|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
کد خبر: ۵۹۸۳۳
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۴۵
پس از طی این مراحل در استان خوزستان‌، درها برای انجام میناکاری‌، زرگری‌، نقره کاری و طلاکاری به کارگاه آفرینش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات در اصفهان منتقل شد.
ساخت 6 درب حرم مطهر امامین عسگریین علیهم‌السلام به اتمام رسید.

به نقل از روابط عمومی ستاد بازسازی عتبات عالیات،‌ مراحل ساخت شش درب حرم مطهر امامین عسگریین(ع) که مجموعه‌ای کم‌نظیر در زمینه هنر ایرانی و اسلامی محسوب می‌شود با مشارکت 50 هنرمند و استادکار خوزستانی و اصفهانی در رشته‌های مختلف به پایان رسید.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمود موسوی، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خوزستان گفت: برای ساخت این درها 8 میلیارد و 500 میلیون ریال به صورت نقدی و یک کیلو و 50 گرم طلا توسط خیران اهدا شده است.

حجت‌الاسلام موسوی با اعلام اینکه این درها در دو متر طول و یک متر عرض ساخته شدند گفت: درهای حرمین مطهر امامین عسگریین (ع) پس از رونمایی در ایران برای نصب به سامرا در عراق منتقل می‌شود.

هزینه ساخت 5 باب از این درها را مردم استان خوزستان و درب دیگر را یک هموطن متبرع مازندرانی متقبل شده است. این پروژه از اواخر سال 92 در کارگاه‌های مربوطه در شهرهای اهواز‌، آبادان‌، امیدیه و اندیمشک استان خوزستان آغاز و عملیات ساخت سازه چوبی و قلمزنی روی ورق‌های مس و نقره‌ این درها در ابتدای سال 93 به پایان رسید. از نیمه دوم سال گذشته نیز کار میناکاری و خطاطی روی 140 قطعه مینای ح اشیه درها توسط اساتید مجرب استان خوزستان آغاز شد.

پس از طی این مراحل در استان خوزستان‌، درها برای انجام میناکاری‌، زرگری‌، نقره کاری و طلاکاری به کارگاه آفرینش‌های هنری ستاد بازسازی عتبات عالیات در اصفهان منتقل شد.

هنرهای ایرانی و اسلامی به کار رفته در ساختِ درب حرم امامین عسگرین(ع) شامل تجاری و درودگری به دست استاد فرازمند،‌ قلمزنی روی ورق‌های نقره و مس توسط استادکاران اعزامی از اصفهان، میناکاری با زمینه لاجوردی‌، خطاطی‌، زرگری‌، نقره کاری و طلاکاری است.

مضامینی از زیارت جامعه کبیره‌، دعای اعتصام 12 امام خواجه نصیر‌طوسی و تسبیحات حضرت زهرا (س) توسط محمد سعید کاشفی - استاد برجسته خط ثلث استان خوزستان - به صورت تبرعی و افتخاری روی درها حک شده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین