محمدرضا عباسیان به گزارش منتشر شده درباره فیشهای حقوقی واکنش نشان داد.
متن توضیحات محمدرضا عباسیان به شرح زیر است:
آقای ایوبی تمام گزارش منتشر شده یک میلیارد و یکصد میلیون تومان بیش از واقعیت است!؟ اینهمه دروغ، زاییده چیست؟! حداقل یکبار گزارش سراسر کذب را ورق میزدید که اینچنین آبرویتان نرود!
سایت تابناک روز گذشته و طی خبری با تیتر هیجان انگیز "رمزگشایی از ماجرای 1469986947 تومان دریافتی آقای مدیرعامل+اسناد" در ادامه پروژه به اصطلاح افشاگری که حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی کشور در روز یکشنبه و یادداشت تلگرامی مبهمش کلید زد، با انتشار گزارش محرمانه رضا بشردوست مدیر وقت حراست سازمان سینمایی به اصطلاح افشاگری دریافت مبلغ یک میلیارد و چهارصد و شصت و نه میلیون نهصد هشتاد و شش هزار و نهصد و چهل و هفت تومانی من در طول 34 ماه مدیریت عاملی موسسه رسانه های تصویری پرداخت.
(موارد علامتگذاری شده با خط قرمز در متن گزارش کذب میباشند)
این سوال که چگونه تابناک به گزارش محرمانه یک اداره کل حراست دسترسی پیدا کرده و اصلا آیا اجازه انتشار این اسناد را داشته یا خیر را طرح نمیکنم اما از آنجا که این گزارش مملو از اشکالات بسیار ساده و بدیهی است سوال مهم اینجاست چگونه نه مسئولین سازمان سینمایی که این اسناد را منتشر کردهاند یکبار نگاهی به آن نینداختهاند و نه مسئولین سایت تابناک پیش از انتشار.
برخلاف ادعای این گزارش کل دریافتی تمام دریافتیهای شخص بنده از محل حقوق و مزایا، حق ماموریتها و پاداشها یک میلیارد و یکصد میلیون تومان پایینتر است.
گزارش منتشر شده در سایت تابناک دقیقاً یک میلیارد و نود و پنج میلیون و نهصد شصت و هشت هزار و چهل و نه تومان خطا دارد اما چگونه چنین خطای فاحشی ممکن است؟!!
(موارد علامتگذاری شده با خط قرمز در متن گزارش کذب میباشند)
کل 700 میلیون جمع صفحه 2 میبایست از حساب ادعایی آقای ایوبی خارج شود چراکه اولاً همه این اعداد و جمعش دروغ و کذب است و دوماً همه حق ماموریتهای بنده (البته باز هم به اشتباه) در صفحات 3 تا 5 یکبار دیگر محاسبه شده است.
جذابترین بخش این گزارش برگه شماره 2 است که براساس تاکید آقای بشردوست در برگه شماره 1 این برگه حق ماموریتهای من است. اما همه حق ماموریتهای من یکبار دیگر درصفحات 3 تا 5 محاسبه شده است که البته هم اینجا و هم آنجا به اشتباه قید شده است. اما این برگه بندهایی حاوی بندهای کاملا دروغ و البته خندهدار است. اگر یک بچه دبستانی هم این گزارش را تهیه میکرد چنین اشتباهاتی مرتکب نمیشد.
1- جمع مبلغ این صفحه براساس مبلغ حق ماموریت و نرخ متوسط ارز در آن سالها معادل 933 روز ماموریت خارج از کشور است درحالیکه من جمعاً حدود 1000 روز مدیرعامل موسسه رسانههای تصویری بودهام!!
2- بنده ماموریتی به تاجیکستان و بنگلادش نداشتهام.
3- از جذابترین و سوال برانگیزترین بخشهای این صفحه از گزارش ردیف 8 با نام آلمان با حق ماموریت 133 میلیون تومانی و ردیف 19 فرانسه با رقم 447 میلیونی است. هرچه اسناد مالی موسسه در سالهای حضورم را بررسی کردم نتوانستم بفهمم این اعداد از حاصل جمع چه عددهایی بوجود آمده است. حتی با سرجمع سفر همه افراد اعزامی و هنرمندان اعزامی به مناسبتهای مختلف به این دو کشور و حتی هزینههای اجاره غرفه در بازارهای فیلم این دو کشور نیز فاصله دارد. چطور میشود من 580 میلیون تومان فقط حق ماموریت به آلمان و فرانسه گرفته باشم؟!!!!
4- رقم جذاب و بازهم گیجکننده این صفحه ردیف 10 بندرعباس- ابوموسی به مبلغ 19 میلیون تومان است!!!! سند این رقم را در اسناد هزینه پیدا کردم. این مبلغ مجموع هزینه سفر هیئت هنرمندان و مدیران به جزیره ابوموسی برای برگزاری اختتامیه نخستین جشنواره فیلم ویدئویی یاس میباشد، نه دریافتی حق ماموریت شخص من!!!!!
5- ازآنجا که کل این صفحه میبایست از محاسبه حذف شود چراکه تکرار میکنم حق ماموریتهای شخص من در صفحات بعد آمده و این ارقام همگی دروغ و اشتباه و ترکیبی از مجموعه حق ماموریت افراد و هزینههای جاری میباشد به بندهای دیگر نمیپدازم.
(موارد علامتگذاری شده با خط قرمز در متن گزارش کذب میباشند)
صفحه 3 در ابتدا مجموعه حقوق دریافتی من را ارائه کرده است، حقوق دریافتی من در 8 ماه سال 89 میانگین سه میلیون پانصد هزارتومان بوده است، در سال 90 چهار میلیون دویست هزار تومان، در سال 91 چهار میلیون و هفتصد هزار تومان و در دو ماه سال 92 پنج میلیون سیصد هزار تومان و در این بخش نیز تنظیمکنندگان مجموع حقوق دریافتی من را حدود 25 میلیون تومان بیشتر زدهاند.
(تصویر فیشهای حقوقی من در سه سال)
(موارد علامتگذاری شده با خط قرمز در متن گزارش کذب میباشند)
اما در ادامه صفحه 2 و صفحات 3 و 4 مجموعهای از ارقام به عنوان دریافتی شخصی من قید شده که غالباً دروغ و یا غلط میباشند.
1- در مورد حق ماموریتهای خارج از کشور و موارد ذکر شده در این 3 صفحه باید گفت اصولاً حق ماموریتها از سه بخش تشکیل میشود هزینه هتل، هزینه خورد و خوراک و حق ماموریت که این اعداد در گزارش و در احکام ماموریت یکجا قید شده در حالیکه حداقل نیمی از این هزینهها بابت هزینه اقامت و خورد و خوراک من مامور جزو پرداختیهای من محسوب نمیشود.
کل حق ماموریت من در 34 ماه مدیرعاملی موسسه مبلغ یکصد و شش میلیون و هفتصد و نه هزار ششصد و پنجاه و چهار تومان میباشد که با کسر هزینه هتل و هزینه خورد و خوراک قید شده در آییننامه سفرهای خارجی کارکنان دولت که در موسسات سازمان سینمایی هم مشابه آن عمل میشود این رقم به حدود 60 میلیون تومان کاهش مییابد.
2- در ردیفهای 1و2 صفحه3 گزارش و ردیفهای 3 و 8 و 11 و 12 و 15 و 20 و 24 و 26 و 27 و 31 و 34 و37 و39 صفحه 4 گزارش و ردیفهای 3 و 5 و 12 و 14 و 15 و 21 صفحه 5 ارقامی به عنوان پول بلیط ماموریتهای خارجی من آورده شده که هیچ ارتباطی به دریافتیهای شخص من در هیچکدام از قالبهای حقوق و مزایا و پاداش و حق ماموریت نمیگنجد و بعنوان دریافتی بنده کذب محض است!!!
3- در ردیف 37 صفحه 4 هزینه مامورین لسآنجلس آمریکا قید شده که بنده تاکنون هیچ سفری به آمریکا نداشتهام!!!!
4- پاداشهای شش ماهه پرسنل، عیدی پرسنل و یا بازخرید پرسنل قید شده در ردیفهای 5 و 17 و 19 و 21 و 40 صفحه 4 و ردیفهای 7 و 8 و 10 صفحه 5 مربوط به همه کارکنان حوزه مدیرعامل و نه شخص مدیرعامل بوده است.
(موارد علامتگذاری شده با خط قرمز در متن گزارش کذب میباشند)
5- از بخشهای جذاب این سه صفحه گزارش میتوان به رقم 000/040/87 ریال معادل 4000 یورو به عنوان تتمه هزینه طراحی و اجرای غرفه کن فرانسه در ردیف 32 صفحه 4 اشاره کرد که طبیعتاً ارتباطی به دریافتی شخصی من نداشته است!!!!
6- همچنین ردیف 41 صفحه 4 مربوط به هرینه ثبت نام بازار فیلم میپ به مبلغ 100/539/24 میباشد که بازهم به حقوق شخصی من ارتباطی ندارد.
7- در ردیف 1 صفحه 5 مبلغ 1500 دلار معادل 041/818/ 18 ریال بابت هزینه زیرنویس فیلمها در هفته فیلم لیتوانی به حساب حقوق و درآمد من گذاشته شده است؟!!!!!
8- هزینه ضیافت شام افتتاحیه هفته فیلم لهستان به مبلغ 2000 یورو و معادل 840/609/78 ریال طبق ردیف 4 صفحه 5 نیز ارتباطی به دریافتیهای شخصی من ندارد.
9- ردیفهای 14 و 18 صفحه 5 نیز مربوط به ماموریت جشنواره کن سال 92 میباشد که با توجه به استعفای من در پایان اردیبهشت ماه سال 92 این ماموریت انجام نگرفته و هزینهای بابت آن به من پرداخت نشده است.
10- از ردیف 20 صفحه 5 به بعد مربوط به زمانی است که بنده استعفاء داده و دیگر مدیرعامل موسسه رسانههای تصویری نبودهام پس اضافهکاریهای قید شده در ردیفهای 23 و 27 این صفحه جمعاً به مبلغ 121/959/23 ریال ارتباطی به من ندارد و قاعدتاً مربوط به مدیرعامل وقت است.
همچنین براساس ردیف 29 هزینه اهداء آی پد و لب تاب به مدیرعامل دربهمن ماه 92 یعنی 9 ماه پس از استعفای بنده ارتباطی به من ندارد یا پاداشها عیدی و بازخرید پرسنل ذکر شده در ردیفهای 30 و 31 و 32 در اسفندماه 92 و در زمان مدیرعاملی حسین مسافر آستانه هم به من ربطی ندارد.
11- اما یکی از خندهدارترین یا به تعبیری گریهدارترین بخشهای این گزارش فروش حقوق فیلمهای ویدئویی به تهیهکنندگی من به آقای مسافر آستانه مدیرعامل وقت در اسفند 92 به مبلغ 240 میلیون تومان میباشد که این رقم هم جزو دریافتیهای یک میلیارد و چهارصد و شصت میلیون تومانی من در زمان مدیرعاملی موسسه آمده است درحالیکه 10 ماه از همکاری من با موسسه گذشته و این قرارداد در زمان ریاست آقای ایوبی صورت گرفته است.
در مجموع با حذف کامل صفحه 2 گزارش که علاوه بر آنکه کذب محض است، حق ماموریتهای خارجی من بطور کامل در صفحات 3 تا5 آمده و اخذ دروغها و پرداختهای نامربوط به من و اصلاح اعداد غلط این گزارش جمعاً دارای نزدیک به 1 میلیارد و یکصد میلیون تومان (دقیقاً 941/684/959/1 ریال) دروغ، سندسازی، نشر اکاذیب، تهمت و افتراء و بیحیثیت کردن آبروی یک فرد میباشد.
اما ذکر چند نکته بسیار مهم:
الف- سایت تابناک در کنار انتشار این گزارش به چرایی سفرهای خارجی من پرداخته که در این مجال و بطور خلاصه بگویم در آنزمان مسئولیت بین الملل سینمای ایران به موسسه رسانههای تصویری واگذار شده بود و این سفرها در راستای پیگیری اهداف سازمان سینمایی در عرصه بین الملل بوده که توضیح مفصل آن به فرصتی بیشتر نیاز داشته و چنانچه سایت تابناک علاقه مند باشد در فرصتی دیگر و بطور مفصل درباره اهداف و نتایج عملکرد بینالملل موسسه رسانههای تصویری در دوره خود و مقایسه آن با عملکرد دولت فعلی در همین زمینه خواهم پرداخت.
ب- موسسه رسانههای تصویری علاوه بر ماموریت ذاتی خود یعنی شبکه نمایش خانگی نیابت از موسسه امور جشنوارهها و بینالملل را داشت و برگزاری دوجشنواره موفق 30 و 31 فجر یکی به دبیری برادر عزیزم محمد خزایی و دیگری به دبیری من و برگزاری یکدوره جشنواره فیلم ویدئویی یاس بخشی از دستاوردهایش بوده است. همچنین مسئولیت ستاد مبارزه با عرضه غیرمجاز محصولات فرهنگی و هنری برعهده این موسسه بود.
ج- موسسه رسانههای تصویری در سال 88 یک میلیارد زیانده بوده این رقم در سال 89 که من نیمه آن به موسسه پیوست به پانصد میلیون زیان کاهش پیدا کرد. اما به فضل خدا و تلاش همکاران در سال 90 موفق به کسب درآمد هشت میلیارد و سیصد میلیون تومانی و در سال 91 درآمد هشت میلیارد و پانصد میلیون تومانی شد. امری که در سال 92 تنها 10 ماه بعد از ترک بنده به زیان 5/1 میلیارد تومانی و سال بعد از آن به زیان 4 میلیاردی رسید!
و اما چند سوال:
الف- چرا ریاست سازمان سینمایی این زمان را برای این به اصطلاح افشاگری دروغ انتخاب کرده در حالیکه تاریخ نامه محرمانه مدیرکل حراست سازمان سینمایی 23/4/94 است، آیا به دستورالعمل سران دولت برای فرافکنی #فیش_گیت دولت یازدهم عمل کرده یا فرار ایوبی از بحران سوءمدیریت مفرط خود در سازمان سینمایی است؟!!!!
ب- چطور میشود نه مدیر وقت حراست سازمان سینمایی در زمان تنظیم گزارش و نه رئیس سازمان سینمایی در زمان ارائه این گزارش هیچ توجهی به جزییاتش نکردهاند که حداقل بندهای واضح هزینههای اجرایی یا تکرار مکررات هفتصد میلیون تومانی آن را حذف کنند. آیا کینه، حرص، عصبیت، بیبرنامگی، سوء مدیریت اینچنین چشم انسانها را کور میکند؟!!!!!
ج- آقای ایوبی قول داده بود فیش حقوقی مدیران دولتش را همزمان با اعلام فیشهای حقوقی مدیران دولت قبل منتشر کند. آیا به قول خود عمل میکند؟ آیا فیشهای مدیران سازمان سینمایی در دولت یازدهم هم با همین سطح از جعل و دروغ منتشر خواهد شد؟!!!!!!