|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۲۵
کد خبر: ۷۷۶۶۸
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۵
پسکوف ادامه داد:به دستور رییس جمهوری روسیه در صورتی که آزمایش بمب هیدروژنی توسط کره شمالی تایید شود وضعیت باید مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.
«دمیتری پسکوف» سخحنگوی رییس جمهوری روسیه اعلام کرد: کرملین به شدت نگران وضعیت پیرامون اعلام آزمایش بمب هیدروژنی از سوی کره شمالی است.

پسکوف روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: مساله اعلام آزمایش بمب هیدروژنی از سوی کره شمالی بسیار نگران کننده است.

بر اساس اعلام ایتارتاس، سخنگوی پوتین افزود: ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه دستور داده است که داده های تمام ایستگاه های سنجش (سطح تشعشعات رادیو اکتیو و غیره) ازجمله زلزله نگاری به دقت بررسی شود.

پسکوف ادامه داد:به دستور رییس جمهوری روسیه در صورتی که آزمایش بمب هیدروژنی توسط کره شمالی تایید شود وضعیت باید مورد تجزیه و تحلیل قرار گیرد.

کره شمالی بامداد امروز در حالی که چین، کره و آمریکا از احتمال انجام یک آزمایش اتمی در کره و وقوع یک زمین لرزه در پی آن خبر دادند، با انتشار بیانیه ویژه ای اعلام کرد که این بمب آزمایش شده از نوع هیدروژنی بوده است که پرتوهای قویتر و قدرت تخریبی بیشتری نسبت به بمب های اتمی معمول دارد.

کره شمالی در اطلاعیه خود آورده است: ما اکنون به یک قدرت و کشور کاملا هسته ای و دارای بمب هیدروژنی تبدیل شده ایم.

بمب آزمایش شده توسط کره شمالی بر اساس گزارش تلویزیون ملی این کشور، از نوع «اچ بامب» بود که پیش از ظهر امروز به وقت محلی صورت گرفت.

«کنستانتین کاساچیف» رئیس کمیسیون امور بین المللی شورای فدراسیون (مجلس سنای روسیه) نیز امروز (چهارشنبه) در واکنش به آزمایش بمب هیدروژنی کره شمالی اعلام کرد: کره شمالی یک بار دیگر قرارداد منع آزمایشات هسته ای را نقض کرد و آمریکا باید از اعمال معیارهای دوگانه در عرصه انرژی هسته ای خودداری و قرارداد منع آزمایشات هسته ای را تصویب کند.

کاساچیف در صفحه خود در شبکه اجتماعی نوشت: اگر اطلاعات مربوط به آزمایش هسته ای کره شمالی پس از راستی آزمایی، همانند گذشته جعلی نباشد در حالی که داده های تجسسی موجود حاکی از واقعی بودن این اطلاعات است، این کشور قرارداد منع کامل آزمایش های هسته ای را نقض کرده است.

رئیس کمیسیون امور بین المللی شورای فدراسیون روسیه افزود: کره شمالی عضو قرارداد منع آزمایش های هسته ای نیست. این قرارداد در سال 1996 برای امضا آماده شد و از آن زمان تاکنون 187 کشور به آن پیوسته اند اما هنوز تایید نشده و برای این منظور نیاز به تصویب 44 کشور دارد.

کاساچیف یادآورشد که تاکنون 36 کشور از جمله سه قدرت اتمی روسیه، انگلیس و فرانسه این قرارداد را تصویب کرده اند. آمریکا و اسرائیل این قرارداد را امضا کرده اما هنوز تصویب نکرده اند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین