کد خبر: ۱۰۲۵۷۹
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۵۱
کره با منشاء حیوانی که در تولید آن فقط از چربی شیر و یا فرآورده های پاستوریزه حاصل از شیر، مانند خامه استفاده می شود.
کره حیوانی  و انواع کره گیاهی (مارگارین) دارای استاندارد ملی بوده و مشمول مقررات استاندارد اجباری هستند.

    کره از نظر منشا به دو دسته تقسیم می شود

    کره با منشاء حیوانی که در تولید آن فقط از چربی شیر و یا فرآورده های پاستوریزه حاصل از شیر،  مانند خامه استفاده می شود.

کره پاستوریزه (حیوانی) دارای استاندارد ملی ایران شماره 162 با عنوان"کره پاستوریزه – ویژگی ها و روش آزمون " می باشد.

    کره با منشاء گیاهی که در تولید آن از انواع روغن ها و چربی های گیاهی خوراکی مجاز استفاده می شود.

کره گیاهی (مارگارین) در انواع مایع ، پخت و پز ، پخشینه ، سفره ، آردی و قنادی دارای استاندارد ملی ایران شماره 143 با عنوان "کره گیاهی (مارگارین)- ویژگی ها و روش آزمون" است.
 

    نکات مهم در بسته بندی و نگهداری انواع کره

    بسته بندی کره پاستوریزه (حیوانی) به رنگ نقره ای و انواع کره گیاهی(مارگارین) باید به رنگ طلایی باشد.
    انواع کره اعم از کره پاستوریزه (حیوانی) و کره گیاهی (مارگارین) برای سرخ کردن کاربرد ندارد و برای سرخ کردن فقط باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده نمود.
    بوی نامطبوع نداشته باشد.

    نکات مهم برچسب گذاری (نشانه گذاری)

    درج علامت استاندارد و کد ده رقمی در ذیل آن به صورت مشخص.

    درج عبارت تاریخ تولید و انقضا الزامی است.

    درج عبارت در "یخچال نگهداری" شود برای کره گیاهی (مارگارین) پخشینه و کره گیاهی (مارگارین) سفره الزامی است.

    درج عبارت در "شرایط انجماد نگهداری" شود برای کره پاستوریزه (حیوانی) الزامی است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین