|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۴۳
کد خبر: ۶۳۷۰۹
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۷
لذا این درست بود که او در مجلس ایران نیز حضور داشته باشد چرا که مجلس ایران هم قانونی با عنوان الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای را تصویب کرد.
روزنامه آرمان در یادداشتی به قلم نعمت احمدی حقوقدان نوشت:
 
 هفته گذشته کمیسیون ویژه بررسی برجام از وزارت خارجه درخواست کرد که پس از سفر آمانو، رئیس سازمان انرژی اتمی به تهران مقدمات حضور وی در جلسه این کمیسیون را فراهم کند. آمانو دیروز به تهران آمد و در کمیسیون برجام حضور پیدا کرد. باید توجه کرد در آمریکا مهلت 60روزه تعیین تکلیف برجام به پایان رسیده است و با مدیریت دموکرات‌ها و ممانعت دولت و نمایندگان موافق از رد توافق هسته‌ای در سنا، شکاف عمیقی بین دموکرات‌ها، جمهوریخواهان، لابی صهیونیسم و آیپک افتاد که به اجرایی شدن برجام منجر شد. در توافقنامه وین مدیریت و اجرای توافق هسته‌ای به آمریکا سپرده شد به همین خاطر بود که شورای امنیت سازمان ملل برای اجرای توافق صبر کرد تا برجام بتواند از کنگره آمریکا عبور کند. اما بخشی از توافقنامه وین تکالیفی را برای ایران به همراه داشته است.

 اجرا و تایید اجرای تعهدات ایران بر عهده آژانس بین‌المللی انرژی اتمی است. لذا آنچه در کمیسیون ویژه ماده 59 آیین‌نامه داخلی مجلس تصویب شد که آمانو در این کمیسیون شرکت کند در راستای اجرای برجام است که صحیح است و آمانو هم طبق وعده در جلسه کمیسیون شرکت کرد. اگر بخواهیم در نظر بگیریم هم از باب تشابه بخواهیم موضوع را بررسی کنیم آمانو در مدت 60روزه در مجلس سنا آمریکا حضور پیدا کرد. وی درخصوص توافقات با ایران به عنوان رئیس آژانس بین‌الملل انرژی اتمی حضور داشت و به خاطر محرمانه بودن آن توضیحاتی نداد اما به بیان شرایط و بخش‌های غیرمحرمانه توافق پرداخت.

لذا این درست بود که او در مجلس ایران نیز حضور داشته باشد چرا که مجلس ایران هم قانونی با عنوان الزام دولت به حفظ دستاوردهای هسته‌ای را تصویب کرد. این موضوع باعث می‌شود نمایندگان ایران از آنچه در توافقات هسته‌ای به دست آمده آگاه باشند و اکنون که توافق به مرحله اجرا می‌رسد آمانو باید به مجلس ایران پاسخگو باشد. اما باید خاطرمان باشد آقای آمانو به کنگره آمریکا رفت و از ذکر بخش‌هایی از توافق ایران و 1+5 خودداری کرد. همین اقدام آمانو باعث شد که انگشت اتهام به سوی وی نشانه رود. اما او به محرمانه بودن توافق تاکید کرد که باید مفاد قرارداد بین ایران و آژانس باقی بماند. به این ترتیب همین قضیه نیز برای مجلس ایران صادق است و آمانو با اینکه در کمیسیون ویژه بررسی برجام شرکت کرد اما قادر به بیان همه چیز نبود.


نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۱
0
0
من نميدونم محرمانگي در سطح بين المللي چه معني ميده؟
اين چيزي كه من متوجه ميشم اينه كه ما ميخواهيم با آژانس ي توافقي بكنيم و نخواهيم اون توافق رو مردم خودمون بفهمن!!
وگرنه آيا آژانس اين تعهد رو داره كه اطلاعات محرمانه ما رو به اسرائيل و آمريكا نده؟؟؟؟؟؟؟؟
قطعا خير، آژانس دقيقا جاسوس اين دو مي باشد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین