|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۷
کد خبر: ۱۰۱۷۲۲
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۵:۱۰
دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اظهار کرد: کشورهای با اقتصاد درون زا، متکی به ظرفیت درونی خود بوده و در حوادث برنده هستند.
 مشاور ارشد رئیس جمهوری گفت: اقتصاد مقاومتی اصلی ترین حرکتی است که اقتصاد ایران بعد از برجام باید طی کند و در این مسیر مهمترین نیاز برای اجرای اقتصاد مقاومتی سیاست های بازرگانی است.

اکبر ترکان جمعه شب در همایش 'رهروان روح الله' در مشهد، افزود: برای اینکه از تولیدات داخلی در زمینه های گوناگون مانند فولاد، پوشاک، نساجی، کفش و... حمایت کنیم باید سیاستهای بازرگانی متناسب با اقتصاد مقاومتی اتخاذ شود و راهکارهایی را جست و جو کنیم که واردات منجر به آسیب به تولید داخلی نشود.

دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی اظهار کرد: کشورهای با اقتصاد درون زا، متکی به ظرفیت درونی خود بوده و در حوادث برنده هستند.

وی با اشاره به اینکه امروز در دوران پس از برجام، باید اقتصاد ایران فضای جدیدی را تجربه کند که منجر به بهبود معیشت مردم شود، گفت: باید بنیه ای ساخته شود تا در صورت تداوم تهدیدها اقتصاد از آسیب در امان باشد.

ترکان افزود: باید با هوشیاری مقاوم سازی اقتصاد را با تکیه بر اقتصاد درونی به پیش ببریم.

مشاور ارشد رئیس جمهوری در ادامه اظهار کرد: هویت نظام اسلامی را جمهوریت و اسلامیت می سازند و این به آن معنا است که این نظام منبعث از اسلام و متکی به مردم است.

استاندار خراسان رضوی نیز در این همایش گفت: باید به یاد داشت که امام(ره) حرکت خود را بر پایه ارزشهای دینی بنیان گذاشت و با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی تداوم بخشید و در قامت نظام جمهوری اسلامی آنرا ساخت و به ما امانت سپرد.

علیرضا رشیدیان افزود: چهاردهم و پانزدهم خرداد فرصتی است تا یاد امام و ارزشهای انقلاب اسلامی را احیا کنیم.

وی با بیان اینکه مهمترین این ارزشها خودباوری و اعتماد به نفس و اتکا و اعتماد به مردم است، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم ارزشهای نظام را استمرار بخشیده و آنرا به دور از هرگونه تعصب و یکسونگری با اتحاد همه جانبه محقق سازیم.

همایش رهروان روح الله به مناسبت بیست و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در مسجد حضرت ابوالفضل(ع)منطقه طبرسی مشهد برگزار شد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین