کد خبر: ۱۰۸۲۵۴
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸
سامانی با تاکید بر اینکه این معامله گردش اقتصاد بویینگ را افزایش می دهد، ادامه داد: شرکت بویینگ بیشتر از ایرلاین های ایرانی به انجام معامله فروش هواپیما علاقه‌مند است و اقتصاد بویینگ و تدوام فعالیت این شرکت منوط به انجام این قبیل از معاملات .
دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با بیان اینکه تغییر کاربری هواپیماهای بویینگ توسط ایرلاین های ایرانی توهم تندروهای کنگره آمریکا است، گفت: ممنوعیت فروش هواپیمای بویینگ به ایران وتو می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید،مقصود اسعدی سامانی در گفت‌وگو با ایلنا با بیان با اشاره به تصمیم نمایندگان کنگره آمریکا گفت: نمایندگان کنگره آمریکا ممنوعیت فروش دو مدل هواپیمایی که ایران ایر با شرکت بویینگ برای خرید آنها به توافق رسیده است را به تصویب رسانده است.

وی ادامه داد: دلایلی که برای ممنوعیت فروش هواپیما به ایران مطرح کردند بهانه‌جویی‌های تندورهای کنگره آمریکا است تا توافقنامه برجام را تحت تاثیر قرار دهند اما در برجام عینا لغو تحریم های فروش هواپیما و قطعات آمده و دولت به طور قانونی به اجرای توافقنامه برجام متعهد است.

این مقام مسئول با اشاره به دلایلی که برای ممنوعیت فروش هواپیما به ایران مطرح شده، گفت: هواپیماهایی هم که خریداری می شود،  تحت یک قواعد و قوانین بین الملی پرواز می کند. شرکت هواپیمایی ایران ایر به عنوان خریدار هواپیماهای بویینگ، عضو آیاتا است و بر اساس برنامه بازرسی و ارزیابی ایمنی عملیاتی تحت عنوان آیوسا فعالیت می کند و معولا شرکت هواپیمایی که عضو یاتا هستند به طور مرتب تحت ممیزی آیوسا قرار می گیرند.

سامانی با بیان اینکه ایرلاین ها باید تاییدیه های مورد نظر این سازمان بین المللی را داشته باشند که بتوانند پروازهای بین المللی را انجام دهند، ادامه داد: بنابراین این که این هواپیما می تواند تغییر کاربری پیدا کند و می توان از آنها استفاده دیگری شود، توهمی بیش نیست و نمی توانند با این توهمات جلوی این معامله را بگیرند.

وی با تاکید کرد: اینکه ایران چنین معامله ای را انجام دهد برای جابه جایی موشک یک توهم است.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی با بیان اینکه کشورمان نشان داده است که در سال های بعد از انقلاب توانسته ایم هواپیمای مورد نیاز خود را تامین کنیم، گفت: 25 فروند هواپیمای قبل از انقلاب را به 270 فروند هواپیما رساندیم و این اقدامات مانع فعالیت صنعت حمل و نقل ایران نمی شود.

سامانی با تاکید بر اینکه این معامله گردش اقتصاد بویینگ را افزایش می دهد، ادامه داد: شرکت بویینگ بیشتر از ایرلاین های ایرانی به انجام معامله فروش هواپیما علاقه‌مند است و اقتصاد بویینگ و تدوام فعالیت این شرکت منوط به انجام این قبیل از معاملات .

وی با بیان اینکه با توجه به تعهدات دولت امریکا برای اجرای برجام،  مقامات آمریکایی تلاش می‌کنند این تصمیم نمایندگان کنگره را وتو کنند چر اکه تصویب این تصمیم نقض برجام تلقی می‌شود، تاکید کرد: این تصمیم کنگره حتی اگر در سنای آمریکا به تصویب برسد باید در نهایت به تایید رییس جمهوری آمریکا برسد که آقای اوباما هم اعلام کرده است که هر موضوعی را که باعث نقض برجام شود را وتو خواهد کرد.     

 روز گذشته اکثریت جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان آمریکا تدابیر تازه ای را با هدف مسدود کردن فروش هواپیماهای مسافربری بوئینگ به ایران تصویب کرد.
 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین