|
|
امروز: چهارشنبه ۰۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۷
کد خبر: ۱۰۸۱۸۸
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۵
سید حسن قاضی زاده هاشمی در دیدار با نمایندگان قدیم و جدید کمیسیون های بهداشت، آموزش و اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بیمه، به عنوان صنعت در کشور ایجاد نشود، سلامت مردم تامین نخواهد شد.
 وزیر بهداشت یکی از بزرگترین مشکلات حوزه سلامت را بیمه ها دانست و گفت: آنچه اهمیت دارد این است که تصمیم گیری در مورد تجمیع بیمه ها از قالب احساس، سلیقه و رودربایستی بیرون بیاید.

 سید حسن قاضی زاده هاشمی در دیدار با نمایندگان قدیم و جدید کمیسیون های بهداشت، آموزش و اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر بیمه، به عنوان صنعت در کشور ایجاد نشود، سلامت مردم تامین نخواهد شد.

وی اظهار داشت: باید همه منابع را در قالب خرید خدمت از بیمه ها جمع کنیم تا بتوانیم نظام ارجاع را شکل دهیم و در قالب خریدار واحد یعنی بیمه ها بتوانیم کیفیت خدمات حوزه سلامت را افزایش داده و مردم را بیش از گذشته مورد احترام قرار دهیم.

هاشمی با بیان اینکه در بسیاری از موارد که مردم دچار خسارت می شوند، وزارت بهداشت در بخش حاکمیتی اختیاری ندارد، گفت: خوشبختانه در سه سال گذشته با همکاری و حمایت مجلس نهم، قدم های موثری را در حوزه سلامت برداشته ایم و رضایتمندی نسبی را در بهره مندی از خدمات حوزه سلامت در سراسر کشور ایجاد کردیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به حمایت های کمیسیون های بهداشت، برنامه و بودجه و آموزش و تحقیقات در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: بدون حمایت مجلس نمی توانستیم به چنین موفقیتی در طرح تحول سلامت برسیم البته مشکلاتی وجود دارد که به پایداری این طرح، رفع اشکالات و تحقق سایر خواسته های مردم مربوط می شود که امیدواریم در مجلس دهم این خواسته ها محقق شود.
وی تاکید کرد: در مورد تولیت حوزه سلامت حرف های زیادی زده شده و رهبر معظم انقلاب در سیاست های کلی سلامت نیز بر آن تاکید داشته اند اما تولیت در اختیار وزارت بهداشت نیست و اگر اعتقاد به تقدم پیشگیری بر درمان داشته باشیم، لازم است تا تولیت وزارت بهداشت تقویت شود.

قاضی زاده هاشمی ضمن تاکید بر اهمیت حقوق مردم در حوزه سلامت، تصریح کرد: در حال حاضر مشکلاتی در حوزه سلامت از سوی ارائه دهندگان خدمات وجود دارد که منحصر به پزشکان یا بخش دولتی و خصوصی نیست اما حقوق مردم ممکن است مغفول واقع شود. درست است که نظام پزشکی به عنوان نهادی صنفی و دستگاه های نظارتی وجود دارند اما در بسیاری از مواردی که مردم دچار خسارت می شوند، وزارت بهداشت در بخش حاکمیتی اختیاری ندارد.

منبع: میزان

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین