آیا میشود سوسیس را خامخام خورد؟
اما به تازگی شرکت
فرآوردههای گوشتی تهران (سولیکو)، برای نخستینبار به این پرسش پاسخ داده است. این
شرکت با یادآوری این که تمام محصولات گوشتی در ایران به صورت پخته و پاستوریزه به دست
مشتری میرسد، تاکید کرده که اکنون چیزی به اسم «سوسیس خام» در کشور تولید نمیشود
و بنابراین میتوان همه سوسیسها را بدون نیاز به پختن هم میل کرد.

از سوی دیگر همه میکروبها در درجه حرارتی 82 درجه سانتیگراد از بین میروند. اما اگر میکروبی آنقدر مقاوم باشد که بتواند این دمای بالا را در زمان پخت تحمل کند، حتما باید کشته شود تا محصول کاملا سالم به دست مشتری برسد. به همین دلیل، متخصصین فرآوردههای گوشتی پس از مرحله پخت، محصول را برای اطمینان بیشتر وارد مرحله شوک سرد میکنند تا مرحله پاستوریزاسیون انجام شود.
هرچند خام خوردن سوسیس مشکلی ایجاد نمیکند، اما در هر حال مصرف هر چیزی، حتی آب آشامیدنی، باید به اندازه مناسب باشد تا سلامتی با خطر مواجه نشود.
آيا سوسيس و كالباس از دل و روده هاي مرغ ميباشد
نسرین خانم اومد حرف زد(آيا سوسيس و كالباس از دل و روده های مرغ ميباشد). نه عزیزم فرمول آن را کسی نمی داند.
متاسفانه به گفته یکی ازآشنایان که در کشتار گاه مرغ فعالیت دارد موادی که در تهیه این محصولات استفاده می شود ازضایعات مرغداری ها کاملا غیر بهداشتی تهیه وبه کارخانجات سوسیس وکالباس ارسال می شود .
با نظر رضا موافقم و حرفشان را تایید می کنم....
اینجانب سالها مسئول کنترل کیفی فراورده های گوشتی کارخانه های غرب استان تهران (البرز فعلی) وابسته به دانشگاه ایران بودم . من یک دامپزشک هستم ممکنه کیفیت یک فراورده گوشتی پایین باشد ولی امکان ندارد که در تولید انها ازضایعات گوشتی کشتار گاهی استفاده شود مگر ماچقدر ضایعات گوشتی داریم بی انصافی است که همه تولید کنندگان را زیر سئوال ببریم برای اطمینان این عزیزان بهتره این محصولات را از مارک های معتبر وشناخته شده استفاده کنند و این موضوع که سوسیس و کالباس را می شود نپخته خورد مزید اطلاع عرض کنم که ما تا حالا مگر سوسیس وکالباس خام هم داشتیم؟ یکی از مراحل مهم تولید انها حرارت دان و شوک سرمایشی است .

