|
|
امروز: جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲
کد خبر: ۷۴۵۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۱
سیاری با بیان اینکه مدارس نیاز به تعطیلی ندارند و سازمان بهداشت جهانی نیز این موضوع را اعلام کرده است افزود: اگر دانش آموزی مبتلاست و علائم آنفلوانزا را دارد باید تا بهبود علائم بیماری استراحت کند.
معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مبتلایان به آنفلوانزا آسپرین مصرف نکنند.معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مبتلایان به آنفلوانزا آسپرین مصرف نکنند.

علی اکبر سیاری تب، سردرد، بدن درد، سرفه و ناهنجاری های گوارشی را علائم آنفلوآنزا برشمرد و افزود: مبتلایان از آنتی بیوتیک ها به صورت خودسر استفاده نکنند و از استامینوفن استفاده کنند.
مبتلايان به آنفلوآنزا آسپرين مصرف نکنند + عکس

وی گفت: افرادی که سرگیجه، تنفس سخت، استفراغ و بیش از سه روز تب دارند مشکوک به آنفلوانزا هستند و باید به پزشک مراجعه کنند.

سیاری با بیان اینکه مدارس نیاز به تعطیلی ندارند و سازمان بهداشت جهانی نیز این موضوع را اعلام کرده است افزود: اگر دانش آموزی مبتلاست و علائم آنفلوانزا را دارد باید تا بهبود علائم بیماری استراحت کند.

وی با اشاره به اینکه برای واکسن آنفلوانزا برنامه کشوری نداریم، گفت: زمان استفاده از این واکسن شهریور و اوایل مهر است و تزریق آن در این زمان فایده چندانی ندارد.

معاون وزیر بهداشت گفت: کودکان باید این واکسن را دو بار و بزرگسالان یک بار تزریق کنند و مصرف این واکسن برای افرادی که در معرض خطر بیشتری هستند توصیه می شود.

سیاری گفت: زنان باردار در سه ماهه دوم و سوم می توانند واکسن آنفلوآنزا را استفاده کنند که ممکن است مؤثر باشد.

وی به کسانی که پیوند کبد و کلیه انجام داده اند توصیه کرد بیشتر مراقب باشند.

سیاری گفت: سال گذشته 1963 نفر در کشور به آنفلوآنزا مبتلا شدند و 86 نفر نیز بر اثر این بیماری فوت کردند.

وی افزود: از 12 آبان نخستین مورد آنفلوآنزا در رفسنجان دیده شد که از 370 نفر مبتلا تا کنون 4 مورد فوت در این منطقه فوت شده اند.

معاون وزیر بهداشت گفت: در سال 88 هشت نفر در رفسنجان فوت کردند.

سیاری افزود: آنفلوآنزا فقط مربوط به ایران نیست و بسیاری از کشورها ازجمله نپال، بنگلادش، ترکیه، پاکستان و کشورهای دیگر منطقه درگیر این بیماری هستند.

وی گفت: آنفلوآنزا برای افرادی که نارسایی قلبی، بیماری های مزمن، نارسایی های تنفسی و سرطان دارند و کودکان زیر پنج سال و شیرخواران خطرناک است.

سیاری افزود: درباره آنفلوآنزا پیش از حج امسال و پیش از برگزاری مراسم اربعین اطلاع رسانی شد و باید با آموزش و پیشگیری از شیوع آنفلوآنزا جلوگیری شود.

وی گفت: استان های کرمانشاه و آذربایجان شرقی در آینده در معرض آنفلوآنزا قرار دارند و تا کنون هیچ مورد فوتی در استان همدان نداشته ایم.

معاون وزیر بهداشت افزود: تا کنون 36 نفر در کشور جان خود را بر اثر آنفلوآنزا از دست داده اند.

حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز در این برنامه گفت: باید آموزش های مقابله با آنفلوآنزا و پیشگیری از آن در شهریور داده می شد.

وی با بیان اینکه مردم نگران شیوع آنفلوآنزا هستند افزود: اگر تعطیلی مدارس موجب کاهش اضطراب مردم می شود مدارس باید تعطیل شود.

شهریاری گفت: ورود ویروس آنفلوآنزا به وسیله گوشت های آلوده از مرزهای شرقی شایعه است و صحت ندارد.

وی افزود: افرادی که در معرض ابتلا به بیماری آنفلوآنزا هستند باید واکسن تزریق کنند.

نوذر نخعی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این برنامه گفت: تاکنون 30 مورد بر اثر آنفلوآنزا در این استان فوت کرده اند که بیماری های تنفسی، قلبی و کلیوی مزمن داشتند.
وی افزود: در افراد سالم و جوان مبتلا کسی فوت نشده است.

نخعی درباره تعطیلی مدارس کرمان نیز گفت: این بحث در کمیته بحران استان به ریاست استاندار مطرح شد و این کمیته تصمیم به تعطیلی مدارس گرفت اما دانشگاه علوم پزشکی کرمان مخالف تعطیلی مدارس بود.

وی در عین حال افزود: تعطیلی مدارس از اضطراب خانواده ها کاست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: روند بستری مبتلایان به آنفلوآنزا در بیمارستان های کرمان رو به کاهش است.

نخعی افزود: امکانات کافی برای بستری و رسیدگی به مبتلایان به آنفلوآنزا در این استان وجود دارد.

وی گفت: فقط بیمار و فردی که از بیمار مراقبت می کند به ماسک نیاز دارند و در فضای آزاد نیازی به استفاده از ماسک نیست.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین