|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۲
کد خبر: ۷۲۹۵۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۱
وی در عین حال گفت: نفوذ نباید به عنوان یک ابزار در دست برخی‌ها برای بیرون کردن رقبا از صحنه قرار گیرند.
روزنامه کیهان در ستون خبرهای ویژه خود نوشت؛

نقیض‌گویی اصلاح‌طلب جدید بی‌بی‌سی درباره نفوذی‌ها

وی ضمن سخنانی در دانشگاه علم و صنعت با عنوان «نفوذ، از توهم تا واقعیت» گفت: بحث نفوذ همواره وجود داشته است ولی رهبر انقلاب به خاطر مسئله برجام گفتند که مراقب باشید از طریق این مسئله دشمنان نفوذ نکنند و این یک نوع هشدار بود تا مراقبت بیشتری صورت بگیرد.
مطهری خاطر نشان کرد:  می‌توان گفت تا حدودی در بحث فرهنگی نفوذ صورت گرفته است. الان وقتی زندگی خودمان را نگاه می‌کنیم می‌بینیم که تا چه حدی سبک زندگی غربی رواج پیدا کرده و متاسفانه گزارش‌های مایوس‌کننده‌ای در رابطه با نفوذ فرهنگ دشمن وجود دارد.

وی در عین حال گفت: نفوذ نباید به عنوان یک ابزار در دست برخی‌ها برای بیرون کردن رقبا از صحنه قرار گیرند.

وی افزود: در گذشته نیز حدود 30 الی 40 نفر از خبرنگاران را بازداشت کرده است و ما از وزارت اطلاعات خواستیم در این خصوص توضیح دهد و البته از توضیحاتی که دادند قانع نشدیم. در توضیحاتی که ارائه شد نهایت این بود که یک خبرنگار با یک خبرنگار بی‌بی‌سی صحبت کرده است. مگر یک خبرنگار چه چیزی از اسرار نظام دارد که بخواهد به دشمنان بگوید. البته بعداً معلوم شد هدف از این کار این بود که در رسانه یک رعبی ایجاد کنند و الان من بدبینم که نکند دوباره چنین جریانی باشد.

این نماینده مجلس افزود: امروز برخی از خبرنگاران و روزنامه‌نگاران نگران این هستند که نکند ما را دستگیر کنند و این خیلی بد است.

مطهری توضیح نداده که اولا در قبال نفوذ فرهنگی دشمن و کوتاهی مسئولان وزارت ارشاد که صراحتا می‌گویند ما دل آرامیم نه دلواپس، چه اقدامی انجام داده و چه قدر بازخواست کرده است؟ ثانیا چرا آقای مطهری به ارتباط برخی از مدعیان روزنامه‌نگاری با شبکه دولتی انگلیس که زیر نظر وزارت خارجه MI6  فعالیت می‌کند حساس نیست و از این امر قبح‌زدایی می‌کند؟ آیا به همین دلیل نیست که بی‌بی‌سی به وی لقب اصلاح‌طلب جدید می‌دهد و آیا فرار ده‌ها خبرنگار از کشور و استخدام‌ رسمی در BBC  و VOA  در خدمت اهداف مطبوعاتی و فرهنگی جبهه استکبار سند نفوذ و خیانت نیست؟

ثالثا نفوذی مهره دشمن است و نه رقیب  انتخاباتی و آقای مطهری همان‌گونه که نقش‌آفرینی جبهه استکبار (مثلث آمریکا و انگلیس و اسرائیل) در فتنه و آشوب 88 را به رقابت‌های انتخاباتی و دعواهای حیدری-نعمتی، احمدی‌نژاد و هاشمی رفسنجانی و موسوی ‌فرو می‌کاست، اکنون نیز سپر بلای جریان نفوذی می‌شود که اذعان می‌کند واقعیت دارد.


نادیده گرفتن خطوط قرمز در اجرای مشروط برجام

«سریال نادیده گرفته شدن خطوط قرمز در اجرای برجام ادامه دارد.»
به گزارش رجانیوز، پس از آغاز اجرای تعهدات ایران و برچیدن سانتریفیوژهای تأسیسات هسته‌ای نطنز و فردو و آغاز کار بازطراحی راکتور اراک پیش از مختومه اعلام شدن پرونده PMD، علی‌اکبر صالحی یکی دیگر از اقدامات دولت در نادیده گرفتن خطوط قرمز نظام در زمینه اجرای برجام را اعلام کرد و گفت: ایران قصد دارد 9 تن اورانیوم غنی‌شده خود را با 140 تن اورانیوم طبیعی مبادله کند.
اظهار خوشحالی علی‌اکبر صالحی درباره مبادله 9 تن اورانیوم غنی شده با 140 تن اورانیوم طبیعی صراحتا دو شرط رهبر معظم انقلاب درباره اجرای برجام را نادیده می‌گیرد.

رهبر معظم انقلاب در نامه تاریخی خود درباره اجرای برجام، علاوه بر شروط 9گانه مجلس و 10گانه شورای امنیت ملی، خود بر 9 مساله مهم در اجرای برجام تاکید کردند. شرط سوم مورد اشاره در نامه رهبر انقلاب به مختومه شدن موضوعات حال و گذشته (PMD) باز می‌گردد. ایشان تاکید کردند در صورتی که موضوع PMD  توسط آژانس مختومه اعلام شد باید اقدامات مربوط به آب سنگین اراک و مبادله اورانیوم غنی شده با کیک زرد اجرایی شود.

در نامه رهبر معظم انقلاب آمده است: «ثالثا: اقدامات مربوط به آنچه در دو بند بعدی آمده است، تنها هنگامی آغاز خواهد شد که آژانس، پایان پرونده موضوعات حال و گذشته (PMD) را اعلام نماید. رابعا: اقدام در مورد نوسازی کارخانه اراک با حفظ هویت سنگین آن، تنها در صورتی آغاز خواهد شد که قرارداد قطعی و مطمئن درباره طرح جایگزین و تضمین کافی برای اجرای آن منعقد شده باشد. خامسا: معامله اورانیوم غنی شده موجود در برابر کیک زرد با دولت خارجی در صورتی آغاز خواهد شد که قرارداد  مطمئن دراین‌باره همراه با تضمین کافی منعقد شده باشد. معامله و تبادل مزبور، باید بتدریج و در دفعات متعدد باشد.»

در واقع خط قرمز رهبر انقلاب درباره مبادله اورانیوم بر دو نکته اصلی تاکید دارد: اول) مبادله اورانیوم باید پس از مختومه شدن موضوع PMD انجام شود. دو) در ازای اورانیوم غنی شده باید کیک زرد دریافت شود.
اما اظهارات علی‌اکبر صالحی بیانگر آن است که دولت هر دو شرط مذکور را نادیده گرفته است بنابراین تا به امروز، اقدامات سلسله‌ای دولت در نادیده گرفتن خطوط قرمز اجرای برجام به 5 مورد رسیده است: 1) آغاز شدن اقدامات ایران علی‌رغم عدم تعهد کتبی دولت آمریکا مبنی بر لغو تحریم‌ها 2) آغاز برچیدن سانتریفیوژهای نطنز و فردو پیش از بسته شدن موضوع PMD 3) متعهد شدن ایران به اجرای بازطراحی راکتور اراک و آغاز مرحله بازطراحی راکتور پیش از بسته شدن موضوع PMD  4) قصد ایران برای آغاز فرایند مبادله اورانیوم پیش از بسته شدن موضوع PMD  5) قصد ایران برای مبادله اورانیوم غنی شده با اورانیوم طبیعی به جای مبادله با کیک زرد.


داعش بزرگ‌ترین خدمت‌ها را به اسرائیل می‌کند

«گروه تروریستی داعش با ویران کردن کشورهای منطقه در حال ارائه بزرگترین خدمت به رژیم صهیونیستی است».
روسیا الیوم در تحلیلی به قلم سامر الیاس نوشت: عملیات داعش و دیگر گروه‌های تروریستی به نفع اسرائیل است، و اسرائیل از قدرت گرفتن گروه‌های افراطی سود بسیاری برده است. این رژیم در حالی که تلاش می‌کند چهره‌خارجی خود را بهبود بخشد؛ در سیاستهای داخلی خود افراطی‌گری را در پیش گرفته است.

به گزارش العالم، این تحلیل خاطر نشان می‌کند: قرار گرفتن جنایتهای داعش و تلاشهای بین‌المللی برای مقابله با این گروه تروریستی در عناوین اصلی خبرها، باعث بی‌توجهی رسانه‌ها به مسئله فلسطین شده است. کابینه بنیامین نتانیاهو از فرصت مشغول شدن دنیا به جنایتهای داعش استفاده کرده، و در حال سرپوش گذاشتن بر جنایتهای روزانه خود علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری و غزه و داخل خط سبز است، و با تصویب قوانین نژادپرستانه در حال شدت بخشیدن به نقض حقوق فلسطینی‌ها است.

نتانیاهو همچنین با تکرار  اظهارات گذشته خود در واشنگتن برای در پیش گرفتن اقدامات یکجانبه در اراضی فلسطین،  اشغال بخشهایی از کرانه باختری را بعید نمی‌داند، به صورتی که در کنفرانسی در قدس گفته است: «گامهایی یکجانبه وجود دارد... منتظر باشید تا آنها را ببینید.»

روسیا الیوم افزود:  اسرائیل با ادعای تلاش برای مقابله با خطرات امنیتی به دلیل گسترش داعش و گروه‌های افراطی دیگر، میلیاردها دلار به عنوان کمک دریافت کرده است. علاوه بر این، ویران شدن زیرساختها در مناطق گسترده‌ای از سوریه، در راستای تحقق رویای افراطی‌های یهودی مانند «آویگدور لیبرمن» وزیر خارجه سابق این رژیم برای بازگرداندن سوریه به قرون وسطی، آن هم بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای است. تاریخ سرانجام حقیقت «داعش» و «القاعده»  و موسسان گروه‌های تروریستی را فاش خواهد کرد؛  ولی اکنون این مسئله آشکار است که ایجاد گروه‌هایی مانند داعش و القاعده به نفع اسرائیل است، و حجم خدمات اینگونه گروه‌های تروریستی به اسرائیل و اهداف این رژیم قابل تصور نیست.



برنامه «مجمع ایثارگران انقلاب» به کام ضد انقلاب برانداز

برخی فعالان فتنه و آشوب 88 درصدد راه‌اندازی گروهکی با عنوان پوششی هستند. این طیف درخواست راه‌اندازی گروهی موسوم به «مجمع ایثارگران انقلاب اسلامی» هستند.

جواد امام از بازداشتی‌های فتنه 88 در مصاحبه با ایلنا گفت: متأسفانه هنوز مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب موفق به اخذ مجوز از کمیسیون ماده 10 احزاب نشده و علیرغم این که از موعد سپری شدن پروسه استعلام‌های دریافت مجوز فعالیت مجمع ایثارگران گذشته و این مسئله در دستور کار کمیسیون ماده 10 احزاب قرار گرفته و چند نوبتی هم در جلسات کمیسیون بررسی شده است، اما هنوز مجوز صادر نشده است.

عضو سازمان منحله مجاهدین (انقلاب)  افزود: مادامی که مجوزی برای فعالیت مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب صادر نشود، علی‌القاعده نمی‌توانیم به عنوان یک تشکل سیاسی فعالیت کنیم و وارد رقابت‌های انتخاباتی شویم.

وی گفت: ایثارگران اصلاح‌طلب دو تشکل را برای فعالیت‌های خود پیش‌بینی کرده‌اند. یک تشکل به صورت حزب سیاسی و تحت عنوان مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب در نظر گرفته شده که در حال طی کردن مراحل قانونی برای فعالیت سیاسی  است و یک هیئت مذهبی ایثارگران نیز راه‌اندازی شده که فعالیت‌های مذهبی خود را پی گرفته است.

مدیر بنیاد باران خاتمی همچنین گفته است: اکثر دوستانی که امروز تحت عنوان مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب به دنبال فعالیت سیاسی و حزبی هستند، کسانی‌اند که به دلیل شرایط خاص کشور و به این دلیل که مفهوم ایثارگری توسط یک نگاه و یک رویکرد خاص در حال مصادره است، احساس تکلیف  کرده و قصد دارند همان‌گونه که در دوران هشت سال دفاع مقدس حضوری تاثیرگذار داشتند، امروز هم برای بهبود شرایط کشور وارد صحنه شوند.

امام ادامه داد: مجمع ایثارگران به دنبال این است تفکری که حاضر است خود را برای کشور هزینه کند را اعتلا بخشیده و شرایط را برای دستیابی به آرمان‌های امام مهیا کند.

یادآور می‌شود عملکرد مدعیان دروغین اصلاح‌طلبی در طول 2 دهه اخیر عملا در نقطه مقابل اصول کلی امام و انقلاب و مفهوم ایثارگری و رزمندگی قرار داشته چنان که پیاده نظام این طیف در کف خیابان یا روزنامه‌های وابسته،  تعابیر و شعارهایی نظیر «توپ تانک بسیجی دیگر اثر ندارد»، «اصل نظام نشانه است»، «انقلاب به پایان رسیده و باید ختم آن را گرفت»،  «جنگ و جهاد خشونت‌طلبی است»، «خمینی به موزه تاریخ می‌رود» و... را تکرار کرده‌اند؛ برخی از عناصر این طیف نیز از وزیر ارشاد (زینت کابینه) و معاون فرهنگی این وزارت گرفته تا برخی نمایندگان مجلس ششم و دست‌اندرکاران نشریات زنجیره‌ای پس از علنی شدن وطن‌فروشی و خیانت از کشور گریخته و ضمن پناهندگی در غرب، هویت واقعی مدعیان اصلاح‌طلبی را آشکار کرده‌اند. گروهک سازمان مجاهدین (انقلاب) نیز با طی کردن روند قهقرایی به جایی رسید که عضو مفلوک آن (آقاجری) تا مرز اهانت به مرجعیت و ائمه معصومین(ع) در دوره اصلاحات پیش رفت.

بدین ترتیب مسخره و مضحک به نظر می‌رسد که چنین جماعتی مدعی ایثارگری و دفاع از انقلاب باشند مگر اینکه با عنایت به سوابق آنها تصور کنیم دنبال تشکیل مسجد ضرار هستند.

 این نکته نیز گفتنی است که خبرگزاری ایلنا مدتی است می‌کوشد به بهانه‌های مختلف از جمله مصاحبه اخیر با جواد امام، به ترویج خاتمی و باز کردن پای وی به پشت صحنه انتخابات بپردازد  حال آن که خاتمی شریک خیانت مدعیان تقلب و بانیان آشوبگری است و جرم بزرگ‌تر او این است که با وجود اذعان به دروغ بودن تقلب در محافل خصوصی شهامت نداشته  همین اعتراف به خیانت شرکای سیاسی‌اش را به شکل علنی به مردم بگوید و اعلام کند جریان متبوع وی ظلم و جنایت بزرگی در حق نظام - که متهم به خیانت در امانت مردم شده- و کشور و مردم مرتکب شده‌اند.

 
 بروکینگز: ائتلاف ایران و روسیه می‌تواند روابط بین‌الملل را دگرگون کند


یک اندیشکده آمریکایی در گزارشی نوشت اگر آمریکا غفلت کند، شکل‌گیری ائتلاف عملگرایانه و مؤثر میان ایران و روسیه ممکن است روابط بین‌المللی را دگرگون کند.

اندیشکده بروکینگز در تحلیلی که به قلم سرگئی الکساشنکو منتشر شده می‌نویسد: ایران، روسیه و آمریکا 3 بازیگر اصلی در سوریه هستند که می‌توان احتمال ائتلاف 2 به 2 آنها را تصور کرد. در این میان ائتلاف روسیه- ایران محتمل‌ترین ائتلاف میان این سه بازیگر است که علت اصلی آن تحمل دیپلماتیک اندک آمریکا در برابر بازیگران دیگر است.

این تحلیل اضافه می‌کند البته هیچ مقام روسی یا ایرانی مدعی نشده است که یک مشارکت رسمی میان کشورهای آنها وجود دارد. اما بدون توجه به این مسئله، دو کشور مشترکات زیادی دارند که آنها را با هم متحد کند. روابط اقتصادی روسیه- ایران به عنوان دو کشور همسایه نزدیکتر از روابط اقتصادی کشورهای دور افتاده‌تر است. آنچه این مناسبات اقتصادی را بیشتر تقویت می‌کند داشتن بازاری است که محصولات دو کشور آن را تکمیل می‌کند: روسیه بسیاری از انواع محصولات را که ایران وارد می‌کند یا به زودی وارد خواهد کرد، مانند مواد مرتبط با هوانوردی و فناوری تولید برق (از جمله نیروگاههای هسته‌ای) تولید می‌کند.

تحلیلگر بروکینگز معتقد است: هر دو کشور از مفهوم «حوزه نفوذ» به عنوان مبنایی برای سیاست خارجی خود استفاده می‌کنند، و هر دو می‌خواهند نفوذ آمریکا را به ترتیب در سطح جهانی و در منطقه کاهش دهند. هم روسیه و هم ایران بشار اسد رئیس جمهور سوریه را شریکی مهم می‌دانند و می‌خواهند او در آینده حاکم یک سوریه یکپارچه باشد.

این تحلیل تصریح می‌کند: رژیم ایران به مدت نزدیک به 40 سال توانایی چشمگیر خود را برای حفظ ثبات و نظم داخلی در میان اوضاع و شرایط نامطلوب محیط بیرونی نشان داده است. افزون بر آن، ایران 26 سال پیش روند جانشینی رهبری را به خوبی مدیریت کرد. این در حالی است که این یک چالش همیشگی برای بسیاری از کشورهای منطقه بوده است و کمتر کشوری سابقه موفقی در این زمینه دارد.

بروکینگز در ادامه نوشت: از دید روسیه، ایران می‌تواند متحدی مهم در برقراری ثبات درازمدت در کشورهایی مانند سوریه، عراق و لبنان باشد.

در حالی که روسیه و ایران مناسبات و روابط خود را تقویت می‌کنند، آمریکا نیاز دارد که منافع خود را در سوریه (و منطقه بزرگتر خاورمیانه) شناسایی کند و براساس آن به یک سیاست دراز مدت برسد. اگر آمریکا نتواند این کار را بکند، ممکن است به زودی با تحول بسیار نامطلوبی مواجه شود. شکل‌گیری یک ائتلاف عملگرایانه و سودمند دوجانبه میان روسیه و ایران روابط بین‌الملل را تکان خواهد داد. کسانی می‌گویند چنین ائتلافی نمی‌تواند پایدار باشد؛ من مخالفم. اما حتی اگر استدلال او را بپذیریم، این کار نیاز آمریکا را برای یافتن یک رویکرد جامع‌تر برای مواجهه با اوضاع خاورمیانه کم نمی‌کند.



ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین