|
|
امروز: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۴۲
کد خبر: ۱۰۳۷۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۳
انجیر تازه، کثیرالغذاتر از سایر میوه‌ها است و انجیر خشک، خواص کمتری نسبت به انجیر تازه دارد.
انجیر تازه، کثیرالغذاتر از سایر میوه‌ها، لطیف‌کننده، تحلیل‌برنده، تسکین‌دهند حرارت و تشنگی، عرق‌آور و ملین و مسهل است.

برای تقویت مغز، کبد، رفع انسداد کبد و طحال، صرع، بیماری‌های ریه، خشونت سینه و سرفه، وسواس و بواسیر (هموروئید) مفید محسوب می‌شود.

مصرف آن برای سردمزاجان و درمان بیماری‌های رطوبی (خصوصا درد کمر) و مفاصل و بیماری‌های مجاری ادراری بسیار مفید است.

زیاد خوردن انجیر تازه، برای دندان و کسانی که کبد و معده ضعیفی دارند، مضر است. انجیر خشک، خواص کمتری نسبت به انجیر تازه دارد.

انجیر با بادام و پسته، برای اصلاح بدن‌های ضعیف و تقویت مغز مفید است.

منبع : سلامت نیوز
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین