چند ماهي است درباره اخبار حول وحوش احمدي‌نژاد با قدرت در رسانه‌هاي به فعاليت می‌پردازد. وی ديروز در گفت‌وگو با «ايلنا» و در بخشي كه درباره فعاليت‌هاي دانشگاه ايرانيان است، در پاسخ به سوالي، چنين گفته است كه«دولت آقاي روحاني مجوزهايي (مجوز دانشگاه ايرانيان) كه درگذشته صادر شده بود را هم لغو كرد. در اين دولت، آقاي احمدي‌نژاد را از فعاليت آموزشي محروم كردند.» داوري صراحتا اعلام كرده است كه دولت تدبير و اميد، احمدي‌نژاد را از فعاليت آموزشي محروم كرده است كه اين سخن محل تامل است. احمدي‌نژاد قبل از جلوسش بر كرسي رياست‌جمهوري، عضو هيات علمي دانشگاه علم و صنعت بود و احتمالا در دوران رياست‌جمهوري بنا به مشغله فراوان از يك سو و همچنين عرف نبودن حضور رئيس جمهور در كلاس درس دانشگاه، از ادامه تدريس جدي در دانشگاه بازماند.

آن طور كه داوري ادعا كرده، به علت اينكه دولت مجوز دانشگاه ايرانيان كه منتسب به نزديكان محمود احمدي‌نژاد است را لغو كرده، در نتيجه دولت از تدريس احمدي‌نژاد دردانشگاه نيز جلوگيري كرده است؛ امري كه منطقي به نظر نمي‌رسد زيرا به سادگي نمي‌توان يك استاد و عضو هيات علمي را از كار بر كنار كرد. هرچند اين اقدام در دولت قبل صورت گرفته بود و برخي از اساتيد منتقد آن دولت بازنشسته يا از تدريس كنار گذاشته شدند.

مهر تكذيب برادعاي ممنوع التدريسي

در واكنش به اعلام اين خبر توسط عبدالرضا داوري، مسئولان دانشگاه علم وصنعت به اين ادعا واكنش نشان دادند. محسن كلانتر (معاون آموزشي دانشگاه علم‌ و صنعت) در واكنش به ادعايي مبني بر محروميت فعاليت آموزشي رئيس‌جمهور سابق در دولت يازدهم، گفت: خير اين طور نيست، آقاي احمدي‌نژاد همچنان در دانشگاه علم و صنعت در رشته عمران تدريس می‌كنند و ترم گذشته (بهار) سركلاس حاضر بوده است. وي با اشاره به اينكه احمدي‌نژاد عضو هيات علمي رسمي و قطعي دانشگاه علم و صنعت محسوب می‌شود، افزود: هيچ صحبتي مبني بر توقف فعاليت ايشان در دانشگاه مطرح نيست. كلانتر اضافه كرد: وي همچنان داراي اتاق در دانشگاه علم و صنعت هستند كه اتاق ايشان نيز در كنار اتاق رئيس دانشگاه است و ادعاهاي مطرح شده، صحيح نيست.


منبع: آرمان


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین