|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
کد خبر: ۶۱۰۰۶
تاریخ انتشار: ۰۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۹
استاندار زنجان گفت: مردم باید نسبت به ایجاد واحدهای صنعتی اهتمام جدی داشته باشند و اصل توسعه توسط خود آنها محقق شود.
جمشید انصاری روز دوشنبه در مراسم بهره برداری از کارخانه بسته بندی و فرآوری دو هزار تنی زیتون آب بر شهرستان طارم افزود: این کارخانه به ارزش افزوده کمک می کند.
وی سرمایه گذاری برای ایجاد واحدهای تولیدی را یکی از مطالبات مردم شهرستان طارم ذکر کرد و یادآورشد: مردم خود نیز باید نسبت به اجرای طرح های توسعه ای اقدام کنند.
به گفته وی درآمد متوسط خانواده های روستایی استان زنجان از متوسط درآمد مناطق روستایی کشور بالاست و درآمد این خانواده ها در شهرستان طارم نیز از متوسط درآمد خانواده های روستایی این استان بالاتر است.
استاندار زنجان گفت: مدیریت درست منابع می تواند با جمع آوری سرمایه های خرد واحدهای تولیدی در خدمت کشاورزان باشد که باید مدیران به این موضوع توجه جدی داشته باشند.
انصاری ادامه داد: قانون روشنی برای ایجاد شرکت تعاونی توسعه ای شهرستان ها با مشارکت سهامداران وجود دارد که باید این شرکت را برای هر شهرستانی ایجاد کنیم و پروژه های متناسب با آن تعریف شود و تسهیلات ارزان قیمت از صندوق توسعه ملی تعلق بگیرد.
وی تاکید کرد: ایجاد شرکت تعاونی در شهرستان طارم اگر با مشارکت شوراهای اسلامی شهر و روستا باشد موجب شتاب بخشی به توسعه این شهرستان در همه زمینه ها خواهد شد.

*** قرارداد زمین های بلااستفاده در شهرک صنعتی آب بر لغو می شود

استاندار زنجان گفت: تمام کسانی که در شهرک صنعتی آب بر زمین دارند و اقدام به فعالیت اقتصادی در آن نکرده اند باید قرارداد آنها لغو شود چرا که این مکان جای دلال بازی نیست و عده ای برای سود جویی اقدام به عقد قرارداد در این شهرک کرده اند.
انصاری متذکر شد: باید زیرساخت های شهرک صنعتی تکمیل و اشکالات و کاستی های این شهرک مرتفع شود و تامین آب شرب و ایجاد فاضلاب متمرکز در آن مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی تاکید کرد: تامین و تکمیل این موارد در شهرک های صنعتی تا پایان سال آینده ضروری است.
استاندار زنجان گفت: اقتصاد منطقه در نوع فعالیت و جهت آن تاثیر خواهد داشت و باید استاندارد بالا مورد توجه قرار گیرد و شهرک های فرآوری نیز نیازمند زنجیره تولید است.
انصاری با بیان اینکه در حوزه محصول زیتون فرآوری زیادی می توان تعریف کرد، خاطرنشان کرد: نباید صنایع تبدیلی در شهرستان طارم منحصر به این محصول شود چرا که در این شهرستان محصولات فراوان باغی و زراعی تولید می شود و صنایع فرآوری این محصولات منجر به ارزش افزوده قابل توجهی خواهد شد.
کارخانه فرآوری زیتون کنسروی و بسته بندی با سرمایه گذاری 150میلیارد ریال و اشتغالزایی 80نفر و ظرفیت دو هزار تن در سال بزرگترین کارخانه فرآوری در منطقه طارم می باشد که از تکنولوژی و دانش روز در آن استفاده شده است.
این کارخانه دارای آزمایشگاه مناسب برای صنایع غذایی و آزمایشگاهی برای اداره کل استاندارد در محصول زیتون است.
برنامه توسعه ای شرکت نگین سبز طارم در فاز اول بسته بندی روغن های خوراکی به ویژه روغن زیتون با ظرفیت 500 تن در سال، فرآوری و بسته بندی ترشیجات و شوریجات خوراکی و شش زیتون و در فاز دوم نیز ایجاد ترمینال خرید و فروش زیتون و تولید لوازم بهداشتی و آرایشی از این محصول خواهد بود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین