کد خبر: ۵۴۹۲۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۹
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جلسه جمع بندی بازدیدهای شبانه و سرزده خود از اورژانس های بیمارستان های بزرگ و شلوغ تهران به مسوولان این بخش ها دو هفته فرصت داد تا با رفع کمبودها و ارتقای کیفیت خدمات، وضعیت اورژانس این بیمارستان ها را بهبود بخشند.
از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر حسن هاشمی پس از بازدیدهای شبانه از تعدادی از اورژانس های بیمارستان های تهران، همکارانش را فرا خواند.

وی در جلسه جمع بندی بازدیدهای شبانه و سرزده خود از اورژانس های بیمارستان های بزرگ و شلوغ تهران ضمن مرور موارد رصد شده در جمع بندی بازدیدهای میدانی خود، به بیان تذکراتی جهت بهبود وضعیت اورژانس بیمارستانی تهران پرداخت.

در این جلسه که قائم مقام وزیر بهداشت، معاونین درمان ، پرستاری، توسعه مدیریت منابع، روسا و معاونین درمان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، شهید بهشتی و ایران و مدیران تعدادی از بیمارستان ها نیز حضور داشتند، این مسوولان گزارشی از وضعیت موجود ارایه کردند.

وزیر بهداشت برای بهبود وضعیت اورژانس بیمارستان های تهران، دو هفته فرصت داد تا مسوولان این بخش ها با رفع کمبودها ،وی را در جریان آخرین اقدامات صورت گرفته قرار دهند و در این فرصت گزارشی از بهبود وضعیت را به وی ارایه کنند.

وی در این جلسه تاکید کرد: تامین نیروی پرستاری اورژانس باید با بهره گیری از کارکنان متخصص با تجربه حداقل 10 سال و با پرداخت مناسب و ایجاد انگیزه برای فعالیت در اورژانس بوده و نیروهای طرحی و دانشجو در بخش های غیر اورژانس به کار گرفته شوند.

هاشمی افزود: پرستاران با تجربه باید در تریاژ مستقر شوند و دو نفر متخصص اورژانس در اورژانس های شلوغ بیمارستان های بزرگ به کار گرفته شود و از سوی دیگر کمبود نیروی خدماتی در بخش اورژانس بیمارستان ها نیز برطرف شود.

وی خطاب به همکارانش در این جلسه گفت: در بخش آزمایشگاه و پاراکلینیک نیز ضمن تجهیز، نیروی انسانی کافی تامین شود و در بخش های اورژانس بیمارستانی از دستیاران تخصصی سالهای بالاتر استفاده شود.

وزیر بهداشت همچنین به راه اندازی ستاد هدایت مشترک ظرف یک هفته آینده اشاره کرد و اظهارداشت: با این اقدام ستاد هدایت متمرکز شده و هدایت بیمار تسهیل می شود.

هاشمی با تاکید بر این که تخت های مراقبت های ویژه براساس اعلام نیاز دانشگاه ها باید بدون محدودیت افزایش یابد، از تقویت تخت های مراقبتهای ویژه نیز خبر داد.

وی گفت: این مهم می تواند از طریق خرید خدمت از بیمارستان ها با ضریب اشغال کمتر صورت گیرد.

وی همچنین از معاونت توسعه وزارت بهداشت خواست با تامین اعتبارات لازم زمینه توسعه تجهیزات آزمایشگاهی و رادیولوژی اورژانس و نوسازی این بخش ها را فراهم کند.

در این جلسه مقرر شد در مدت دو هفته آینده تمامی دانشگاه ها مشکلات حاد اورژانس سه بیمارستان بزرگ تحت پوشش خود را حل کرده و گزارش اقدامات صورت گرفته را به وزیر بهداشت ارایه دهند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین