|
|
امروز: پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۵
کد خبر: ۱۰۴۹۲۲
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۵
این گزارش می افزاید : زولبیا و بامیه و محصولات مشابه ، پس از تولید در محل خنک و در ظروف دارای درپوش برای جلوگیری از آلودگی ثانویه نگهداری شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل استاندارد استان چهارمحال و بختیاری:  با هدف صیانت از حقوق مردم ،  در اطلاعیه ای به تولیدکنندگان زولبیا و بامیه نسبت به استفاده از مواد اولیه غیر  استاندارد در این محصولات هشدار داد.

بر اساس این گزارش، تولیدکنندگان موظفند برای تولید زولبیا و بامیه از روغن های خوراکی دارای نشان استاندارد و مخصوص سرخ کردن که در مقابل حرارت دارای مقاومت بالایی است استفاده کنند ، در غیر اینصورت با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد .

این گزارش می افزاید : زولبیا و بامیه و محصولات مشابه ، پس از تولید در محل خنک و در ظروف دارای درپوش برای جلوگیری از آلودگی ثانویه نگهداری شود.
 
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین