کد خبر: ۱۱۰۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۱
نایب رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیته‌ای حقوقی در این کمیسیون خبر داد که یکی از وظایف آن پیگیری و بررسی «پرونده قراردادهای نفتی» است.
 نایب رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از تشکیل کمیته‌ای حقوقی در این کمیسیون خبر داد که یکی از وظایف آن پیگیری و بررسی «پرونده قراردادهای نفتی» است.

حسین امیرخامکانی گفت: کارگروهی نیز در مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی پرونده «قرارداهای نفتی» را بررسی می‌کند.

وی افزود: در صورتی که مرکز پژوهش‌ها، نظر کارشناسی خود را در مورد «قراردادهای جدید نفتی» به کمیسیون انرژی اعلام کند فورا آن را به وزارت نفت منعکس خواهیم کرد.

امیری‌خامکانی اظهار داشت: وزارت نفت «وعده» داده است تا نظرهای کارشناسی مجلس را در تنظیم «قراردادهای جدید نفتی» اعمال کند.

وی ادامه داد: هدف ما راعایت همه‌جانبه منافع ملی در موضوع «قراردادهای جدید نفتی» است.

نایب رئیس اول کمیسیون انرژی مجلس گفت: تاکنون هیچ مطلبی از «قراردادهای جدید نفتی» در اختیار این کمیسیون قرار نگرفته است.

آقای زمانی‌نیا معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت هفته گذشته به خبرنگار ما گفت: با عملیاتی شدن قراردادهای جدید نفتی (ipc) یک تا دو ماه آینده، قراردادهای میلیاردی نفت را تا 5 ماه آینده منعقد خواهیم کرد.

همچنین خانم امین‌زاده معاون وقت حقوقی رئیس‌جمهور هم اخیرا به خبرنگا ما گفته بود: بر اساس پیشنهادهای مجلس، دیوان عدالت اداری، سازمان بازرسی و صاحبنظران، شرایط عمومی قراردادها در دولت در حال بررسی است که به زودی این شرایط عمومی با لحاظ دیدگاه‌های صاحبنظران از دولت به مجلس ارسال می‌شود.

طبق اصل 77 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، عهدنامه‌ها، مقاوله‌نامه‌ها، قراردادها و موافقتنامه‌ های بین المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین