|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۰
کد خبر: ۶۵۱۲۶
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۵
در ابتدای جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی برخی از نمایندگان تقاضای بیان تذکر نسبت به مصافحه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس‌جمهور آمریکا را داشتند.
دلواپسان پس از مصافحه اتفاقی ظریف و اوباما بار دیگر فعال شده و اظهاراتی تند بر زبان آورده اند.

 در ابتدای جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی برخی از نمایندگان تقاضای بیان تذکر نسبت به مصافحه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با رئیس‌جمهور آمریکا را داشتند.

بهرام بیرانوند نماینده مردم بروجرد در مجلس که خواهان بیان تذکری در این زمینه بود با مخالفت هیئت رئیسه مجلس مواجه شد و حجت‌الاسلام ابوترابی‌فرد رئیس جلسه به وی گفت که در پایان جلسه امروز می‌تواند تذکر خود را بیان کند. اما وی با صدای بلند در صحن علنی مجلس خطاب به هیئت رئیسه گفت اجازه دهید که تذکر خود را بیان کنم؛ این مطلب در شلوغی جلسه امروز گم می‌شود. اینها با اجازه چه کسی با اوباما دیدار کردند. دفعه قبل که با اوباما به صورت تلفنی صحبت کردند و این دفعه نیز معلوم نیست ظریف با اجازه چه کسی به بغل اوباما رفته است.

بیراوند در ادامه اظهاراتی توهین آمیز خطاب به ظریف بیان آورد که با واکنش ابوترابی مواجه شد.

بیرواند گفت: آقاي ظريف غلط زيادي کرده که به عنوان وزير خارجه چنين کاري کرده و دلش خواسته با رئيس جمهور آمريکا دست بدهد!

ابوترابی: غیرت دینی ظریف در دفاع از انقلاب کمتر از ما نیست

نائب رئیس مجلس پس از شنیدن سخنان ناپسند بیراوند، ميکروفن وي را قطع کرده و خواستار رعايت شان وزير خارجه کشور شد.

ابوترابی‌فرد گفت: افرادی چون آقای ظریف در دفاع از انقلاب و رهبری و خون شهدا، غیرت دینی کمتر از بنده ندارند.

وی افزود: ممکن است ایشان براساس تصمیمی اقدامی کرده باشند که مورد نقد بنده، شما و بسیاری از دوستان باشد اما این بدان معنا نیست که انسان و افرادی که در تاریخ زندگی‌شان خدمت به انقلاب، امام و رهبری انقلاب را نشان داده‌اند، با ادبیاتی که شایسته نیست مورد نقد قرار دهیم.
زاکانی: دست دادن کار غیر قابل توجیه است

رییس کمیسیون ویژه برجام با اشاره به دست دادن آقای ظریف با اوباما گفت: این اقدام غیرقابل توجیه و مستحق برخورد جدی است و مجلس در این زمینه کوتاه نخواهد آمد.

علیرضا زاکانی در گفت‌وگو با تسنیم، افزود: آنچه در نیویورک توسط آقای ظریف اتفاق افتاد از دو حال خارج نیست: یا تلاش عامدانه برای عادی‌سازی ارتباط با آمریکاست که پشت پا زدن به آرمان‌های انقلاب است یا ناتوانی در پیش‌بینی حرکت دشمن و اتخاذ اقدام مناسب در برابر آن که خلاف هوش دیپلماتیک است.

وی گفت: دست دادن آقای ظریف با اوباما مصداق بارزی از زمینه سازی عامدانه یا جاهلانه برای نفوذ سیاسی دشمن در شرایط پسابرجام و خطایی نابخشودنی است و مایه تأسف است که وزیرخارجه ما که باید نخستین سنگر در برابر نفوذ سیاسی استکبارجهانی باشد خود دست به تابوشکنی بزند و دست شیطان بزرگ را بفشارد.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به ادعای اتفاقی بودن ماجرا گفت: این ادعا اولا در عرف بین‌الملل پذیرفتنی نیست و معمولاً چنین کارهایی با هماهنگی‌های دلالان سیاسی پشت پرده صورت می‌گیرد. ثانیاً "دیپلماسی اتفاقی" خود وهن همان دولتی است که با شعار تدبیر رأی مردم را کسب کرده و مدعی صداقت با مردم است؛ ثالثاً این سوال به ذهن متبادر می‌شود که چرا همواره امور مشکل سازی نظیر این ماجرا یا گفت‌وگوی تلفنی آقای روحانی با اوباما به صورت اتفاقی رخ می‌دهد؟ چرا به طور اتفاقی قیمت کالاها پایین نمی‌آید یا کیفیت خودروها ارتقا نمی‌یابد؟ چرا به طور اتفاقی نرخ بیکاری کاهش پیدا نمی‌کند؟ و چندین سوال مشابه آن.

با توجه به مطالب فوق، به نظر می رسد دلواپسان که در ماجرای توافق هسته ای کاری از پیش نبردند، اکنون سعی دارند به بهانه ی مصافحه ای اتفاقی بین وزیر خارجه ایران و رئیس جمهور آمریکا، جنجال به پا کرده و تلافی کنند.

لازم به ذکر است که برخی دیگر از رسانه ها تندرو صبح امروز واکنش های توهین آمیزی از خود نست به دست دادن ظریف و اوباما نشان داده اند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین