|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۴
کد خبر: ۷۸۱۰۷
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷
ساکنین محلی به ساخت این بیمارستان و مشکلاتی که ممکن است در پی آن به وجود آید، در حضور مسوولان حاضر در مراسم انتقاد کردند. انتقاد مردم محله به از بین رفتن هویت محله باغ صبا و همچنین امکان نشت آلودگی به علت تخصصی بودن بیمارستان سوانح و سوختگی بود.
مراسم کلنگ‌زنی ساخت بیمارستان سوانح سوختگی در خیابان شهید مطهری با انتقاد ساکنان همراه شد و حاشیه‌هایی داشت.

 امروز مراسم کلنگ ساخت بیمارستان سوانح سوختگی در موقوفه عمیدی که با حضور وزیر بهداشت، رییس سازمان اوقاف کشور، استاندار تهران و نایب رییس شورای شهر تهران برگزار شد، با انتقاد مردم و ساکنین محلی مواجه شد.

ساکنین محلی به ساخت این بیمارستان و مشکلاتی که ممکن است در پی آن به وجود آید، در حضور مسوولان حاضر در مراسم انتقاد کردند. انتقاد مردم محله به از بین رفتن هویت محله باغ صبا و همچنین امکان نشت آلودگی به علت تخصصی بودن بیمارستان سوانح و سوختگی بود.

دکتر سیدحسن هاشمی، وزیر بهداشت در خصوص حواشی احداث بیمارستان 180 تختخوابی تخصصی و فوق تخصصی سوانح سوختگی و ترمیمی عمیدیه، اظهار کرد: همه باید تابع قانون باشیم و با مردم در این خصوص مذاکره کنیم. مردم نیز بپذیرند که شهرشان از این لحاظ مشکل دارد و در عین حال آسیبی نمی‌بینند.

هاشمی در حاشیه مراسم کلنگ زنی بیمارستان فوق تخصصی سوانح و سوختگی و ترمیمی موقوفی عمیدیه در خصوص اعتراض مردم محلی برای ساخت این بیمارستان گفت: شهرداری مقرراتی دارد و از نظر بار ترافیکی و نوع کاربری آن، مجوز می‌دهد. اینکه شهرداری برای ساخت این بیمارستان مجوز داده است یا خیر من در جریان نیستم. نظر واقف این بوده است که این زمین باید برای ساخت مرکز درمانی استفاده شود. اوقاف متولی است و اینکه در این زمین بیمارستان باید ساخته شود یا مرکز درمانی یا تحقیقاتی باید مطابق نظر قانون باشد. ممکن است حق با ساکنین باشد و یا برعکس.

هاشمی با بیان اینکه اگر می‌دانستم مردم به ساخت این بیمارستان معترض هستند، نمی‌آمدم، اظهار کرد: منافع مردم مهم است. حضور ما در جایی که موضوع ساخت این بیمارستان مورد توافق نیست، درست نبود. ما باید در این موضوع با مردم مذاکره کنیم تا آنها بپذیرند که شهرشان از این نظر مشکل دارد و در عین حال آسیب نمی‌بینند.

رخداد سالانه 25000 سوختگی در کشور و نیاز به اعتبار 35 میلیاردی

هاشمی با بیان اینکه سالیانه 25 هزار مورد سوختگی در کشور اتفاق می‌افتد اظهار کرد: ما برای این تعداد از سوختگی نیاز به 35 میلیارد تومان اعتبار داریم که مجلس باید در این خصوص اهتمام بیشتری ورزد. بیمارانی که در پتروشیمی خوزستان سوختند در حدود یک میلیارد تومان برای آنها هزینه شد که فقط برای مراحل اولیه درمان بود.

نیاز به 2000 تخت سوختگی در کشور

وی افزود: سوختگی بسیار پرهزینه است در حال حاضر در کشور نیاز به 2000 تخت سوختگی داریم که 400 مورد از آن مربوط به ICU ویژه سوختگی است . فعلا 870 تخت داریم که 100 تخت متعلق به بخش ICU است. شاید می‌توانستیم قبل از این حواشی آنرا جمع کنیم و با مردم صحبت کنیم. الان هم با صحبت می‌توانیم یا ما آنها را متقاعد کنیم یا برعکس. نمی‌توانیم برای انجام هر کاری رفراندوم برگزار کنیم. زمان مشکل را حل می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه با ساخت بیمارستان خاص سوختگی موافق نیستم، ادامه داد: معمولا بیمارستان اختصاصی سوختگی مقرون به صرفه نیست؛ چرا که سوختگی یک بیماری نیست. بیمارستان باید جنرال باشد که بتوان از تمام تخصص‌ها برای درمان سوختگی استفاه کرد.

هاشمی با اشاره به نبود عزم جدی برای کمبود بخش‌های بیمارستانی ادامه داد: ما باید برای جبران این کمبود خرید خدمت کنیم که تنها با تجدیدنظر در تعرفه‌ها عملی است یا اینکه از منابع عمومی استفاده کنیم. در حال حاضر ما نه حاضر هستیم از منابع عمومی استفاه کنیم، چون پول نداریم نه حاضریم سرمایه گذاری کنیم که بخش خصوصی تشویق شود. در هیئت وزیران نیز نمی‌توانیم منابعی را برای حمایت مالی تصویب کنیم.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین