|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۷:۰۹
کد خبر: ۶۴۸۵۷
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۳
وزیر نفت گفت: هم اینک سه هزار و 800 روستای کشور با برنامه ریزی های صورت گرفته توسط این وزارتخانه در دست گازرسانی است.
بیژن زنگنه روز دوشنبه در آیین امضای قرارداد گازرسانی به سیستان و بلوچستان در تالار فردوسی زاهدان افزود: یکی از مهمترین اقدام های دولت علاوه بر گازرسانی به این استان، گازرسانی به روستاها و شهرهای فاقد این نعمت است.

وی ادامه داد: وزارت نفت با برنامه ریزی های انجام شده از محل درآمد خود و گرفتن وام توانست عملیات گازرسانی به این روستاها را با حدود شش تا هفت میلیون نفر جمعیت در دستور کار قرار دهد.

وی تاکید کرد: همچنین قرارداد گازرسانی به پنج هزار و 200 روستای کشور نیز تا چند ماه آینده منعقد خواهد شد.

وزیر نفت گازرسانی به روستاها را یک اقدام بزرگ دانست و گفت: یک چنین حجمی از سرمایه گذاری از منابع دولتی در روستاها در تاریخ کشور سابقه ندارد.

زنگنه افزود: بیش از 20 هزار میلیارد ریال به گازرسانی روستایی اختصاص یافته و برنامه این وزارتخانه تا پایان سال اختصاص 50 هزار میلیارد ریال به این بخش است.

وی تصریح کرد: گازرسانی به روستاها علاوه بر فراهم کردن زمینه آسایش و آرامش مردم سبب ایجاد 30 هزار میلیارد ریال درآمدزایی برای مشاغل مختلف می شود.
وی گفت: گازرسانی به سیستان و بلوچستان با 108 میلیارد دلار اعتبار از مهمترین برنامه های دولت به حساب می آید که در سفر سال گذشته رئیس جمهوری به این استان بر اجرای آن تاکید شده است.
وزیر نفت گفت: تصویب بند 'ق' در مجلس شورای اسلامی علاوه بر کم کردن هزینه های ملی به حفظ محیط زیست نیز کمک شایانی می کند که در اجرای طرح گازرسانی به سیستان و بلوچستان موثر است.
زنگنه ادامه داد: پیمانکار طرح گازرسانی به سیستان و بلوچستان متعهد شده تا پایان سال پنج هزار میلیارد ریال معادل 150 میلیون دلار را به روش های مختلف برای اجرای این طرح تهیه کند.
وی تاکید کرد: وزارت نفت به طور جدی پیگیری است که طرح گازرسانی به سیستان و بلوچستان در زمان مشخص به اتمام برسد.

وی اظهار داشت: بیش از 80 درصد جمعیت ایران تحت پوشش شبکه گازرسانی قرار دارند که جمهوری اسلامی را به عنوان تنها کشور در این سطح از پوشش تبدیل کرده است.

وزیر نفت ادامه داد: با گازرسانی به سیستان و بلوچستان در دو سال آینده میزان برخورداری جمعیت کشور از این نعمت به بیش از 97 درصد افزایش می یابد.

وی افزود: با اجرای این طرح دیگر گاز مایع، نفت گاز، نفت سفید و مازوت برای مصارف مختلف در این استان توزیع نخواهد شد.

وی بیان کرد: گازرسانی به سیستان و بلوچستان علاوه بر گسترش صنعت سبب توسعه پتروشیمی نیز خواهد شد.

وی گفت: وزارت نفت آمادگی دارد قبل از راه اندازی صنایع در استان، سوخت مورد نیاز آنها را تامین کند به طوری که هیچ مانعی برای توسعه از نظر کمبود سوخت وجود نداشته باشد.

وزیر نفت با تاکید بر اهمیت پالایشگاه پارس جنوبی گفت: با اقدامات صورت گرفته تولید گاز در این پالایشگاه سال گذشته 120 میلیون متر مکعب بوده که باعث افزایش ظرفیت گاز کشور شده است و امسال نیز این روند ادامه دارد تا بتوانیم جوابگوی تقاضاهای جدید باشیم.

بیژن زنگنه وزیر نفت به همراه مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران و شماری از مسئولان این وزارتخانه امروز وارد زاهدان شد و در فرودگاه بین المللی این شهر مورد استقبال استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از مسئولان استانی قرار گرفت.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین