کد خبر: ۶۱۹۲۵
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۶
ربیعی ضمن تاکید بر اینکه باید نظام رفاه را جامع ببینیم، گفت: بخشی کردن هر کدام از این موارد اتلاف منابع است. نباید نگاه بخشی داشته باشیم. دفاع از بیمار با خرید راهبردی، ایجاد سازگاری میان منابع و مصارف و ارتقای بهره وری را در نظام بیمه‌ای دنبال می کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل چهار صندوق مسکن اجتماعی برای بازنشستگان تامین اجتماعی، بازنشستگان کشوری، کارگران در وزارت رفاه خبر داد و گفت: کمیته مربوط هفته آینده در وزارت رفاه تشکیل می شود.

علی ربیعی در هفتمین اجلاس سراسری مدیران ارشد سازمان بیمه سلامت ایران ضمن اعلام این خبر اظهار کرد: برنامه آموزش از روستا تا شهر برای معلولان و افرادی که دسترسی به فرصت های برابر ندارند با کمک سازمان فنی و حرفه ای در حال کلید خوردن است.

وی افزود: درباره اشتغال حمایتی هم در حال اتخاذ تدابیری با سازمان تامین اجتماعی هستیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بودجه ما محدود است که باید با کمک همین بودجه محدود رشد کنیم، گفت: در کنار این رشد باید محو فقر و کم کردن از نابرابریها را نیز دنبال کنیم. افرادی داریم که فرصتهای نابرابر اجتماعی دارند. باید شرایطی را فراهم کنیم که آنها بتوانند زندگی شرافتمندانه و باکرامت داشته باشند و برخی از بودجه ما باید به این امر تخصیص یابد البته امسال با شرایطی که داریم ممکن است بودجه کم شود. ما برای هر یک درصد رشد نیازمند بیش از 100 هزار میلیارد تومان درآمد هستیم.

وی افزود: در بخش رفاه، دولت بیش از 100 هزار میلیارد تومان در هر سال هزینه می‌کند که از جمله آنها می توان به صرف 44 هزار میلیارد تومان در بخش هدفمندی، 10 هزار میلیارد تومان در بخش بیمه سلامت و 16 هزار و 500 میلیارد تومان در بخش درمان تامین اجتماعی اشاره کرد. در بخشهای مختلف از جمله بهزیستی، کمیته امداد و ... نیز بودجه‌هایی صرف رفاه می شود.

ربیعی ادامه داد: نیازمند سیاست رفاهی منسجم هستیم. ما با افزایش بهره وری بیش از 10 میلیون نفر را بیمه کرده‌ایم و اگر نتوانیم اثربخشی هزینه‌ها را دنبال کنیم سیاست رفاهی ما با شکست روبرو می‌شود و نمی توانیم اثر خدمات انجام شده را ملموس کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اساس نظام رفاه در توانمند کردن افراد است، گفت: برطرف مواردی که امنیت انسانی را خدشه دار می کند مدنظر ماست. در پایین ترین سطح رفاه، بیمه غذا و بیمه درمان را داریم بنابراین در ساختار رفاهی ما درمان، غذا، شغل شایسته، مسکن، سوادآموزی و آموزش جزو اصول است.

وی با بیان اینکه در همه دنیا برای آنکه بتوانند اثربخش عمل کنند این موارد را در یک مجموعه رفاهی تعریف می کنند، گفت: توانمندسازی افرادی که از فرصت های برابر برخوردار نیستند مسکن و ایجاد اشتغال و همچنین توانمندسازی مدنظر ماست. دو هفته گذشته طرحی در کمیسیون اجتماعی دولت برای یکپارچه سازی نظام رفاه تصویب شد و بر اساس این طرح افرادی بیمه خواهند شد، برخی در لایه‌هایی پول نقد دریافت می کنند و به برخی دیگر وام اشتغال داده می‌شود ودر واقع این یک پکیچ کامل است که همانند طرح تحول نظام سلامت یک تحول در بخش رفاهی ایجاد خواهد کرد.

ربیعی ضمن تاکید بر اینکه باید نظام رفاه را جامع ببینیم، گفت: بخشی کردن هر کدام از این موارد اتلاف منابع است. نباید نگاه بخشی داشته باشیم. دفاع از بیمار با خرید راهبردی، ایجاد سازگاری میان منابع و مصارف و ارتقای بهره وری را در نظام بیمه‌ای دنبال می کنیم.

وی افزود: در بحث بیمه‌ها معتقدم وزارت رفاه و سازمانهای بیمه گر به نوعی با خویشتنداری و با در نظر گرفتن مصلحت عمومی دولت تمام تلاش خود را برای موفقیت طرح تحول به کار گرفته‌اند. ما وظیفه داریم طوری رفتاری کنیم که دولت موفق شود. طرح نظام سلامت فقط طرح درمان نیست بلکه یک پروژه بزرگ اجتماعی است. بیمه‌ها باید این طرح را بیمه کنند که با سلامت جلو بروند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین