|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۶:۴۰
کد خبر: ۱۰۶۰۱۰
تاریخ انتشار: ۰۷ تير ۱۳۹۵ - ۰۵:۲۰
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: چای یک دمنوش چینی است که به علت اکسیدان های موجود در آن به عنوان نوشیدنی ضد سرطان شناخته شده است.
 عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: چای یک دمنوش چینی است که به علت اکسیدان های موجود در آن به عنوان نوشیدنی ضد سرطان شناخته شده است.

امیر هومن کاظمی عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به خواص دارویی چای در طب چینی اظهار داشت: از دیرباز چای به عنوان یک نوشیدنی مفید در کشور چین استفاده می‌شد به طوری که چینی‌ها از آن برای کمک به درمان برخی مشکلات پوستی و یا بیماریهای داخلی استفاده می‌کردند.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص خواص دارویی چای گفت: چای کم‌رنگ برای افرادی که از مشکلات گوارشی مانند نفخ و یبوست رنج می‌برند  مفید است به همین دلیل پزشکان توصیه کردند که افراد روزه‌دار با چای کم‌رنگ روزه خود را باز کنند.

کاظمی یادآور شد: از لحاظ طب چینی چای آرام‌بخش مفید بوده و دارای خاصیت آنتی اکسیدان بالایی بوده و از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.

وی عنوان کرد: چای طبیعی نوشیدنی مفید برای افراد چاق است و پزشکان طب چینی برای رفع عطش و گرمازدگی این نوشیدنی را توصیه می‌کنند.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: از منظر طب سنتی چینی چای با برخی از داروهای خاص  تداخل ایجاد می‌کند و سبب می‌شود خاصیت آن دارو از بین برود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین