کد خبر: ۱۰۱۳۶۸
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۰
وی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران در سال های قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فرازهای مختلفی را پشت سر گذاشته است، افزود: از سال ۹۰ به موجب مصوبه شورای عالی اداری به طور مستقیم تحت نظر ریاست جمهوری قرار گرفته است.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران در جمع مسئولان حوزه نمایندگی ولی فقیه در سراسر کشور گفت :  با امضای دستور العمل بین نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی و سازمان ملی استاندارد ایران ، علامت استاندارد حلال در کشور اجرایی می شود.

به گزارش دفتر روابط عمومی و ارتباطات بین الملل ، نیره پیروزبخت در دومین روز از گردهمایی سراسری مدیران ستادی و استانی که صبح امروز، چهارشنبه 12 خرداد در سازمان ملی استاندارد ایران برگزار شد، اظهار کرد: سازمان ملی استاندارد ایران یک سازمان فرابخشی، حاکمیتی و نظارتی است که 91 سال پیش قانون آن به تصویب رسید.

وی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد ایران در سال های قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی فرازهای مختلفی را پشت سر گذاشته است، افزود: از سال ۹۰ به موجب مصوبه شورای عالی اداری به طور مستقیم تحت نظر ریاست جمهوری قرار گرفته است.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران خاطرنشان کرد: این سازمان فعالیت های عدیده ای را در حوزه های مختلف به غیر از دارو عهده دار است.
وی با اشاره به اینکه در سال های اخیر حساسیت های بالایی در حوزه کشورهای اسلامی و استاندارد حلال مطرح شده است، تصریح کرد:سازمان ملی استاندارد ایران به عضویت موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای اسلامی درآمده است.

پیروزبخت با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران عضو موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای اسلامی است، گفت : از مجموع ۳۳ کشور اسلامی تنها ۱۳ کشور عضو این موسسه هستند.

وی با بیان اینکه بحث مالی حوزه حلال رقمی بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد دلار پیش بینی می شود که بیش از هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار به حوزه صنعت غذا باز می گردد، گفت: به سبب اینکه سرمایه گذاری در این حوزه سودآوری بالایی را به همراه دارد از این رو بسیاری از کشورهای غیراسلامی علاقه مند به فعالیت در این بخش هستند که این مهم سبب نگرانی ما شده است.
رئیس سازمان ملی استاندارد ایران با تاکید بر اینکه تدوین استاندارد حلال در موسسه استاندارد و اندازه شناسی کشورهای اسلامی صورت گرفته است، افزود: با کوشش آیت الله عالمی بیش از ۹۸ درصد این استاندارد با فقه شیعه جعفری انطباق دارد.

وی با بیان اینکه صورتجلسه گردشگری حلال نیز به امضا رسیده ، خاطرنشان کرد: علامت استاندارد حلال سال ۸۸ به تصویب هیئت وزیران رسیده است.

پیروز بخت گفت: موضوع استاندارد حلال در حوزه های دیگر از جمله گردشگری، نساجی و صنایع مورد توجه قرار گرفته که در این بین گردشگری از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی در پایان با اشاره به اینکه طبق بررسی های صورت گرفته، هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران واجد شرایط اخذ علامت حلال هستند، بیان کرد: موضوع مهم گردشگری حلال ایتدا توسط آیت الله هاشمی شاهرودی مطرح شده است.

رئیس سازمان ملی استاندارد ایران یادآور شد: استفاده از علامت استاندارد حلال در وهله نخست به صورت داوطلبانه صورت می پذیرد چرا که این لوگو برای صادرات مورد نیاز است.






رئیس سازمان ملی استاندارد ایران  بیان کرد: علامت استاندارد حلال برای محصولات غذایی با امضای نماینده ولی فقیه در وزات جهادکشاورزی و سازمان ملی استاندارد ایران به منظور توجه به دو تکلیف مهم شرعی و فنی صورت می پذیرد.
 

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین