|
|
امروز: پنجشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
کد خبر: ۶۳۳۲۰
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۱:۳۲
در رای گیری اخیر مجمع عمومى سازمان ملل متحد با ١١٩ راى مثبت در برابر ٨ راى منفى، برافراشته شدن پرچم فلسطين در سازمان ملل تصویب شد.
در آخرین رای گیری سازمان ملل تنها ۸ کشور در جهان با برافراشته شدن پرچم فلسطین در سازمان ملل مخالفت کردند ، در این میان کشورهایی رای منفی داده اند که احتمالا تا امروز نام برخی از آنها را نشنیده اید!

در رای گیری اخیر مجمع عمومى سازمان ملل متحد با ١١٩ راى مثبت در برابر ٨ راى منفى، برافراشته شدن پرچم فلسطين در سازمان ملل تصویب شد.

 فلسطین چند سالی می شود که به دنبال تصویب عضویت خود به عنوان یک کشور مستقل در سازمان ملل است.

سرانجام در روزهای اخیر مجمع عمومی سازمان ملل متحد به برافراشته شدن پرچم فلسطین در برابر ساختمان‌ این سازمان رای مثبت قاطعی داد.  ۸ کشور آمریکا، استرالیا، کانادا، اسرائیل، جزایر مارشال، جزایر میکرونزی، جزایر پالائو و جزایر تووالو  به این طرح رای منفی دادند.

آمریکا، استرالیا و کانادا از متحدان همیشگی اسرائیل محسوب می شوند و رای آنها علیه فلسطین موضوع عجیبی نیست اما ممکن است تا به حال نام سایر مخالفان را نشنیده باشید.

بسیاری بر این باور هستند که این کشورها رای خود را در برابر حمایت آمریکا به نفع اسرائیل فروخته اند. آشنایی با این کشورها می تواند برایتان جالب باشد:

جزایر مارشال:

جزایر مارشال از ۲۰۰ سال پیش تا کنون میان کشورهای اسپانیا، ژاپن و آمریکا یکی پس از دیگری تصرف شده و تنها ۱۸۱ کیلومتر مساحت دارد.

این کشور از اتحادیهٔ کشورهای مستعمرهٔ آمریکا در قارهٔ اقیانوسیه‌ محسوب می شود.

جزایر مارشال از دو جزیرهٔ عمده به نام‌های بیکینی و انواتک تشکیل شده و واحد پول جزایر مارشال، دلار آمریکا است. عمده درآمد مردمش از صادرات موز و آناناس و جذب توریسم است.

نکته جالب اینکه سه شهر بزرگ این کشور به ترتیب ۹ هزار، ۲ هزار و ۸۰۰ نفر جمعیت دارند!

جزایر پالائو:

جزایر پالائو دیگر حامی اسرائیل است که تنها ۲۱ سال است به استقلال رسیده و فقط ۲۱ هزار نفر جمعیت دارد. جمهوری پالائو کشوری جزیره‌ای در اقیانوس آرام در قارۀ اقیانوسیه، واقع در ۸۰۰ کیلومتری شرق فیلیپین است.

زبان‌های رسمی این کشور انگلیسی و پالائویی هستند و واحد پول آن دلار آمریکا است. ۷۰ درصد از مردم کشور از تبار پالائویی، ۱۵ درصد فیلیپینی و ۵ درصد نیز چینی‌تبار هستند.

پرچم

اداره این جزایر نیز در طول تاریخ در دست اسپانیایی‌ها، آلمان‌ها، ژاپنی‌ها، و آمریکایی‌ها بوده‌است. تا سال ۱۹۹۴ اداره این کشور در دست ایالات متحده آمریکا بود ولی از آن سال به بعد این جزیره تحت نام جمهوری پالائو مستقل شده‌است. هرچند که هنوز نیز در ازای فروش رای در مجامع بین المللی از حمایت های آمریکا استفاده می کند.

جزایر تووالو:

تووالو هم یکی دیگر از حامیان اجاره ای اسرائیل است که تنها ۲۶ کیلومتر مساحت داشته و تقریبا ۱۲ هزار نفر جمعیت دارد.

این کشور شامل سه جزیرهٔ صخره‌ای و شش جزیره مرجانی است. از نزدیک‌ترین همسایگان این کشور می‌توان از کیریباتی، نائورو، ساموآ و فیجی نام برد.

این کشور در قرن نوزدهم میلادی مستعمره انگلیس شد و  هرچند که در سال ۱۹۷۸ استقلال خود را به دست آورد؛ اما هنوز در تووالو  حکومت، پادشاهی اداره می‌شود و ملکه انگلیس رئیس حکومت است.

کشور تووالو توسط فردی به نمایندگی از ملکه انگلیس اداره می شود. حکمران را ملکه انگلیس با پیشنهاد نخست وزیر تووالو انتخاب می‌کند. نکته جالب اینکه مجلس نمایندگان این کشور فقط ۱۵ کرسی دارد.

این کشور به جز ماهی، صادرات دیگری ندارد و تقریباً کلیه کالاهای مصرفی را از کشورهای خارجی، خریداری می‌کند. طبق آمارهای جهانی این کشور فقط هزار و ۳۰۰ کاربر اینترنت دارد!



منبع: مهر
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
|
در حال بررسی: ۰
|
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۲۸
0
2
برادر حسین هم هست!
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین