|
|
امروز: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۲:۲۷
کد خبر: ۶۳۰۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۶
بیش از40 هزار نفر با امضای توماری، از فروشگاه مشهور هارودز لندن خواستند تا فروش یک نوع قهوه گرانقیمت تولید شده از مدفوع گربه Civet را متوقف کند.
به گزارش شبکه العالم ؛ کاپی لواک (Kopi Luwak) نام نوعی قهوه است که از دانه‌های قهوه دفع شده از یک پستاندار به نام گربه Civet از خانواده «راسویان» بدست می‌آید.

تونی وایلد نویسنده انگلیسی و تاجر سابق قهوه که قهوه کاپی لواک را وارد این کشور کرد، فراخوانی را علیه این قهوه و توقف تولید آن در مراکز پرورش گربه Civet  به راه انداخته، زیرا معتقد است که این امر تاثیر زیانباری برای این گربه ها دارد. روزنامه انگلیسی اونینگ استاندارد امروز (پنجشنبه) نوشت: این قهوه گرانترین نوع قهوه درجهان است که قیمت یک فنجان آن به 60 پوند (97 دلار) می رسد و در فروشگاهها و رستورانهای "هارودز" فروخته می شود.




وی گفت: افزایش تقاضا برای قهوه کاپی لواک و قیمت های سرسام آور آن بدان معناست که گربه های Civet به طور غیرقانونی در جنگل ها شکار شده و در قفس های تنگ نگهداری می شوند و با مقادیر زیادی دانه های قهوه برای تولید قهوه کاپی لواک تغذیه می شوند و فروشگاه هارودز اکنون این قهوه را در کنار سایر انواع قهوه با قیمت های 140 تا 6800 پوند برای هر قوطی به فروش می رساند.



روزنامه اونینگ استاندارد به نقل از سخنگوی فروشگاه هارودز - که سه سال پیش قطر آن را از محمد الفاید بازرگان مصری با قیمت 1.5 میلیارد پوند (2.2 میلیارد دولار) خریداری کرد- نوشت: ما برای توقف فروش قهوه کاپی لواک برنامه ریزی نمی کنیم و با همه کسانی که قرارداد داریم برای تضمین رعایت بالاترین معیارهای اخلاقی در زمینه تولید و تجارت کار و همکاری می کنیم.



قهوه کوپی لواک از دانه‌های قهوه دفع شده از گربه Civet بدست می‌آید. بدین صورت که میوه‌های قهوه توسط این حیوان خورده می‌شوند و پس از اینکه بخش گوشتی میوه در دستگاه گوارشی آن هضم شد، دانه‌های قهوه که برای حیوان قابل هضم نیستند دفع می‌شوند. دانه‌های موجود در مدفوع پس از جمع‌آوری، شستشو و بو دادن به بازار عرضه می‌شود.

محبوبیت جهانی کاپی لواک به سال ۲۰۰۷ بازمی‌گردد؛ زمانی‌که در سکانسی از فیلم The Bucket List ٬ به فرایند تهیه این قهوه اشاره‌ای مستقیم می‌شود. در آن سال قیمت هر پوند (450 گرم) از کاپی‌ لواک در بازارهای جهانی به ۲۳۰ دلار رسید. در سال‌های بعد این قیمت به ۶۰۰ دلار هم رسید.

اما تقاضای جهانی برای این قهوه و قیمت نهایی بالای آن در کنار منحصر‌به‌فرد بودنش٬ باعث شده که فرایند تولید آن از شیوه‌ای اصیل و طبیعی به روشی غیرانسانی بدل شود. قهوه‌کاران اندونزیایی به‌سودای سود بیشتر و زحمت کمتر٬ حیوان زبان‌بسته را به انواع شکنجه‌ها گرفتار می‌کنند.طرفداران این قهوه می‌گویند آنزیم‌های اسید معده این گونه‌های حیوانی موجب به‌دست دادن دانه‌های قهوه‌‌ای می‌شود که بعد از شسته‌شدن و بو دادن٬ طعمی ملایم و کاراملی به‌خود می‌گیرد!

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین