|
|
امروز: يکشنبه ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۴
کد خبر: ۵۵۷۰۲
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۷
مهدی تاج رئیس سازمان لیگ در این نشست گفت: از برگزاری این جلسه تشکر می کنم و امیدوارم نتیجه هم داشته باشد. جمع کردن این برنامه عملیاتی است، نکته مهم است که باید دفترسازی و اسناد سازی کنیم.
دومین نشست آسیب شناسی خصوصی سازی باشگاه های ورزشی کشور و راهکارهای واگذاری پرسپولیس و استقلال با حضور رییس مرکز پژوهش های مجلس برگزار شد.

دومین نشست آسیب شناسی خصوصی سازی ورزش کشور و راهکارهای پرسپولیس و استقلال، امروز (شنبه 3 مرداد ماه) با حضور کاظم جلالی، مدیران عامل سابق و جمعی از پیشکسوتان دو باشگاه در مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

مهدی تاج رئیس سازمان لیگ در این نشست گفت: از برگزاری این جلسه تشکر می کنم و امیدوارم نتیجه هم داشته باشد. جمع کردن این برنامه عملیاتی است، نکته مهم است که باید دفترسازی و اسناد سازی کنیم.

تاج ادامه داد: حق پخش یکی از الزامات است و باید در این خصوص سندسازی صورت بگیرد. درباره دور زمین باید بگویم مبلغ ناچیز است، اما تاکنون در تاریخ نداشتیم و یکی از بهترین پول‌هایی است که گرفته‌ایم. درباره حق پخش باید بگویم قرارداد امضا شده، اما مبلغی پرداخت نشده است. تیم جدید ملزم به رعایت قرارداد نیستند که این از نظر منطقی درست نیست. در آخرین جلسه ای که داشتیم تیم جدید در صدا و سیما گفته به صورت مشارکتی می توانیم کار را انجام دهیم.
وی با بیان اینکه فوتبال کشور در درآمد به دلیل محدودیت هایی که هست موفق نیست، تصریح کرد: باشگاه‌های که به صورت صنعتی اداره می شوند مشکل مالی ندارند و همیشه هم قهرمان می شوند، اما برای دو باشگاه سرخابی مدیر مجبور است به دنبال تامین منابع باشد و این برای باشگاه هایی که میلیون ها هوادار دارند خوب نیستند. نکته دیگر اینکه ورزشگاه ها را باید واگذار کنیم.
مصطفوی: سرخابی‌ها در حال از بین رفتن هستند
داریوش مصطفوی در این نشست گفت: شما می خواهید تصدی گری را از دولت بگیرید و به بخش خصوصی بدهید؟ اگر به اهلیت توجه دارید دو وزیر نباید در سرجای خودشان باشند. چرا باید فقط برای سرخابی ها اهلیت تعیین کنید؟
وی افزود: از این جلسات خروجی نخواهیم داشت چون نمی خواهیم. فقط آدم ها را خراب کردیم. اگر می خواهیم به باشگاه ها کمک کنیم دو استادیوم برایشان انتخاب کنیم.
مصطفوی تاکید کرد: این دو تیم در حال از بین رفتن هستند. ای کاش این اهلیت به همه کشور تسری پیدا می کرد؛ افرادی آمدند اما گفتند چون اهلیت ندارند دو باشگاه را به آنها ندادند.
این کارشناس فوتبال با اشاره به اینکه در حال حاضر اساسنامه های قبل از انقلاب برای دو باشگاه در وزارت ورزش مورد استفاده قرار می گیرد، تصریح کرد: ما پیش نیازهایی داریم که در ابتدا باید باشگاه حرفه ای را تعریف کنیم. چارچوب اساسی باید تعریف شود. اول باید ببینیم چه می خواهیم و بعد خصوصی سازی به دنبال آن باید ساخته شود.

انصاری فرد:کسی دغدغه فوتبال را ندارد
محمدحسن انصاری فرد در نشست آسیب شناسی خصوصی سازی ورزش کشور، با بیان اینکه کسی دغدغه فوتبال را ندارد، گفت: اگر بخواهیم جایگاه فوتبال را نظر سیاسی ببینیم خیلی از دولت ها مشکلاتشان را با ورزش حل می کنند.
وی افزود: افرادی باید در فوتبال کار کنند که این رشته دغدغه شان باشد. اول باید جایگاه فوتبال را در دنیا شناخت.
انصاری فرد تاکید کرد: با وجود پتانسیل هایی که داریم خیلی از مردم از فوتبال زده شده اند. به دلیل سوء مدیریت هایی که وجود دارد همه فوتبال را فساد می بینند. از طرفی در مسئولیت های دولتی آخرین جایگاهی که داده می شود در ورزش است.
وی ادامه داد: درباره بحث واگذاری اظهار داشت: چون در این مدت خوب عمل نکرده ایم، بحث بی اعتمادی را بالا می بریم. اگر از مردم در این باره سوال می کردید همه می گفتند امکان ندارد واگذاری ها انجام شود چون مردم بی اعتماد هستند. اگر بحث اهلیت و رقم های واگذاری وجود دارد، اصلا کارشناسی نشده است.
انصاری فرد در پایان گفت: 900 میلیون یورو در ایتالیا برای یک سال حق پخش در نظر گرفته شده بود این زمانی است که من چند سال پیش سفری به این کشور داشتم، حالا وضعیت اقتصادی ما از ایتالیا بدتر است؟
منبع: خانه ملت
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین