|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
کد خبر: ۶۳۷۸۷
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۴
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: جمهوری اسلامی مشتاق سرمایه گذاری شرکت های فرانسوی در بخش ساخت هتل و آموزش نیروی انسانی در حوزه گردشگری است.
مسعود سلطانی فر عصر دوشنبه در دیدار هیات تجاری کشور فرانسه، با تشریح فعالیت های این سازمان و اهداف آن تا سال 1404 افزود: تمایل داریم از تجربیات شرکت های فرانسوی درمورد گردشگری، فعالیت های گسترده ای داشته باشیم.

وی در بخش دیگری با اشاره به جایگاه ایران در زمینه آثار و اماکن باستانی، صنایع دستی و فرش تاکید کرد: تحریم های ظالمانه علیه ایران، زمینه فعالیت گردشگری را نیز تحت الشعاع خود قرار داده است که امیدواریم پس از توافق وین و باز شدن افق های جدید همکاری، عقب ماندگی جذب توریسم در ایران را جبران کرده و به 20 میلیون گردشگر در سال 1404 برسانیم.

سلطانی فر، با استقبال از سرمایه گذاران فرانسوی در زمینه ساخت هتل و هتلداری افزود: مشارکت فرانسه برای ساخت دو هتل در فرودگاه امام خمینی (ره)، آغاز همکاری تهران و پاریس در صنعت گردشگری است.

سلطانی فر گفت: ایران یکی از کشورهای هدف گردشگران فرانسوی است که محدودیت های ناشی از تحریم های ناعادلانه مانع از حضور آنان در ایران شده بود.

رییس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری را یکی از مهمترین راه های ارتباط فرهنگی بین ملت ها خواند و گفت: این مسیر راه خوبی برای بیان واقعیت ها و معرفی ملت ها به جهان است که باید از آن نهایت استفاده را برد.

وی ادامه داد: قصد داریم با ایجاد هتل های پنج ستاره و گسترش شبکه های حمل و نقل، از ظرفیت های داخلی و خارجی در زمینه آموزش نیروهای مورد نیاز بهره ببریم.

سلطانی فر با تقسیم گردشگران وارد شده به ایران به سه بخش مذهبی،فرهنگی و سلامت یادآور شد: در دو سال گذشته تعداد گردشگران خارجی وارد شده به ایران به پنج میلیون نفر رسیده است.

وزیر کشاورزی فرانسه نیز در این نشست، با اشاره به تمدن چند هزار ساله ایران و فرانسه گفت: ایران دارای اماکن تاریخی بسیار و صنایع دستی غنی است، با توجه به مشابهت های فراوان دو کشور در زمینه گردشگری فعالیت ما گسترش خواهد یافت.

استفان لوفل افزود: علاوه بر ایجاد زیرساخت ها، ایران نیازمند افراد آموزش دیده رستوران داری و هتل داری است که ما می توانیم در این خصوص تجربیات خود را منتقل کنیم.

رییس بخش تجارت خارجی دولت فرانسه نیز گفت: فعالیت و همکاری مجدد ما با ایران پس از 12 سال برای هر دو کشور سودمند و قابل توسعه است.

ماتیس فکی، با اشاره به سفر نخست وزیر فرانسه به ایران و سفر آتی رییس جمهوری ایران به فرانسه افزود: همکاری های دو کشور بسیار گسترده و درازمدت خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه نخستین مقصد گردشگران جهان در سال گذشته فرانسه بوده است، اضافه کرد: تجربیات خوبی در این زمینه داریم و دانش فنی ما کمک خوبی برای توسعه همکاری های مان در زمینه گردشگری است.

رییس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری با استقبال از مشارکت و اعلام آمادگی هیات فرانسوی پیشنهاد کرد: فعالیت های ایران و فرانسه در سندی تنظیم شود تا در سفر حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی به کشور فرانسه به امضای طرفین برسد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین