کد خبر: ۶۱۱۳۶
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳
سیف درباره سیاست اعتباری جدید بانک مرکزی نیز گفت: با توجه به مبنا بودن هدف خروج از رکود، محور سیاست‌های اعتباری بانک مرکزی در سال گذشته سرمایه در گردش واحدهای تولیدی بود.
رئیس‌کل بانک مرکزی از طرح جدید بانک مرکزی برای تقویت تولید ملی خبر داد و به صراف‌ها هشدار داد با دستورالعمل جدید این بانک منطبق شوند.

 ولی‌الله سیف در حاشیه بیست و ششمین همایش بانکداری اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه بانک مرکزی و نظام بانکی چه چاره‌ای برای لمس عقود اسلامی در جامعه دارند، اظهار داشت: در سال 62 با این ذهنیت که پنج سال به‌صورت آزمایشی این قانون تصویب می‌شود و بعد از آن با استفاده از تجربیات سعی می‌کنیم قانون کاملتر و جامعتر را به مجلس شورای اسلامی ارائه دهیم و قانون دائمی مبنای فعالیت‌های بانکی شود، این قانون در دستور کار قرار گرفت ولی این اتفاق نیفتاد.

رئیس کل بانک مرکزی در ادامه به لایحه اصلاح نظام بانکی اشاره و تصریح کرد: در لایحه پیشنهادی این انسجام به‌صورت بسیار کامل و با اشراف بر نقاط ضعف دیده شده و به نظر می‌رسد علاوه بر اینکه این لایحه از یک انسجام مناسب برخوردار است، ابزارهای جدیدی را که در دنیا مطرح بوده، مورد بررسی قرار داده و مواردی را که برای کشور قابلیت استفاده دارد مورد بهره برداری قرار داده است.

* سکه‌های جدید وارد بازار نمی‌شوند

سیف همچنین در پاسخ به پرسشی درباره ورود سکه‌های 2.5 و 5 بهار به بازار که هفته گذشته همزمان با ولادت امام رضا(ع) رونمایی شد، گفت: این سکه‌ها به بازار روانه نخواهد شد.

* هشدار سیف به صراف‌ها: با دستورالعمل منطبق شوید

وی در خصوص انطباق صرافی‌ها با دستورالعمل جدید و نارضایتی صرافان از تصمیم بانک مرکزی، گفت: صرافی‌ها باید به این موضوع توجه داشته باشند که با تغییر شرایط اقتصادی کشور و عوض شدن نرخ ارز نسبت به زمانی که مجوز دریافت کرده‌اند باید اصلاحاتی در اساسنامه و سرمایه مورد نیاز داشته باشند.

رئیس کل بانک مرکزی تصریح کرد: توصیه می‌شود که صرافان از این دستورالعمل تبعیت کنند زیرا مجوزهایی که بانک مرکزی صادر می‌کند با زمان محدود است و اگر به‌موقع اقدام نشود امکان دارد مجوزشان سررسید شده و مجوز بعدی صادر نشود.

سیف درباره سیاست اعتباری جدید بانک مرکزی نیز گفت: با توجه به مبنا بودن هدف خروج از رکود، محور سیاست‌های اعتباری بانک مرکزی در سال گذشته سرمایه در گردش واحدهای تولیدی بود.

وی ادامه داد: امسال نیز با توجه به انباشته شدن محصولات تولیدی کارخانجات در انبارها و عدم وجود تقاضای کافی برای به حرکت در آوردن تولید، بانک مرکزی تصمیم گرفت تأمین مالی فروش اقساطی محصولات اولویت نظام بانکی باشد، البته این موضوع در دستور کار شورای پول و اعتبار قرار گرفته که امید می‌رود به‌زودی درباره آن تصمیم نهایی گرفته شود.
منبع: تسنیم
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین