|
|
امروز: چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۳
کد خبر: ۶۸۱۷۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۵
وبسایت sleepinginairports.net فهرست سالانۀ بدترین فرودگاه‌های جهان را منتشر کرده است. رده بندی این فهرست برپایۀ نظرات 25000 مسافر صورت گرفته است.
هر فرودگاهی از چهار جنبۀ راحتی، امکانات رفاهی (یا عدم وجود این امکانات)، پاکیزگی و خدمت به مشتریان بررسی و نمره‌دهی شده است.
 
10. فرودگاه پاریس بووِی تیل، فرانسه
این فرودگاه با وجود اینکه مدعی است از فرودگاه‌های پایتخت فرانسه است، دو ساعت طول می‌کشد تا از مرکز شهر پاریس به آن برسید. اما دلیل اصلی حضور این فرودگاه در لیست بدترین فرودگاه‌ها، ظاهر کلی آن است. یکی از مسافران این فرودگاه در مورد آن نوشته است: "اگر طبقۀ هفتم جهنم جایی در زمین بود، مطمئناً محل آن فرودگاه پاریس بووی تیل می‌بود."


 
9. فرودگاه بین‌المللی بی‌نظیر بوتو اسلام‌آباد، پاکستان
بدترین فرودگاه در نظرسنجی سال گذشته، امسال با نوسازی دستشویی‌ها و میزهای پذیرش توانسته با یک جهش حیرت‌آور خود را به ردۀ نهم برساند. پایانۀ جدیدی که بناست در سال آینده به بهره‌برداری برسد نیز می‌تواند به بهبود بیشتر این فرودگاه در این رده‌بندی کمک کند.


 
8. فرودگاه بین‌المللی تان سون نات در هوشی‌مینه، ویتنام
وای‌فای ضعیف، دستشویی‌های کثیف، گزینه‌های محدود برای غذا خوردن و متهم بودن مسئولان این فرودگاه به درخواست رشوه برای تسریع فرآیند مهاجرت، همگی باعث شده‌اند تا این فرودگاه ویتنامی امسال برای اولین بار وارد فهرست بدترین فرودگاههای جهان شود.



7. فرودگاه بین‌المللی حامد کرزایِ کابل، افغانستان
یکی از مسافران این فرودگاه نوشته است: "فرودگاه بین‌المللی کابل هیچ نوع امکانات رفاهی‌ای ندارد. افزودن امکانات رفاهی به آن، خودش یک پیشرفت است." البته به توجه به ناآرامی‌های سیاسی در این کشور، نباید انتظار چندانی از امکانات رفاهی در این فرودگاه داشت.



6. فرودگاه توسان لورتور در پورتو پرنس، هاییتی
گرما، توالتهای کثیف، باربرهای عصبی، و نبود صندلی باعث شده تا این فرودگاه لقب بدترین فرودگاه کاراییب را یدک بکشد. یکی از مسافران این فرودگاه در مورد آن گفته است: "من هشت ساعت در گرمای 35 درجه در این فرودگاه معطل شدم."



 
5. فرودگاه بین‌المللی سیمون بولیوارِ کاراکاس، ونزوئلا
حکم وبسایت در مورد این فرودگاه چنین است: "شلوغ و پلوغ، ناراحت و خسته‌کننده."


 
4. فرودگاه بین‌المللی تاشکند، ازبکستان
این فرودگاه نسبت به پارسال یک پله صعود (یا سقوط؟!) داشته است. فرودگاه اصلی تاشکند، به خاطر صفهای طولانی، هل دادن مسافران و کمبود صندلی مورد انتقاد قرار گرفته است. یکی از مسافران این فرودگاه اینگونه در یک جمله وضعیت آن را خلاصه می‌کند: "فعالیت شمارۀ یک در این فرودگاه، انتظار کشیدن است."



3. فرودگاه بین‌المللی تریب‌هووان در کاتماندو، نپال
ردۀ سوم به نسبت سال گذشته بدون تغییر بوده است. با توجه به زلزلۀ ویرانگرِ سال جاری در نپال، عجیب نیست که این فرودگاه هم بهبود خاصی را نسبت به پارسال تجربه نکرده باشد. مسافران آن را با ترمینال اتوبوس مقایسه می‌کنند. یکی از مسافران وضعیت اسفناک سرویس بهداشتی فرودگاه را این چنین توضیح می‌دهد: "من به عمد آب نمی‌خوردم تا مجبور نباشم از سرویس بهداشتی فرودگاه استفاده کنم."


 
2. فرودگاه بین‌المللی سلطان عبدالعزیزِ جده، عربستان سعودی
دومین فرودگاه بدِ جهان در نظرسنجی امسال، فرودگاه جده است که مسافران آن را "بی‌نظم، شلوغ و کثیف" توصیف می‌کنند. خبر خوب اینکه، فرودگاه جدید شهر در سال 2016 افتتاح خواهد شد.


 
1. فرودگاه بین‌المللی پورت هارکورت، نیجریه
این فرودگاه امسال وارد رده بندی شده و با یک شروع طوفانی در جایگاه اول قرار گرفته است. یکی از مسافران این فرودگاه دربارۀ آن گفته است: "این فرودگاه احتمالاً فاسدترین فرودگاه جهان است. به این مورد، برخورد ناخوشایند کارکنان، قحطی صندلی و فقدان تهویۀ هوا را هم اضافه کنید."


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین