|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۵۸
کد خبر: ۶۹۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۰
حسینی از فرهنگ سازی به عنوان یکی از وظایف خاص این سازمان صدا و سیما نام برد که در این جلسه به سرفراز گفته شد و افزود: عدم ایجاد امید در مردم یکی از اشکالاتی است که به بخش هایی از صدا و سیما وارد است.
هرچند تصویب برجام به پایان رسید اما هنوز مواضع و حرف و حدیث ها بر سر جای خود باقی است به ویژه حرف و حدیث هایی که از درون جعبه جادویی بیرون آمد. 

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، رویکرد صدا و سیما در چند سال اخیر انتقادات بسیاری را برانگیخته است و اغلب معتقد هستند رسانه ملی آن طور که باید و شاید به وظیفه خود عمل نکرده است و حتی این انتقاد به او وارد شده  که برخی اوقات به جای آنکه صدای ملت باشد تبدیل به تریبون اقلیت شده است.

فارغ از این موارد، عملکرد ساختمان جام جم در جریان مذاکرات و تصویب برجام داستانی دیگر است. صدا و سیما در طول مذاکرات با پخش انواع مستند ها به گونه ای موضع گیری می کرد که گویا تمام تلاش برای به بن بست خوردن مذاکرات است نه به نتیجه رسیدن آن که برنامه «ثریا» و « شطرنج با گرگ ها» نمونه بارز آن است. 

البته این رویکرد یک سویه تنها به مذاکرات خلاصه نشد و در جریان بررسی های کمیسیون ویژه برجام و پوشش دادن جلسات این کمیسیون نیز انتقادات زیادی را متوجه خود کرد به گونه ای که بعد از چند جلسه مانع از حضور دوربین های صدا و سیما در کمیسیون شدند. 

حال مواضع رسانه ملی در این مدت موجب شد نمایندگان، محمد سرافراز را به بهارستان دعوت کنند تا نشستی در این رابطه داشته باشند. 

امروز رئیس رسانه ملی  میهمان فراکسیون رهروان ولایت مجلس نهم بود تا گفت و گویی در راستای رویکرد این سازمان داشته باشند.

نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی از انتقاد نمایندگان به نحوه پوشش اخبار مربوط به برجام در صدا و سیما خبر داد و گفت: تمسخر شیوه های قانونگذاری و رفتار نمایندگان در برنامه های صدا و سیما کار پسندیده ای نیست.

سید هادی حسینی روز یک شنبه  درباره حضور رئیس سازمان صدا و سیما درجلسه صبح یکشنبه فراکسیون رهروان ولایت افزود: در این جلسه نمایندگان انتقاداتی از قبیل ادغام برخی مسایل حوزه های سیاسی مجلس با برنامه هایی مانند خندوانه داشتند که به آقای سرافراز اعلام شد.

وی ادامه داد:طرح قالب هایی همچون 20 دقیقه آشپزی، 20 دقیقه قانون برجام به تمسخر گرفتن کار قانونی مجلس است که در این جلسه مطرح شد.

عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: باید حدی از احترام را برای همه قایل بشویم؛ صدا و سیما می تواند فرهنگسازی کند و فضای اجتماعی را منعطف و مردم را امیدوار کند که متاسفانه این موارد در برنامه های صدا و سیما دیده نمی شود.

حسینی ایراد از برنامه بیست و سی را از دیگر مواردی خواند که نمایندگان به اتفاق در این جلسه مورد انتقاد و دارای ایرادات بسیاری دانستند.

وی افزود: بسیاری از اخباری که در این برنامه پخش می شود، اخبار صحیحی نیست و برخی از مسایل را بزرگنمایی می کند.

**برجام و عملکرد صدا و سیما

نماینده مردم قائمشهر ادامه داد: مورد دیگری که در جلسه امروز مورد نقد همه نمایندگان قرار گرفت، موضوع ورود یک طرفه صدا و سیما به مساله برجام بود که همه نمایندگان حاضر در جلسه برآن نقد داشتند.

حسینی اضافه کرد:به اعتقاد اکثر منتقدان، علی رغم اینکه مردم علاقه مند به اجرای برجام بودند اما صدا و سیما خوب روی این مساله کار نکرد و نظر مخالفان را بزرگ نمایی و مطرح کرده است.

وی یکی دیگر از نقد های وارده به این سازمان را عدم انطباق با سخن حضرت امام خمینی (ره) دانست و گفت: امام فرمودند که صدا و سیما باید دانشگاه باشد، اما صدا و سیما اینگونه نیست یعنی جایی که می بایست آموزش ها و رفتارهای اجتماعی و اصلاح زندگی مردم را مد نظر قرار دهد، این طور نیست.

**بی اعتماد سازی نسبت به مسئولان در برخی برنامه های صدا و سیما

حسینی از فرهنگ سازی به عنوان یکی از وظایف خاص این سازمان صدا و سیما نام برد که در این جلسه به سرفراز گفته شد و افزود: عدم ایجاد امید در مردم یکی از اشکالاتی است که به بخش هایی از صدا و سیما وارد است.

وی ادامه داد: این سازمان بجای ایجاد امید، یاس در مردم و بخصوص نسبت به مسئولان جامعه ایجاد می کند. مسئولان به عنوان فرهیختگان و نخبگان جزئی از جامعه هستند که در حال اداره کشورند، چنانچه مردم نسبت به اداره کنندگان جامعه دچار یاس و ناامیدی بشوند به چه کسی پناه ببرند و به چه کسی می بایست اعتماد کنند؟

این نماینده مجلس با اشاره به این که این شیوه برخورد، اعتماد عمومی را به عنوان یک سرمایه اجتماعی ازبین می برد، افزود: صدا و سیما می بایست دراین مساله دقت بیشتری داشته باشد.

**تفاوت دریافت حقوق کارکنان با سایر دستگاه ها

حسینی در بخش دیگری از این گفت وگو به هزینه های جاری صدا و سیما و دریافتی های کارکنان آن اشاره کرد و گفت: این مورد هم اعتراض نمایندگان به سرافراز بود که نسبت آن با دیگر کارکنان دولت و دستگاه ها متفاوت است .

وی در پاسخ به این سوال که واکنش رئیس سازمان صدا و سیما نسبت به موارد مطروحه در این جلسه چه بوده است، گفت: آقای سرافراز خیلی جواب قانع کننده ای نداشت که البته شاید بخاطر وقتی بود که برای پاسخ به این مسایل لازم بود و در اختیار نداشت. قرار بر این شد تا در جلسه دیگری رئیس سازمان صدا و سیما بتواند توضیحات بیشتری ارایه بدهد.

نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: برخی از پاسخ های وی مخصوصا در باره برجام پاسخ قانع کننده ای نبود.

حسینی گفت به عنوان نمونه سرافراز عددی را ارایه کرده بود که این مقدار وقت به مخالفان و این مقدار نیز به موافقان داده اند اما به مساله درصد افراد موافق و یا مخالف توجهی نکرده بود.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین