|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳
کد خبر: ۹۳۷۳۵
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۴
«داریوش بیات‌نژاد»، به شرایط واگذاری فرزند به خانواده‌های متقاضی پرداخت و اظهار کرد: متقاضیان سرپرستی زوجین نابارور و بدون فرزند، زوجینی که فقط یک کودک دارند هم‌چنین زنان و دختران مجرد بالای 30 سال را نیز شامل می‌شود.
مدیرکل بهزیستی استان البرز گفت: اکثر متقاضیان فرزندپذیری به‌دنبال پذیرش دختران زیر سه سال هستند.

«داریوش بیات‌نژاد»، به شرایط واگذاری فرزند به خانواده‌های متقاضی پرداخت و اظهار کرد: متقاضیان سرپرستی زوجین نابارور و بدون فرزند، زوجینی که فقط یک کودک دارند هم‌چنین زنان و دختران مجرد بالای 30 سال را نیز شامل می‌شود.

وی برخورداری از سلامت جسمی و روانی، وضعیت اجتماعی و اقتصادی خوب و نداشتن اعتیاد را از شرایط فرزندخواندگی دانست و گفت: از سوی دیگر والدین متقاضی فرزندخواندگی پس از مراجعه به بهزیستی، مورد بررسی‌های مددکاری و روان‌شناسی قرار می‌گیرند و برای این‌که شرایط فرزندپذیری آن‌ها مشخص شود به مشاور ارجاع داده می‌شوند.

بیات‌نژاد خاطرنشان کرد: پس از بررسی پرونده متقاضی و تکمیل آن هم‌چنین داشتن شرایط لازم از سوی سازمان بهزیستی، پرونده آنان به مقام قضایی ارجاع داده می‌شود تا براساس تشخیص پزشکی قانونی مبنی بر ناتوانی در بچه‌دار شدن، نداشتن سوءسابقه و داشتن صلاحیت‌های دیگر اجتماعی حکم صادر شود.

مدیرکل بهزیستی البرز گفت: در نهایت پس از این‌که حکم برای والدین متقاضی صادر شد کودک دلخواه در سن و جنسیت خاص آنان ابتدا به مدت شش ماه تحویلشان داده می‌شود و در این مدت مددکار سازمان بهزیستی در خانه حضور پیدا کرده و از از نزدیک وضعیت روانی، بهداشتی و جسمی کودک و برخورد والدین جدید با وی را مورد بررسی قرار داده و گزارش می‌دهد، تا این مرحله حکم سرپرستی موقت برای خانواده متقاضی صادر شده و برای صدور حکم دائم گزارش مددکار سازمان به مراجع قضایی اعلام می‌شود و تائید بهزیستی و نظر قاضی حکم سرپرستی از موقت به دائم تغییر پیدا می‌کند.

وی در ادامه از روند رو به رشد شمار متقاضیان فرزندپذیر سخن به میان آورد و گفت: فرزند دختر اولویت اکثر خانواده‌های متقاضی فرزندپذیری است، هم‌چنین آن‌ها ترجیح می‌دهند سن این کودکان کمتر از سه سال باشد و این امر باعث می‌شود متقاضیان مدت طولانی‌تری در نوبت واگذاری قرار بگیرند.

این مسئول تصریح کرد: هم‌چنین اکثر این خانواده‌ها از پذیرش کودکان دارای بیماری خاص یا معلول خودداری می‌کنند، هرچند طی سال‌های اخیر به شمار خانواده‌هایی که این کودکان را به سرپرستی قبول می‌کنند افزوده شده است اما این آمار نسبت به متقاضیان کودکان سالم بسیار کمتر است.

به گفته بیات‌نژاد، حساسیت بیش از حد برخی خانواده‌ها برای واگذاری فرزند دلخواه از سوی سازمان بهزیستی باعث می‌شود برخی از این متقاضیان که روزی می‌توانستند صاحب فرزند شوند به‌علت تغییر شرایط یا افزایش سن از این نعمت بی‌بهره بمانند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین