کد خبر: ۱۰۳۰۰۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۲:۳۶
«در موضوع فرهنگ نوعی ولنگاری و بی‌اهتمامی در دستگاه‌های فرهنگی به چشم می‌خورد، زیرا در تولید کالای فرهنگی مفید و جلوگیری از تولید کالای فرهنگی مضرّ، کوتاهی‌هایی انجام می‌شود».
  علی لاریجانی رئیس ۳ دوره مجلس شورای اسلامی در این سالها کمیسیونهای متفاوتی را برای عضویت خود انتخاب کرده است.

علی لاریجانی نماینده مردم قم در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، فارغ از رئیس بودنش بر پارلمان دهم، می‌بایست طبق آیین‌نامه داخلی مجلس یکی از کمیسیونهای تخصصی را برای عضویت خود مانند سایر نمایندگان مجلس انتخاب کند.

بر این اساس، لاریجانی طبق لیست اولیه کمیسیونهای تخصصی قوه مقننه که هفته گذشته منتشر شد و در اختیار نمایندگان قرار گرفت در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ثبت نام کرده بود اما به دلیل ثبت نام بیش از سقف مجاز نمایندگان در این کمیسیون، وی کمیسیون فرهنگی را برای عضویت در مجلس دهم انتخاب کرده است.

رئیس مجلس دهم  در جلسه علنی روز سه‎شنبه بهارستان، سقف مجاز برای هر کمیسیون تخصصی مجلس را حداقل 19 نماینده دانسته بود.این در حالیست که وکلای ملت در دور دهم مجلس در کمیسیونهای صنایع و معادن و امنیت ملی بیش از سقف مجاز ثبت نام کرده‌اند.  

انتخاب کمیسیون فرهنگی برای علی لاریجانی در شرایطی صورت گرفت که  روز دوشنبه ( 16 خرداد) رئیس و نمایندگان مجلس دهم با رهبر انقلاب دیدار کردند که معظم‌له در این دیدار به موضوع فرهنگ به‌عنوان یکی دیگر از اولویتهای کاری مجلس دهم اشاره و تاکید کرده بودند «مسئله‌ اقتصاد، اولویت فوری و کنونی کشور است اما فرهنگ در بلندمدت از اقتصاد نیز مهم‌تر است».

«در موضوع فرهنگ نوعی ولنگاری و بی‌اهتمامی در دستگاه‌های فرهنگی به چشم می‌خورد، زیرا در تولید کالای فرهنگی مفید و جلوگیری از تولید کالای فرهنگی مضرّ، کوتاهی‌هایی انجام می‌شود».

علی لاریجانی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی همچنین در دوره نهم پارلمان عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور  و در مجلس هشتم ترجیح داد کمیسیون اصل 90 برای فعالیت پارلمانی خود انتخاب کند.

منبع: میزان
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین