نخستوزیر جدید انگلیس به دیدار صدراعظم آلمان رفت. این دو پس از استقبال رسمی نظامی در برلین به گفتوگو در باره مسائل مورد علاقه دو کشور پرداختند و در راس گفتوگوها، موضوع خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بود.
نخستوزیر جدید انگلیس به دیدار صدراعظم آلمان رفت. این دو پس از استقبال
رسمی نظامی در برلین به گفتوگو در باره مسائل مورد علاقه دو کشور پرداختند
و در راس گفتوگوها، موضوع خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا بود.
ترزا می، نخستوزیر انگلیس در نخستین سفر خود پس از احراز پست نخستوزیری، در برلین با آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان دیدار و گفتوگو کرد. این دو از جمله درباره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، روابط اقتصادی دو کشور و معضل پناهجویی در اروپا گفتوگو کردند.
دولت آلمان قبل از دیدار نخستوزیر جدید انگلیس و صدراعظم آلمان تاکید کرده بود که آلمان علاقهای به گفتوگوهای غیررسمی درباره خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا ندارد.
اشتفان زایبرت، سخنگوی دولت آلمان با اشاره به مشخص بودن دیدگاه آلمان و اتحادیه اروپا درباره خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا گفت: مبنای بریگزیت باید ماده ۵۰ قانون اتحادیه اروپا باشد و "مطمئنا گفتوگوهای مقدماتی در این رابطه نخواهیم داشت."
نخستوزیر جدید انگلیس اما در نظر دارد تقاضای خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را در پایان سال جاری میلادی (۲۰۱۶) به نهادهای اتحادیه ارائه دهد. او در دیدار با مرکل بر این خواست کشورش تاکید کرد.
صدراعظم آلمان نیز با تایید دیدگاه می گفت: دولت انگلیس به زمانی مشخص برای تعیین برنامههای خود در این باره نیاز دارد و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا نیز این موضوع را درک میکنند. صدراعظم آلمان اما خواستار آن شد که این زمان به طور غیرضروری طولانی نشود.
ترزا می با تاکید بر خروج کشورش از اتحادیه اروپا خواستار تداوم همکاری کشورش و آلمان شد و افزود: انگلیس همچنان خواستار ادامه روابط عمیق اقتصادی با آلمان است.
او گفت: آلمان به عنوان "همکار مهم و دوست ویژه" انگلیس باقی خواهد ماند.
به گزارش پایگاه خبری دویچه وله، نخستوزیر انگلیس از جمله به روابط دو کشور پس از خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا اشاره کرد و ادامه داد: «طبیعی است که روابط ما تغییر میکند، اما روابط اقتصادی باید همچنان عمیق باقی بمانند.»
صدراعظم آلمان نیز در تایید سخنان نخستوزیر انگلیس اعلام کرد که موافق ادامه همکاری اقتصادی عمیق با بریتانیاست.
نخستوزیر انگلیس همچنین خواستار آن شد که بریتانیا به رغم خروج از اتحادیه اروپا در منطقه تجارت آزاد این اتحادیه باقی بماند.
او در این باره گفت: «این موضوع بخشی از گفتوگوهای ما باقی خواهد ماند.»
ترزا می موضوع مهاجران را نیز یکی از دلایل عمده خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا دانست و اعلام کرد که از جمله وظایف او در پست نخست وزیری انگلیس محدود کردن ورود مهاجران به این کشور خواهد بود.
ارسال نظر