|
|
امروز: يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۰۳
کد خبر: ۷۴۸۷۳
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۴ - ۲۳:۱۸
برای تهیه سوشی آداب خاصی وجود دارد که این رسوم به هنگام تزیین به اوج خود می رسد و تهیه هر سوشی در نهایت بیشتر به خلق یک اثر هنری شباهت دارد.
غذایی که به عنوان یکی از گرانترین غذاهای دنیا به شمار می‌رود و دارای قدمت بوده و با ظاهر امروزی‌اش بسیار تفاوت دارد.

 بسیاری زادگاه این غذا را چین می دانند اما امروزه غذای ملی برخی کشورهای آسیایی از جمله ژاپن محسوب می شود و این کشور در ارائه سوشی مدرن امروزی پیشگام است.
 
برای تهیه سوشی آداب خاصی وجود دارد که این رسوم به هنگام تزیین به اوج خود می رسد و تهیه هر سوشی در نهایت بیشتر به خلق یک اثر هنری شباهت دارد.
 
سوشی های امروزی از ملل مختلف به ویژه غرب تاثیر گرفته اند و با طرح های مختلفی در رستورانهای مشهور دنیا سِرو می شوند و برای چشیدن آن گاه پول خوبی باید پرداخت.

سوشی‌های جالبی را مشاهده می‌کنید که به شکل ماهی درست شده‌اند

قدمت سوشی در حدود یک هزار و 800 سال تخمین زده شده و از برنج پخته ،ماهی خام ،سزیجات ،تخم مرغ و چاشنی سرکه تهیه و به صورت سرد سِرو و خورده می شود.






ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین