|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸
کد خبر: ۶۲۱۳۰
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۷
اتکا به اینترنت و فضای مجازی ممکن است در نگاه‌ اول آسان‌ترین راه همسریابی تلقی شود اما واقعیت آن است که فضای نامطمئن مجازی نمی‌تواند ملاک دقیق و قابل اعتنایی برای یافتن یک شریک دائمی به حساب آید.
طی سال‌های اخیر روند رو به رشد استفاده از اینترنت و فضای مجازی را شاهد هستیم و این مسئله در بین خانواده‌ها رواج یافته است. فضای مجازی آنقدر در جامعه فراگیر شده که بسیاری از مردم به ویژه جوانان بدون آن نمی‌توانند روزشان را شب کنند.

 از پرداخت‌ قبوض گرفته تا سایر خریدهای منزل به صورت اینترنتی انجام می‌شود اما امروزه ازدواج‌ها هم اینترنتی شده و این درحالیست که بسیاری از خانواده‌های ایرانی را با ابهاماتی روبرو کرده است.

اتکا به اینترنت و فضای مجازی ممکن است در نگاه‌ اول آسان‌ترین راه همسریابی تلقی شود اما واقعیت آن است که فضای نامطمئن مجازی نمی‌تواند ملاک دقیق و قابل اعتنایی برای یافتن یک شریک دائمی به حساب آید.

معاون امور فرهنگی و جوانان اداره‌کل ورزش و جوانان استان همدان گفت: در حال حاضر هیچ ‌گونه سایت همسریابی مجوزدار در همدان نداریم اما در گذشته چند سایت غیرمجاز وجود داشت که پلیس فتا با آنها برخورد کرد.

"اسدالله ربانی‌مهر" تصریح کرد: طلاق‌هایی که امروز اتفاق می‌افتد بیش از 90 درصد مربوط به فضای مجازی بوده که زندگی‌ برخی افراد را تحت تاثیر قرار داده و به گونه‌ای برای خانواده‌ها به بحران تبدیل شده است.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های فرهنگی در حوزه فعالیت فضای مجازی عملکرد خوبی نداشته‌اند، افزود: دوست‌یابی‌های فضای مجازی یکی از عوامل اصلی افزایش طلاق در جامعه است و به همین علت شاهد افزایش آسیب‌های اجتماعی هستیم.

ربانی‌مهر همسریابی اینترنتی را بدترین راه ممکن برای انتخاب همسر تلقی کرد و گفت: ازدواج امری بسیار مقدس و حساس بوده و سرنوشت افراد را تعیین می‌کند، بنابراین باید انتخاب همسر به صورت اصولی و به روش مناسب انجام شود تا زندگی تشکیل شده از تداوم لازم برخورد دار باشد.

وی آموزش به جوانان را مهم‌ترین راهکار برای آگاه‌سازی آنان با بحران فضای مجازی دانست و گفت: اگر دستگاه‌های فرهنگی با جدیت کامل در این خصوص ورود یابند، جوانان متضرر نخواهند شد.

وی گفت: جوانانی که به سایت همسریابی و ازدواج از طریق فضای مجازی روی می‌آورند از اقشار مختلف جامعه بوده و ارتباطی به سطح تحصیلات خانواده‌هایشان ندارد چرا که تمامی جوانان نسبت به فضای مجازی و خطرات آن آشنایی کامل ندارند.

ربانی‌مهر با بیان اینکه ازدواج امری بسیار مهم است، گفت: هم کفو بودن هر دو خانواده به لحاظ جایگاه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی باید مورد بررسی قرار گیرد در حالیکه در ازدواج اینترنتی در فضای مجازی، جوانان هیچ‌گونه اطلاعاتی از وضعیت یک‌دیگر ندارند.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین