|
|
امروز: سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
کد خبر: ۱۰۴۳۱۴
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۲
متخصص طب سنتی با اشاره به عوارض مصرف زولبیا و بامیه در ماه رمضان،‌ گفت: این ماده خوراکی به دلیل اینکه با روغن پارافینی و نباتی تهیه شده خون را آلوده کرده و سبب بروز تومور در بدن می‌شود.
 متخصص طب سنتی با اشاره به عوارض مصرف زولبیا و بامیه در ماه رمضان،‌ گفت: این ماده خوراکی به دلیل اینکه با روغن پارافینی و نباتی تهیه شده خون را آلوده کرده و سبب بروز تومور در بدن می‌شود.

محمد دریایی، اظهار داشت:‌ روزه‌داران هنگام سحر بهتر است مصرف مواد غذایی حاوی فیبر و سبزیجات را مد نظر قرار دهند تا از بیماری‌های گوارشی در امان بمانند. مصرف برنج و گوشت به تنهایی سبب بروز یبوست در  افراد شده لذا توجه به توصیه‌های غذایی حائز اهمیت است.

وی افزود: مواد مغذی در حبوبات و سبزیجات چندین برابر گوشت بوده و مصرف غذاهای کم‌نمک نیز توصیه می‌شود همچنین برای رفع عطش در ماه رمضان نیز استفاده از شربت آبلیمو مناسب است.

متخصص طب سنتی با اشاره به عوارض زولبیا و بامیه عنوان کرد: از آنجایی که این مواد خوراکی با روغن پارافینی یا نباتی تهیه شده و با شکر نیز مخلوط می‌شود،‌خون را آلوده کرده و از طرفی حرارت دادن به نشاسته سبب از بین رفتن مواد غذایی آن شده، لذا مصرف زولبیا و بامیه به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

دریایی با بیان اینکه مصرف روغن در سطح بالا به طور مثال روغن زولبیا و بامیه می‌تواند سبب بروز تومور و سرطان در بدن شود، افزود: بهترین شیرینی مویز، انجیر و توت خشک است. همچنین مصرف خرما به عنوان یکی از بهترین شیرینی‌های طبیعی توصیه می‌شود چرا که این مواد غذایی علاوه بر تأمین نیازهای بدن سلول‌های سرطانی را نیز تضعیف می‌کند.
منبع: فارس
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین